|
BULUT
|
 |
« : Kasım 24, 2006, 00:08:35 » |
|
arkadaşlar ben çok düşündüm ve bence var. sizin de fikirlerinizi almak isterim. buyrun bakın burda bazı kantlar da var : http://www.astrolojidergisi.com/Gun.Tut.Deprem.htmkonuyu yanlış yere açmış veya arama yaparken bu konu gözümden kaçmışsa lütfen gerekeni yapın 
|
|
|
|
|
|
bla bla bla
|
|
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 25, 2006, 14:39:05 » |
|
alakası yok bence ama olabilir de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gökalp
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 25, 2006, 17:59:02 » |
|
kafanı bunlarla yoracağına git matematik çalış 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piramit
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 25, 2006, 18:23:03 » |
|
hıh matematik kadar buda önmli bi bilgi!  iremjm şincik ben böyle bir ilgi olabileceğini düşünüyorum o verdiğin siteyi okuyamadım(  kim uğraşcak!)ama yani bu kanıtlarını resimlerle göstersen belki daha açıklayıcı olur ben senden daha fazla bilgi bekliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gökalp
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 25, 2006, 18:24:21 » |
|
zaten şaka yapmıştım. ben, yok artık ne alaka dedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
piramit
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 25, 2006, 18:28:05 » |
|
 irem biras daha anlatsa daha açıklayıcı olur snn içn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 26, 2006, 15:41:39 » |
|
bence olabilir bi ihtimal var mesela geçen sene güneş tutulması olduğunda(okul yılına göre yani ben bi alt sınıftaydım)binaya falan girememiştik ben depremden çok korkuyom zaten belki duymuşsunuzdur geçen düzcede deprem oldu bende düzcede yaşıyorum ve 5 katlı bninayı arkilerle koşarak indik binaya giremedik 1-2 saat biraz koptum konudan neyse bence alakası olabilir güneş tutulmasıyla
|
|
|
|
|
|
Arminas,imza için teşekkürler,İzninle çaldım 
|
|
|
|
Selphie_Tilmitt
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 26, 2006, 16:41:25 » |
|
Bilmem olabilir hiç araştırmadım yani ... :S 
|
|
|
|
|
|
"Dile getirip söyleyemediğim Hergün içimde olan sevgin Karşılıksız kalmış tek taraflı Benle yaşayan aşkın var
Bu gönülde yalnız sen varsın Sense benden habersiz gibi Bir başkasına ele bakarsın Bırakta bana senden hatıra Bir karşılıksız aşkın kalsın
Ne umut verdin seni seven gönlüme Ne de bir güler yüz gösterdin Bırak avunsun bu gönül hayalinle Bırak tutunsun hayata özleminle Bir karşılıksız aşkın kalsın Bana senden geriye"
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 26, 2006, 19:19:27 » |
|
bence kesinlikle alakalı ama gidip matematik çalışmak daha mantıklı tabi 
|
|
|
|
|
|
Savulun atlar,eşekler,camışlar..  Şekerler geliyor 
|
|
|
|
BULUT
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 26, 2006, 20:22:37 » |
|
ama yani bu kanıtlarını resimlerle göstersen belki daha açıklayıcı olur ben senden daha fazla bilgi bekliyorum  şimdi ceyda siteyi okumasan bile şöyle bir gözatarsan orda maalesef resim verilmemiş  bu yüzden benim de şuanda elimde resim filan yok  beni şaşırtan bunca güneş tutulması ve depremin aynı zamanlarda meydana gelmesinin sadece bir tesadüf olarak sayılması yorum yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum 
|
|
|
|
|
|
bla bla bla
|
|
|
|
Arna Belorn
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 26, 2006, 21:26:42 » |
|
Alakasız iki konudur.
Çünkü güneş tutulması dış etkendir fakat deprem tamamen iç etkendir.
Evet güneş tutulmalarında güneşin çekim kuvveti daha az hissedilir ve ay tutulmalarında bu daha fazla hisedilir fakat dediğim gibi iki farklı olayı birbirlerine benzetmek çok yanlış.
O zaman her güneş tutulmasının ardından bir deprem olması gerekirdi ki Antalyada mesela depremler sadece geçirgenli toprağın içe çkmesinden kaynaklanmaktan oluyor. Çok alakasız dediğim gibi.
|
|
|
|
|
|
Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.
Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.
Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.
Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.
Uyurken neden hala yaşıyorum ?
Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
|
|
|
|
SİHİRLİ_BEN
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 29, 2006, 01:59:29 » |
|
yoq bence alaqası çünkü Alakasız iki konudur.
Çünkü güneş tutulması dış etkendir fakat deprem tamamen iç etkendir.
Evet güneş tutulmalarında güneşin çekim kuvveti daha az hissedilir ve ay tutulmalarında bu daha fazla hisedilir fakat dediğim gibi iki farklı olayı birbirlerine benzetmek çok yanlış.
O zaman her güneş tutulmasının ardından bir deprem olması gerekirdi ki Antalyada mesela depremler sadece geçirgenli toprağın içe çkmesinden kaynaklanmaktan oluyor. Çok alakasız dediğim gibi.
yaa
|
|
|
|
|
|
-----------------İŞTE BENİM KIZIM---------------  JAİME PRESSLEY('My name is Earl'den tanırsınız)
|
|
|
|