|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 27, 2006, 22:28:20 » |
|
sağlığımızın değerini bilmemiz gerektiğinde çok haklısınız. ama ben birkaç şey daha eklemek istiyorum: bir sakatlığımızın olması hayata küsmemizi gerektirmiyor. zeliha ile meliha bizden farklı değiller, aynı şeyleri hissediyor, aynı şeyleri istiyorlar. onlar hayatı gönül gözüyle görüyorlar. ve onlara acımamızı da istemiyorlar. çevremizdeki özürlü insanlara onları kırmadan yardımcı olabiliriz. zaten ykaınlık kurduğumuzda özürleri olduğunu unutacağız, çünkü aslında farklı değiliz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delirium
Süt
Kahve Bahane ...
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 28, 2006, 17:56:17 » |
|
saol ceren ben sahsen çok sevindim bu röportajı yaptığına çok ii olmuş ve zeliha ve meliha çok azimliler doğuştan olmamış bişi nasıl olsa ameliyat falan olurlarda işallah düzelir.düzelirse ben onların yerinde olsaydım gözlerim açıldığında bütün o benle alay edenlere ii bi ders verir döverdim hepsini... 
|
|
|
|
|
|
ya GİZEMsizsiniz ya da GİZEM sizsiniz!!!
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 28, 2006, 18:11:08 » |
|
keske onlar kadar düşünceli iyi konuşan olgun düşünen biri olsam gözlerim olmuşta ne olmuş kızlar o şekilde yazılıdan iyi alıo biizm salaklar sapasağlam bir notu bile cok görüolar ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 03, 2006, 11:25:45 » |
|
1)halimize şükretmeliyiz 2) bencil olmayıp herkesi düşünmeliyiz 3)  yıkılmadım ayaktayım adlı şarkıyı benimsemelyiz (gerçi daha ilham verici şarkı bulabilrdim aklıma gelmedi  )
|
|
|
|
|
|
... Haber vermeden gelme, zor olur; Ürker tenhalığım, kıskanır ağlar belki, Ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur; Gözlerim bitti...Feridun Düzağaç
|
|
|
cedric_hastası
SimoşşşşşşşşşSimOşşşşşşşş
Kakao

:D
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 05, 2006, 17:11:54 » |
|
ay ben bu ceranı çok seviyoum bu röpörtajla dahada sevdim altın kalpli ceran
|
|
|
|
|
|
TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTi-EMMacıyız!KARAYİP KORSANLARI FAN CLUBK.D.K.K fan clubY@y@Y@ ş@Ş@ş@ GRUP HEPS! çOk Y@Ş@BONNİE WRİGHT FAN CLUB!okulumu sevmiorum 
|
|
|
|
FastBoy
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 09, 2006, 19:08:43 » |
|
ya nekadar iyisin be ceren valla çok teşekür ederim allah çok şükürler olsun bizim başımazada aynısı gelebilir ya
|
|
|
|
|
|
ConquerKolik Conquer-OnlineHayat-Offline OFF!! Allahım Akıllanmadı Gitti şu Deli Gönlüm Deli Gönlüm
|
|
|
|
GRifiNN
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 09, 2006, 19:27:37 » |
|
sağlığımızın değerini bilmemiz gerektiğinde çok haklısınız. ama ben birkaç şey daha eklemek istiyorum: bir sakatlığımızın olması hayata küsmemizi gerektirmiyor. zeliha ile meliha bizden farklı değiller, aynı şeyleri hissediyor, aynı şeyleri istiyorlar. onlar hayatı gönül gözüyle görüyorlar. ve onlara acımamızı da istemiyorlar. çevremizdeki özürlü insanlara onları kırmadan yardımcı olabiliriz. zaten ykaınlık kurduğumuzda özürleri olduğunu unutacağız, çünkü aslında farklı değiliz.
çok haklısın vildan abla bazen yollarda görüyorumda bazıları yanlarından geçen engelli insanlara tiksintiyle bakıyorlar işte o zaman bilmiyorlarki benim gözümde insan bile değiller.ceren seni tebrik ediyorum çok duyarlısın
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 10, 2006, 19:53:07 Gönderen: ece »
|
|
|
|
|
danielif
eLiF
Kakao

ı will always love you daniel
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 28, 2006, 15:31:42 » |
|
AYYY CANLARIM BENİM BENDE AYNI AY VE AYNI GÜNDE DOĞDUM SADECE BENDEN 1 YAŞ BÜYÜKLER arkadaşlar halimize şükretmeliyiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
Avataaaaaar!
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 07, 2006, 00:38:08 » |
|
Gerçekten halimize şükür... Kötü bakanlar da mı oluyormuş ya... Sağol Ceren Abla 
|
|
|
|
|
|
Kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür Sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim Vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim Kan revan içinde hep kanamaz denen yerlerim...
|
|
|
Synthetica
| cуяєlα αηנα cαямєllα |
Krema

CrueL * Reborn <3
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 07, 2006, 00:46:39 » |
|
teşekkürler ceren çok iyisin.. evet halimize şükretmeliyiz.. küçücük bir şeyde ortalığı ayağa kaldırıyoruz.. bunu yapmamalıyız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 07, 2006, 09:14:37 » |
|
çok güzel olmuş cerencim tbrker  bu insanlara acımamalıyız.yazık dememeliyiz.onlar için ne yapabileceğimizi düşünmeliyiz.we en önemlisi halimize şükretmeliyiz  özürlü arkadaşlarımıza tiksinerek bakanlara bende rastlıyorum arasıra.ama bilmiyolarki asıl tiksinilecek kişi baktıkları değil kendisi 
|
|
|
|
|
|
Some do the deed with many tears, And some without a sigh: For each man kills the thing he loves, Yet each man does not die oscar wilde
|
|
|
|
Frank McCourt
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 15, 2006, 21:33:44 » |
|
yaa bende çok duygulandım gerçekten ama yinede hayata tutunuyorlar
|
|
|
|
|
|
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 31, 2008, 17:28:06 » |
|
off içim bir tuhaf oldu  yakınlarında engelli kişiler olmayanlar engellileri hep küçümsüyorlar sanki onların başına hiç böyle kötü bir olay gelmiyecek gibi hep engellilerden uzak duruyorlar göz göze bile gelmek istemiyorlar.vicdansızlar asıl siz pislik insanlarsınız!  bence bizim üzerimize düşen görev çevremize biraz daha duyarlı olmak unutmayalım ki onlarda insan onlarında bi kalbi var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 08, 2008, 16:13:36 » |
|
ya walla kendi halimize çok şükretmeliyiz onun yerinde biz de olabilirdik 
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|