|
Discovery
|
 |
« : Mayıs 08, 2008, 17:43:17 » |
|
Bilim adamları, ördek gibi gagası bulunan, kunduz kuyruklu, yılan gibi zehri bulunan, doğum yapmak yerine yumurtlayan memelilerden olan doğanın en ilginç hayvanı “platypus”un gen haritasını çıkardı.Araştırmacılar, Nature dergisinde bugün yayımlanan “platypus”un gen analizinin, aralarında insanların da bulunduğu memelilerin milyonlarca yıl önce nasıl evrim geçirdiğinin açıklanmasına yardımcı olmasını umuyor. ilginç bişey bakın ; 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NoohpyT
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 09, 2008, 12:18:51 » |
|
daha küçükkene bi belgeselde izlemiştim bu hayvanı yumurtlayan memeli diye geçince çok şaşırmıştım  incelesinler o kadar özelliği var ne de olsa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 09, 2008, 12:52:41 » |
|
Hmm değişik ama bence doğal oluşumu böyle değildir. Büyük ihtimalle genleriyle oynanmış hayvanlardandır yani en azından öyleymiş gibi duruyor. Paylaşım için saol.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 09, 2008, 13:07:07 » |
|
veya farklı iki haycandan olabilir ama çok küçük ihitmal tabi çok ilginç ama sğl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 09, 2008, 13:18:18 » |
|
Hmm bayağı acaip bi hayvan Çok da tipsiz bişi 
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 09, 2008, 17:22:17 » |
|
önmli değil arkadaşlar walla değişik bi hayvan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8U6R4
Süt
SaLaZaR SLyThErİN
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 27, 2008, 11:13:07 » |
|
hakketen de ilginç bi hayvanmış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diamos
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 27, 2008, 11:22:55 » |
|
bu ne ya  yaratık mı o 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 27, 2008, 16:48:49 » |
|
offf ne ilginç bi hayvan..Ortaya karısık tarzı bi hali var...Bence bu hayvanın insanlıga hiç bi faydası olmaz 
ne kadar önyargılıyım yaaa...
|
|
|
|
|
|
тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ... çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм, вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!! кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм. güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк , вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!! αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм , ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
|
|
|
|
tgnngt
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 27, 2008, 17:18:51 » |
|
böyle hayvan mı olur ya... incele incele bitmez bu her hayvandan bi özellik almış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 28, 2008, 10:08:24 » |
|
böyle hayvan mı olur ya... incele incele bitmez bu her hayvandan bi özellik almış
evet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bezroko
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 28, 2008, 22:57:02 » |
|
bence kesinlikle evrim diye birşey var.. ma insanlrın maymundan geldiğine inanmıyorum o ayrı:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
obeliks
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 31, 2008, 13:22:06 » |
|
bende izlemişitm bi belgeselde ilginç bi hayvan.şaşhırdım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Krema

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 31, 2008, 16:13:02 » |
|
aa cemre kıss bu senin meşhur hyvanın yaa bu arda cemre dediğimiz Rowena Rewenclaw oluyo kendisi bir aralar hayvana takıp onunla ilgili msn adresi bile almıştı bşzde arkadaşımla az mı alay etmiştik her neyse çok çirkin bee platypuslar :s
|
|
|
|
|
|
aslında dostluklarda kardan adam gibidir eriyecekleri bile bile inşa edilir-- ben bunu niye farkedememişim :s
|
|
|
|