|
|
|
|
|
Amarie Ancalimon
|
 |
« Yanıtla #91 : Şubat 07, 2008, 14:17:17 » |
|
yha ben ebemgümeci çıktım nasıl bi ot o be
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hiddenpotter
|
 |
« Yanıtla #92 : Şubat 08, 2008, 06:13:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
İmza çok büyük.
İmza kurallarını okuyup, uygun imza koyunuz. - Arna
|
|
|
selsi
Feridun Düzağaç
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Kakao

Kurumuş Ölüyorken
|
 |
« Yanıtla #93 : Şubat 10, 2008, 00:31:18 » |
|
Maydanoz Uyumlu, herşeye maydanoz olmak burdan gelir sıcakkanlı birisiniz. Size nasıl davranılmasını istiyorsaniz siz de herkese öyle davranıyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız. Ahanda ben. 
|
|
|
|
|
|
Princess Hours/Goong Belki tıklayıp büyütmek istersiniz 
|
|
|
emila
Süt
|
 |
« Yanıtla #94 : Şubat 10, 2008, 14:00:03 » |
|
ebem gümeci çıktım.tamda anlattıgın gibiyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #95 : Şubat 10, 2008, 15:23:41 » |
|
Çimen(kokusuna bayılırım zaten) "Çok hassas ve narinsiniz. (çimlere basmayın ) Kolay aşık oluyorsunuz. Ne çok utangaç ne çok girişkensiniz. Arkadaş grubunuzda kırılmaması için kollanan birisiniz." kısmen doğru 
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #96 : Şubat 12, 2008, 16:01:19 » |
|
bildiğimiz ot çıktım.tam da anlattığın gibi biriyim.güzel olmuş ellerine sağlık 
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözler değil kealbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni daima gerçeğe götürecektir Daima buna inan
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #97 : Haziran 20, 2008, 01:53:27 » |
|
19 mayıs Çimen Çok hassas ve narinsiniz. (çimlere basmayın ) Kolay aşık oluyorsunuz. Ne çok utangaç ne çok girişkensiniz. Arkadaş grubunuzda kırılmaması için kollanan birisiniz." Ben ve aşk  Onun dışında doğru 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #98 : Haziran 20, 2008, 08:45:54 » |
|
Sarmaşık
Yerinde duramayan birisiniz. Durmadan ona buna sarılıp duruyosunuz. Çok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız cok renkli. Dedikoduyu biraz seviyorsunuz. Sizi tanıyan sizin gibi biri daha olmadığıni duşünüyor. Dikkat çekmeyi çok seviyorsunuz.
bazı yerleri uyuyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hp_delisi
|
 |
« Yanıtla #99 : Haziran 20, 2008, 10:52:49 » |
|
Şubat 22 - 28 --- Kıvırcık Kıvırcık Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasıl davranacağınız pek belli olmuyor. Bazen herşeye salata oluyosunuz. Çoğu şeyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yuzden çok ilgi görüyorsunuz. eed ne zaman nasıl davranacağım pek belli olmuyor 
|
|
|
|
|
|
~ I'm not afraid. I'm with you.
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #100 : Haziran 20, 2008, 10:57:44 » |
|
Maydanoz Uyumlu, herşeye maydanoz olmak burdan gelir sıcakkanlı birisiniz. Size nasıl davranılmasını istiyorsaniz siz de herkese öyle davranıyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız. aa... aynı beni anlatıyo yaa... sğlasın çok ilginçmiş... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #101 : Haziran 20, 2008, 11:01:02 » |
|
Çimen Çok hassas ve narinsiniz. (çimlere basmayın ) Kolay aşık oluyorsunuz. Ne çok utangaç ne çok girişkensiniz. Arkadaş grubunuzda kırılmaması için kollanan birisiniz." hassaslık dışındakiler uyuyo gibi  ayrıca çimlere basmaya bayılırım  gerisi doğru ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demon cleaner*
to sleep perchance to dream..for in that sleep of death what dreams may come..must give us pause..
Kakao

|
 |
« Yanıtla #102 : Haziran 20, 2008, 14:33:00 » |
|
Isırgan otu Çekici ve popülersiniz.. Kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavırlarınızla grup içinde liderliğe yakışıyorsunuz. Eğer sizin liderliğinizi kabul etmiyorlarsa uygun bir yöntemle kabul ettiriyosunuz, yine olmazsa ısırıyosunuz... çekicilik  popülerlik  kolayca arkadaş edinebilme  17 yıllık yaşamımda ben niye bunları farketmedim acaba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #103 : Haziran 20, 2008, 14:45:16 » |
|
Ebemgümeci Sessiz sakin ama çok zekisiniz. Dost canlısı, sevilmeyi bekleyen tavırlarınız ilgi çekiyor. Her yerde olmayan insan sağlığına yararlı bir kişiliğe sahipsiniz. Küçük bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla popüler olmasanız da yakınlarının el üstünde tuttugu birisiniz  Evet benin özelliklerim. Çok zeki olduğumu iddia etmiyorum ama sessizimdir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|