|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 08, 2006, 16:53:23 » |
|
Ben neden burayı daha önce görmemişim yahu.. Şimdi ayıpladım kendimi cık cık cık  Valla hpc benim ilk göz ağrım ilk üye olduğum forum sitesi 2. üye olduğum site  Buraya üye olurkene aklımda hep şu harrypottersoundtrack konusunu açmaktı ve öyle de yaptım  2 ay gecikmelide olsa bu site'yi keşfetmenin gururu içerisindeydim...Şimdi ilk mesajımı hatırıyorumda..  Ahhhhhhh ah.. ben üye olduğumda da o kadar fazla kişi yok gibiydi ya da ben görmüyrdum  çekirdek aileydik şimdi kocamaaaaaaaan aile olduk ne mutlu bize  şaka maka çok büyüdü cafemiz büyüdükçe daha cicik oldu... Özel ve güzel... Neyse doğru düzgün birşeyler yazsaydım barime yivrenç oldular.. ♪Lay lay lom!!! ♪♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 08, 2006, 16:55:54 Gönderen: emmahermione »
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
|
|
keçikız
|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 09, 2006, 16:48:38 » |
|
wooooww lay lay lom bende yeni gördüm...Bu sitenin bu kadar ilerleyeceğini düşünmüşmüydününüz???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeLix
|
 |
« Yanıtla #32 : Eylül 07, 2006, 19:02:25 » |
|
hmmmmm ilk mesaj güzel olmlı o duygu =) lay lay lay lommmmmmmm ........heleloyloyyy.......şappiiii !! lay lay lay lommmmmmmmm .. Lay La Lay Lalay ben güneş sen ay annemde seviniyor :S :S :S dilime takıldı yine yaw ı!!! iğrenç şarkı !!!! öldürücem bu gülben ergeni bi gün !!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elmind
|
 |
« Yanıtla #33 : Ekim 03, 2006, 00:11:09 » |
|
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeet sitenin ilk açılışı şerefine bu konununda tekrar gündeme gelmesi ve nostalji yapılmsını istiyorum .....
hatta bir lay lay lom 'da sen söyle kampanyasını buradan başlatıyorum haydin hep beraber lay lay lom : ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #34 : Ekim 03, 2006, 00:23:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Salazar Slytherin
|
 |
« Yanıtla #35 : Ekim 03, 2006, 00:29:44 » |
|
Laylay Lom  .Salın kendinizi hehe en büyük Fant başka büyük yok  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #36 : Ekim 03, 2006, 12:31:56 » |
|
şunu tr a çevir hiçbişi anlamıyorum  ayrıca msn e gel !!! konuşmamız gereken çok önemli şeyler var ve bu ne biçim forum daha üzel bi plan bulamadın mı  aynısını yine söylüomu acaba  ben de lay lay lom  yaşasın hpcafeeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #37 : Ekim 03, 2006, 13:38:44 » |
|
şunu tr a çevir hiçbişi anlamıyorum  ayrıca msn e gel !!! konuşmamız gereken çok önemli şeyler var ve bu ne biçim forum daha üzel bi plan bulamadın mı  aynısını yine söylüomu acaba  ben de lay lay lom  yaşasın hpcafeeee o sırada forumu daha yeni kurmuştuk. ham bi siteydi. renkleri vs  üstelik türkçe dil pakedi de yüklenmemişti. her zaman söylediğim gibi önceden hiç bi hazırlığımız yoktu.  öyle kurduk oldu  şimdi demez heralde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dangerous
|
 |
« Yanıtla #39 : Ocak 23, 2007, 15:40:50 » |
|
lay lay lay layyyyyyyyyyy çok duygulandım ilk konu bu lay loy lay loyyyy ysysys layyy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neithan Turambar Turin
Dagnir Glaurunga
Krema

Fear of the High!
|
 |
« Yanıtla #40 : Ocak 24, 2007, 10:43:20 » |
|
lay lay lom.
|
|
|
|
|
|
"Master of doom, by doom mastered."
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #41 : Ocak 24, 2007, 12:12:01 » |
|
şimdi demez herhalde lay lay lom, iyi ki kurmuşsunuz siteyi lay lay lom
|
|
|
|
|
|
Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk Sessiz sessiz sindireceksin Ya da geçip hayatın önüne Yüzüne yüzüne indireceksin
Yoktan var etmeli bazen mutluluğu Aynaya bak çok sev bulduğunu Sen sana her zaman iyi gelensin Koyver gitsin bırak gururu
|
|
|
|
piramit
|
 |
« Yanıtla #42 : Ocak 24, 2007, 16:07:12 » |
|
 niye özellikle "lay lay lom" diyoruz allah allah  alooooo şşştttt heeeeeyyyy hhhheeeeeyyyyyoooooo yyyyyeeeeeehhhuuuuu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #43 : Ocak 24, 2007, 16:16:50 » |
|
yav mesajlara baktımda nereden nereye gelmişiz bu siteyi kurduğun için yeniden saol fant abi  bu atada lay lay lom ♪♪ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|