Lysel
Süt
Prince of Lies
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 28, 2005, 10:17:06 » |
|
lay lay lom hopikide 3 4 donkişko  !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrtdrl
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 30, 2006, 23:26:34 » |
|
lay lay lom güzel konuşmalara sahne olmuş burası
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FastBoy
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 07, 2006, 13:27:31 » |
|
lay lay lalaylay lay lay lalay lalay lylylylylyly
|
|
|
|
|
|
ConquerKolik Conquer-OnlineHayat-Offline OFF!! Allahım Akıllanmadı Gitti şu Deli Gönlüm Deli Gönlüm
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 07, 2006, 20:17:02 » |
|
laylalalaylaylaylaralalaylaylayyyyyyy lom-bu da lkendince kafkas müziğini mırıldanmaya çalışır  - çok oldu gerçi ama dayanamadım napıyım 
|
|
|
|
|
|
Bak ne diyorum Gizlemiyorum Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin Seni seviyorum,seviyorum...
Rafet El Roman
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 07, 2006, 22:34:33 » |
|
bu başlık, siteye atılan ilk başlıktır  dolayısıyla çok önemli  forum kurulduktan yalnızca bir kaç dakika sonra yazıldı o "lay lay lom"... ki o sırada site fln yoktu bile  çok anlamlı bi sözcük aslında. bakmayın siz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olwen
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 09, 2006, 21:45:27 » |
|
hey gidi günler heyyy, daha bu site yeni doğmuşken görmüştük biz onu, böhüee, şimdi büyümüşte okula gidermiş
|
|
|
|
|
|
  Bayram bugün... Şeker ve çikolata kadar tatlı olan hayali keşfedenlerin bayramı. Yüzlerinde minicik gülümsemeleriyle ellerini kirletenlerin; ama er ya da geç suyun berraklığını fark edenlerin bayramı... Bugün benim bayramım, o hayallerle dolu küçük kızın, yatmadan önce hayal edenin, hayallerine kavuşmak isteyenin bayramı... Belki bugün senin de bayramındır, tabi hala hayal edebiliyorsan, hala ruhunun bir köşesinde çocukluğunu yaşıyorsan, hala küçük mutluluklarını kaybetmediysen senin de bayramın kutlu olsun =)
|
|
|
|
GRifiNN
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 11, 2006, 09:00:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 05, 2006, 22:47:21 » |
|
iyiki varsın hpcafe laylay lommm mu dioz  lay lay lommm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ghost Girl
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 05, 2006, 22:52:53 » |
|
hp cafeyi seviyoruuuuuuuuum!!! lay lay loooom laylay loom 
|
|
|
|
|
|
 she wants to go home, but nobody's home it's where she lies, broken inside with no place to go, no place to go to dry her eyes broken inside
|
|
|
|
Frank McCourt
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 06, 2006, 00:02:55 » |
|
Vay be! Demek ilk başlık bu. İlk başlığa mesaj yazma şerefini elde edeyim. Hep beraber:
LAY LAY LOM!
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 11, 2008, 18:03:47 Gönderen: Frank_McCourt »
|
|
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
|
|
|
|
~FrozenHunter~
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 06, 2006, 08:37:45 » |
|
lay lay lom 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 28, 2007, 09:48:54 Gönderen: ~FrozenHunter~ »
|
|
All alone, no one cares. So much to give to you all out there. Take me now in your arms. Let me rest safe from harm.
Ohh... I want to be loved... I need to be loved... Won't somebody love me?
|
|
|
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 06, 2006, 10:15:28 » |
|
aaa yeni gördüm ilk konumuzu  ne gsl günlerdir kim bilir  neyse unutmadan laaayy laay lomm aa bişey eklemeyi unuttum harrypottercafe yi çokkk sewiyorumm 
|
|
|
|
|
|
 i get on the train and i just stand about now that i don't think of you i keep falling over i keep passing out when i see a face like you what am i coming to? i'm gonna melt down blame it on the black star blame it on the falling sky blame it on the satellite that beams me home this is killing me this is killing me
|
|
|
|
Laila
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 08, 2006, 00:50:23 » |
|
|
|
|