|
whisper
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 17, 2006, 01:54:30 » |
|
aaa evt bak o konuda benimde asıcık bi şeyler var 3tane roman ile hikaye arası yazım var... ayrıca kompozisyonlarım çok tutulur... edebiyatjı ilk bana gelirdi.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 17, 2006, 13:51:28 » |
|
sanırım çizim konusunda başarılıyım (sağol Ersin abi!  )
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
sweety_girl
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 17, 2006, 14:51:39 » |
|
bnm baya var
tiyatroda çok iyim ( 3.5 sayfalık bir oyunu tek başıma oynayarak il birincisi oldum) şiir falan yazarım (bununla ilgili okul birinciliğim var) rehber öğretmenim siyasette ii olabileceğimi söylüo çünkü geçen sene okul başkanıydım matematiğim süperdir mantık sorularını bi çırpıda çözerim sesim güseldir (sınıfımızın müzik grubunun solisttiyim) biyolojim süper (biyoloji öğretmeni bana çikolata almaktan bıktı)
şimdilik bu kadar gelecek neyi gösteriri bilmem
|
|
|
|
|
|
 Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm
|
|
|
|
ozlem
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 17, 2006, 14:59:47 » |
|
ezberim iyidir..(ingilizce şarkılar konusunda özellikle) picasso gibi abuk sabuk resimler çizebilirim... taklit konusunda iyiyimdir... kafayı yorarsam bi işe yaparım... okey çok iyi oynarım  fizik değil ama biyolojiye acayip bilirim... okulda ne kadar yaramazlık varsa yaparım ama hiç disiplin cezası almadım miillleti(sınıf arkadaşlarımı) keklerim 
|
|
|
|
|
|
~H.I.M~ ARWEN/EMMA/Şebo/Ölüm Yiyen/K.D.K.K. FAN CLUB ron...harry...hermione

|
|
|
|
daniel_mehtap_gülçin
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 17, 2006, 15:39:31 » |
|
müzik konusunda başarılıyım matematik konusundada öyle hımm başka çok hızlı yazı yazarım daha va ama aklıma gelmio geldikçe yazarım
|
|
|
|
|
|
TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ-EMMACIYIZY@y@Y@ ş@Ş@ş@ GRUP HEPS! çOk Y@Ş@sarı meleğim bnm gülçinim cnm bnm.. DAN FAN CLUPaskımsın daniellllll anti-cho fan clubSARI MELEĞİMİ KİM BULDU :MEHTAP O ZMN BIRAKIN ÖYLE KALSIN  
|
|
|
|
iposh
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 17, 2006, 15:48:37 » |
|
çok güzel ağlarım çok deli gülerim  (bi cinslik var ama) yemek yemek konusunda da kara kuşak sahibiyim  matematiğim de fena sayılmaz 
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 17, 2006, 17:02:31 » |
|
aaaaa bi de çok hızlı okurum örneğin dakikada 1800 kelime okumak gibi!!!
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
sweety_girl
|
 |
« Yanıtla #22 : Eylül 17, 2006, 17:11:59 » |
|
aaaaa bi de çok hızlı okurum örneğin dakikada 1800 kelime okumak gibi!!!
aferin valla kesinlikle okuyamam
|
|
|
|
|
|
 Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 22, 2006, 13:55:29 » |
|
ben kediler hakkında herşeyi biliyorum kediler konusunda baya başarılıyım evde kedilerle ilgili kitap kaynıyo
|
|
|
|
|
|
|~|~| |~|~|
|
|
|
matmazel
Josephine
Kakao

BmHs**
|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 22, 2006, 19:10:34 » |
|
kimyada basarılıyımdır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-muerto-
-ѕєи∂єи ∂αнα мєℓєк-
Süt
--мυєятσ--
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 23, 2006, 01:36:44 » |
|
En başarılı olduğun konu..Hıım..İnsanları kolayca gıcık edebilirim..Ağlayabilirim..Ama sanırım en en en yeteneğimin fışkırdığı konu mazoşist yönümle ilgili her şey..Örneğin kolumda bir şaheser yaratabilirim..Evet bunları yapabilirim..
|
|
|
|
|
|
Bu gecede karanlığın beni usulca içine çekişini seyrediyorum.Ama kendim olarak değil,bir başkası olarak..Karanlık tam da tahmin ettiğim gibi bütün bedenimi sarıyor.Yüzümde küçük bir tebessüm beliriyor o anda..Sonunda diyorum kendi kendime..Sonunda benimlesin..Bu sözlerim üzerine karanlıkta gülüyor..İyi ama hep yanındaydım..Gözlerini her kapattığında..Yine kapatıyorum gözlerimi..Sanki yanımda olup olmadığını kontrol etmek istercesine..Karanlıkla bir kez daha karşılaştığımdaysa tekrar gülümsüyorum..Yanımda olduğunu bildiğim için..Belk ide bu yüzden seviyorum geceleri..Gündüzse bu yüzden sürekli gözlerim kapalı.Ama artık yoruldum..Aydınlıkla senin aranda kalmaktan yoruldum..Belkide bu yüzden sonsuza kadar kapatacağım gözlerimi..Her ne pahasına olursa olsun kapatacağım..Sana merhaba diyebilmek,başkalarına elveda demekten daha değerli benim için..İşte bu yüzden son kez kapatıyorum gözlerimi..
|
|
|
|
elyph
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 23, 2006, 20:57:38 » |
|
gerginlik çıkarmak... yani anında bi cümleyle gerginlik çıkarabilirim(olmazsa birine patlatırım o kadar  [şakaydı]) ama şaka bi yana voleybolda gerçekten iyiyim 
|
|
|
|
|
|
I am not afraid to keep on livinq. I am not afraid to walk this world alone…
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 17, 2008, 22:27:01 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 17, 2008, 22:32:45 » |
|
kimya (ayy bayılırım kimyaya  ) kitap okumak  (gerçi o başarı değil hobi hobiyi de aşmış durumda ama  ) konuşmak (kimse susturamadı  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 17, 2008, 22:35:31 » |
|
Fizik Klavyeyi bakmadan kullanmak İnsanları sinir etmek  Üstüme yoktur bu konuda 
|
|
|
|
|
|
24.08.2008'e kadar yokum 
|
|
|
|