|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #2520 : Mayıs 10, 2008, 11:24:09 » |
|
Arkadaşlar zaten hiç birimizin doğum günü gözükmüyo ki o sitenin bilgilerinde kayıtlı farkettiyseniz sadece yaş bölümü var orayada sene yazmadıysan çıkmaz olay bu  Kimse kimsenin yaşgününün o gün olmadığı sürece profilinden göremiyo  Braz karşık oldu ama anladınız siz onu 
|
|
|
|
|
|
Twilight
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #2521 : Mayıs 10, 2008, 16:21:25 » |
|
Arkadaşlar zaten hiç birimizin doğum günü gözükmüyo ki o sitenin bilgilerinde kayıtlı farkettiyseniz sadece yaş bölümü var orayada sene yazmadıysan çıkmaz olay bu  Kimse kimsenin yaşgününün o gün olmadığı sürece profilinden göremiyo  Braz karşık oldu ama anladınız siz onu  Üye olurken doğum tarihi kısmını doldurursak yaşımız ve yaklaşan doğum günlerinde nickimiz çıkıyor. Yani bunları doldurmayınca şey olmuyor diye biliyorum ben 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #2522 : Mayıs 10, 2008, 21:17:59 » |
|
Arkadaşlar zaten hiç birimizin doğum günü gözükmüyo ki o sitenin bilgilerinde kayıtlı farkettiyseniz sadece yaş bölümü var orayada sene yazmadıysan çıkmaz olay bu  Kimse kimsenin yaşgününün o gün olmadığı sürece profilinden göremiyo  Braz karşık oldu ama anladınız siz onu  Üye olurken doğum tarihi kısmını doldurursak yaşımız ve yaklaşan doğum günlerinde nickimiz çıkıyor. Yani bunları doldurmayınca şey olmuyor diye biliyorum ben  ama şuan ben seninkini göremiyorum kendim doğum günümü doğru yazdığım halde kendiminkinide profilden göremiyorum 
|
|
|
|
|
|
Twilight
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #2523 : Mayıs 10, 2008, 21:55:37 » |
|
Arkadaşlar zaten hiç birimizin doğum günü gözükmüyo ki o sitenin bilgilerinde kayıtlı farkettiyseniz sadece yaş bölümü var orayada sene yazmadıysan çıkmaz olay bu  Kimse kimsenin yaşgününün o gün olmadığı sürece profilinden göremiyo  Braz karşık oldu ama anladınız siz onu  Üye olurken doğum tarihi kısmını doldurursak yaşımız ve yaklaşan doğum günlerinde nickimiz çıkıyor. Yani bunları doldurmayınca şey olmuyor diye biliyorum ben  ama şuan ben seninkini göremiyorum kendim doğum günümü doğru yazdığım halde kendiminkinide profilden göremiyorum  Tamam ama doldurduğun zaman "yaşın" görünüyor. Mesela yaş 15 diyor senin profilinde. Benim koyduğum manzarada yaş yok diyordu. Öeh be neyse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #2524 : Mayıs 11, 2008, 17:37:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
Some do the deed with many tears, And some without a sigh: For each man kills the thing he loves, Yet each man does not die oscar wilde
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
|
 |
« Yanıtla #2527 : Mayıs 24, 2008, 23:46:10 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2008, 00:13:23 Gönderen: charmed »
|
|
You poor, sweet, innocent thing Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you, honey ? I'm your sacrifice
Do you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes? Karamel Kokusu Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçuysa dünyaya atmakta...
|
|
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #2529 : Mayıs 28, 2008, 17:20:15 » |
|
|