|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 17, 2008, 22:48:21 » |
|
her ikinizinde haklılık payı var bence.gerektigi zaman bu ulkeye canımı verırım gerektıgı zamnda gururlandırırım.ama bırde şoyle duşunun bu ülkenın oyle gurur kaynak ları warkı dunya capında ama bazılarımız warkı kendını kendı ulkesını kotuluyo bız bunu yapmıyalım hanı nerde nasıl sorusuna ornek ıse geveze gurubunda bruw arkadş bı konu açmıs türklere has 81 ozellık dıye en kucuk gurur kaynagı koymamış gurur kaynagını bırakın hep kotuleme anlamında 81 ozellık yazmıs. orda bana gore muttiş bi yorum yaptım ama o yoruma okuyanlar bıle hala ewt bunlar bızde war dıyebılıyolar işte biz bunu yapmayalım beyler bu ulkenın arasında cok haın war acın bazı gazetelerı turkıyeyı kotulıyen bir ton haber mesal takvım .hürriyet.milliyet okuyun birde sabah okuyun aradakı farkı gorun ılk başta yazdıgım gazatelerın hepsı aydın gurup diye bir iş adamlarına aıt bı okuyun dmek ıstedıgım herkez kendı gorevını yaparsa bence harsey yerıne oturur. ben okumuyorum 8 den terk 17 yasında sade bı vatandasım ama mıllıyetçiyim kendi ulkemi kotulemktense kendımce gururlandırmayı tercıh edelım beyler.devletın başında bır MUSTAFA KEMAL ATATÜRK yok belkı ama bence onun ızınde yuruyenler var onun ılkelerını bıze ogretenler war ogretmeye çalışanlar war o yuzunden herkez ışene baksın derın bunlanerın hepsı kendı dusuncelerım sızlerı bılmem konuya gelınce yıne MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ten beklenecek incelikte bı hareket şaşırmadım desem yalan olmaz harelde paylasım ıcn sagol valla ben hazırım başkalarını bilemem her zaman bu canı verebilirim
helal peki istediğinin can olduğunu nerden çıkarıoruz ya da daha başka şeyler veremez miyiz bu vatana ? mesela gururlandıramazmıyız milleti büyük bi başarıyla? can diyoruz sadece neden büyük bi övünç kaynağı vermiyoruz? kimimiz çok çalışıoruz bu vatan için, vatanın geleceği için? "canımı veririm " demekle bitiyor mu iş? canımı veririm demekle bitmiyor iş ama tmm çooook çalıştın çook başarılısın hemen başka bir ülkeden teklif bizimle çalışırmısınız? ah ewt tabii ki yada ben çok çalıştım çok yararlı oldum bu vatana yeter-bunu hiçbirşey yapmayan bütün paraları cebine indirenler sööler genelde- tmm bunların hiçbiri olmadı çok çalışıosun imkansızı başarmakm üzeresin işte o zamanda yolunu kesiyorlar o yüzden bu vatana birden fazla Atatürk düşünceli insan lazım aynı onun gibi olmalı ne olursa olsun yılmamalı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 20, 2008, 13:25:15 » |
|
Konu ayrı güzel, yorumları ayrı güzel. Hepimiz hazırız, buyursunlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 20, 2008, 13:36:16 » |
|
O zaman hazırmışız şimdi de HAZIRIZ!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 22, 2008, 00:51:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_missmalfoy_
Süt
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 22, 2008, 18:11:30 » |
|
helal atama söyleyecek söz bırakmadı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ervolda
Kakao

Küçük Yeşil Yaratıklar//Hö ???
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 22, 2008, 18:26:41 » |
|
İşte daha bebekken bize izinden gitmemiz öğretilen adam... Neyle gurur duyayım bilemedim. Verdiği cevapla mı, gösterdiği inançla mı... Hazırdık, şimdi de hazır olmalıyız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oviedo
Çabuk Gel Locce Özledim seni
Kakao

nerden benim tavuum oluyomuş ya
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 22, 2008, 21:04:17 » |
|
istiolarsa alsınlar bakalım bu kadar yürek varken ortada alsınlar da görelim 
|
|
|
|
|
|
ÇABUK GEL LOCCEEEEEEEEEEEEEE BEKLİYORUZ SENİ.............
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 23, 2008, 13:35:11 » |
|
bu can da,bu canın yaptığı en büyük işler de bu ülkeye feda olsun...olacak da atam  (subaylık gibi...)
|
|
|
|
|
|
... Haber vermeden gelme, zor olur; Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki, Ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur; Gözlerim bitti...Feridun Düzağaç
|
|
|
|
kallox_yasvidak
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 29, 2008, 11:43:44 » |
|
türkiye cumhuriyetinin evlatları olarak "BİZDE HAZIRIZ ATAM"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 29, 2008, 23:21:20 » |
|
senin gibi bir ataya sahip olmaktan çok mutluyuz çok gururluyuz atam ve her zaman her kosulda bizde hazırız sadece fiziksel değil psikolojik muharebelerede sonuna kadar hazırız...
sen merak etme senin torunlarında yanındaki subayların gibi milliyetci...
ahh ahh insallah duyuyordur sesimi duyuyordur ve mutlu oluyordur...
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
|
shogun
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 30, 2008, 00:57:00 » |
|
bize alınacak can lazım zaten içten Türküm diyip bu topraklar için canını vermeyecek kişi yoktur biz de verilecek can çokta karşımıza çıkacak cesur olan yok dünya artık şunu biliyor her ne olursa olsun Çılgın Türklerden savaşarak vatan toprağı alınmaz o yüzden türlü dalaverelerle bu vatanı bölmek istiyorlar (bkz:PKK)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8U6R4
Süt
SaLaZaR SLyThErİN
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 27, 2008, 10:46:44 » |
|
ATATÜRK'e yakışır bir cevap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 28, 2008, 23:28:35 » |
|
şuanki yöneticiler böyle birşey dese türkiye ayaklanır herhalde.. çünkü hazır değiliz.. Atatürk blöf mü yapmış bilinmez ama şuan blöf bile yapamayacak durumda olmamız üzücü..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry_asly
|