|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #2520 : Mayıs 10, 2008, 11:24:09 » |
|
Arkadaşlar zaten hiç birimizin doğum günü gözükmüyo ki o sitenin bilgilerinde kayıtlı farkettiyseniz sadece yaş bölümü var orayada sene yazmadıysan çıkmaz olay bu  Kimse kimsenin yaşgününün o gün olmadığı sürece profilinden göremiyo  Braz karşık oldu ama anladınız siz onu 
|
|
|
|
|
|
Yaşasın Lost Manyaklığı Yaşasın Lost Manyaklığı
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #2521 : Mayıs 10, 2008, 16:21:25 » |
|
Arkadaşlar zaten hiç birimizin doğum günü gözükmüyo ki o sitenin bilgilerinde kayıtlı farkettiyseniz sadece yaş bölümü var orayada sene yazmadıysan çıkmaz olay bu  Kimse kimsenin yaşgününün o gün olmadığı sürece profilinden göremiyo  Braz karşık oldu ama anladınız siz onu  Üye olurken doğum tarihi kısmını doldurursak yaşımız ve yaklaşan doğum günlerinde nickimiz çıkıyor. Yani bunları doldurmayınca şey olmuyor diye biliyorum ben 
|
|
|
|
|
|
 böğk 
|
|
|
|
har_mon_ald
|
 |
« Yanıtla #2522 : Mayıs 10, 2008, 21:17:59 » |
|
Arkadaşlar zaten hiç birimizin doğum günü gözükmüyo ki o sitenin bilgilerinde kayıtlı farkettiyseniz sadece yaş bölümü var orayada sene yazmadıysan çıkmaz olay bu  Kimse kimsenin yaşgününün o gün olmadığı sürece profilinden göremiyo  Braz karşık oldu ama anladınız siz onu  Üye olurken doğum tarihi kısmını doldurursak yaşımız ve yaklaşan doğum günlerinde nickimiz çıkıyor. Yani bunları doldurmayınca şey olmuyor diye biliyorum ben  ama şuan ben seninkini göremiyorum kendim doğum günümü doğru yazdığım halde kendiminkinide profilden göremiyorum 
|
|
|
|
|
|
Yaşasın Lost Manyaklığı Yaşasın Lost Manyaklığı
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #2523 : Mayıs 10, 2008, 21:55:37 » |
|
Arkadaşlar zaten hiç birimizin doğum günü gözükmüyo ki o sitenin bilgilerinde kayıtlı farkettiyseniz sadece yaş bölümü var orayada sene yazmadıysan çıkmaz olay bu  Kimse kimsenin yaşgününün o gün olmadığı sürece profilinden göremiyo  Braz karşık oldu ama anladınız siz onu  Üye olurken doğum tarihi kısmını doldurursak yaşımız ve yaklaşan doğum günlerinde nickimiz çıkıyor. Yani bunları doldurmayınca şey olmuyor diye biliyorum ben  ama şuan ben seninkini göremiyorum kendim doğum günümü doğru yazdığım halde kendiminkinide profilden göremiyorum  Tamam ama doldurduğun zaman "yaşın" görünüyor. Mesela yaş 15 diyor senin profilinde. Benim koyduğum manzarada yaş yok diyordu. Öeh be neyse 
|
|
|
|
|
|
 böğk 
|
|
|
|
|