|
zigu
|
 |
« : Haziran 20, 2006, 10:33:50 » |
|
Eğer 1 Ayağınız takılıp sendelendiğinizdekarizmayı dağıtmamak için koşuyormuş gibi yapıp ilk köşeden kayıplara karışıyorsanız? 2 Sokakta birinin arkasından yürürken, onu izlediğinizi düşünmemesi için hızlanarak önüne geçiyorsanız? 3 Yanınızdan otobüs, minibüs. kamyon vb. geçerken gölgesine basmamak için zıplıyorsanız? 4 Sıvı deterjan veya herhangi bir içecek satın alırken raflara dizilmiş yüzlerce şişe arasında içi en fazla doldurulmuş olanı seçiyorsanız? 5 Dolmuşta para üstü gelmediğinde almadan iniyorsanız? 6 Özel birşeyler karaladığınız kağıdı atmadan önce yüzlerce küçük parçaya bölüp sonra çöpün değişik yerlerine atıyorsanız? siz de TAKINTILISINIZ... 
|
|
|
|
|
|
"Beni ihanetle itham edenlere soruyorum: R/HR shippers Ben ne zaman, hangi tarihte ve mevzide esasen müdafaa ettigim cepheden bir adim dönmüsümdür, bir tek kardes kani dökmüsümdür?" Çerkez Ethem
|
|
|
|
|
|
Sally_Front
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 20, 2006, 10:41:06 » |
|
Eğer 2 Sokakta birinin arkasından yürürken, onu izlediğinizi düşünmemesi için hızlanarak önüne geçiyorsanız? 4 Sıvı deterjan veya herhangi bir içecek satın alırken raflara dizilmiş yüzlerce şişe arasında içi en fazla doldurulmuş olanı seçiyorsanız? 6 Özel birşeyler karaladığınız kağıdı atmadan önce yüzlerce küçük parçaya bölüp sonra çöpün değişik yerlerine atıyorsanız? siz de TAKINTILISINIZ...  Bu benimmm  vs...... HÜRMETLER
|
|
|
|
|
|
Evet belki yeniyim ama.. ama... hanginiz yeni olmadınız kiyyy??? 
|
|
|
|
|
e_pack
SİNEK
Şeker

CIGA
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 20, 2006, 12:07:02 » |
|
bn hiç birini yapmam.6. belki ama bn daa deişik bi yöntem kullanırım:bn genelde yazdıım şeylerin üstünü karalarım kağıt yırtılıcak gibi olana kadar 
|
|
|
|
|
|
Just one last dance, before we say goodbye...
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 20, 2006, 12:08:25 » |
|
Eğer 2 Sokakta birinin arkasından yürürken, onu izlediğinizi düşünmemesi için hızlanarak önüne geçiyorsanız? 4 Sıvı deterjan veya herhangi bir içecek satın alırken raflara dizilmiş yüzlerce şişe arasında içi en fazla doldurulmuş olanı seçiyorsanız? 6 Özel birşeyler karaladığınız kağıdı atmadan önce yüzlerce küçük parçaya bölüp sonra çöpün değişik yerlerine atıyorsanız? siz de TAKINTILISINIZ...  bunları gerçektende yapıyorum ben yaa bende takıntı olduğunu biliyordum zaten daha burada yazmayanlarda var bende 
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 20, 2006, 12:09:53 » |
|
1 ve 4 bende var takıntılı olduumu zaten biliorummmmmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 20, 2006, 12:12:21 » |
|
kenimi cocukca hissettiğimde 3'ü yapıommm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ŞeBo
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 20, 2006, 12:12:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 20, 2006, 12:13:09 » |
|
4 Sıvı deterjan veya herhangi bir içecek satın alırken raflara dizilmiş yüzlerce şişe arasında içi en fazla doldurulmuş olanı seçiyorsanız?
hehehee süperdii konu için saolss ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emma_watson_13
Süt
red_Hot_chili_peppersssss.....
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 20, 2006, 12:18:39 » |
|
ben de sadece 2,4,6 war ama 2.de genellikle önüne baska yollardan çıktığım da oluyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 20, 2006, 12:27:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
Bak ne diyorum Gizlemiyorum Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin Seni seviyorum,seviyorum...
Rafet El Roman
|
|
|
|
|
|
Selphie_Tilmitt
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 20, 2006, 12:48:54 » |
|
bana hepsi uyuyo ben takıntılımıyım....   anaaa
|
|
|
|
|
|
"Dile getirip söyleyemediğim Hergün içimde olan sevgin Karşılıksız kalmış tek taraflı Benle yaşayan aşkın var
Bu gönülde yalnız sen varsın Sense benden habersiz gibi Bir başkasına ele bakarsın Bırakta bana senden hatıra Bir karşılıksız aşkın kalsın
Ne umut verdin seni seven gönlüme Ne de bir güler yüz gösterdin Bırak avunsun bu gönül hayalinle Bırak tutunsun hayata özleminle Bir karşılıksız aşkın kalsın Bana senden geriye"
|
|
|
|
*Silver_Sky*
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 20, 2006, 13:15:37 » |
|
2 Sokakta birinin arkasından yürürken, onu izlediğinizi düşünmemesi için hızlanarak önüne geçiyorsanız? 4 Sıvı deterjan veya herhangi bir içecek satın alırken raflara dizilmiş yüzlerce şişe arasında içi en fazla doldurulmuş olanı seçiyorsanız? ehuheuehue bunların hepsi doğru valla ama 4 ü herkes yapıo sanrım bn en çok parfümlerde yapıorm marketlerde hepsi denenmiş oluyo çünkü  paylaşım için saolsn
|
|
|
|
|
|
[ ...[ ..endLess dark....] ...]
|
|
|
|