|
Bee
|
 |
« Yanıtla #2520 : Mayıs 10, 2008, 11:24:09 » |
|
Arkadaşlar zaten hiç birimizin doğum günü gözükmüyo ki o sitenin bilgilerinde kayıtlı farkettiyseniz sadece yaş bölümü var orayada sene yazmadıysan çıkmaz olay bu  Kimse kimsenin yaşgününün o gün olmadığı sürece profilinden göremiyo  Braz karşık oldu ama anladınız siz onu 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #2521 : Mayıs 10, 2008, 16:21:25 » |
|
Arkadaşlar zaten hiç birimizin doğum günü gözükmüyo ki o sitenin bilgilerinde kayıtlı farkettiyseniz sadece yaş bölümü var orayada sene yazmadıysan çıkmaz olay bu  Kimse kimsenin yaşgününün o gün olmadığı sürece profilinden göremiyo  Braz karşık oldu ama anladınız siz onu  Üye olurken doğum tarihi kısmını doldurursak yaşımız ve yaklaşan doğum günlerinde nickimiz çıkıyor. Yani bunları doldurmayınca şey olmuyor diye biliyorum ben 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #2522 : Mayıs 10, 2008, 21:17:59 » |
|
Arkadaşlar zaten hiç birimizin doğum günü gözükmüyo ki o sitenin bilgilerinde kayıtlı farkettiyseniz sadece yaş bölümü var orayada sene yazmadıysan çıkmaz olay bu  Kimse kimsenin yaşgününün o gün olmadığı sürece profilinden göremiyo  Braz karşık oldu ama anladınız siz onu  Üye olurken doğum tarihi kısmını doldurursak yaşımız ve yaklaşan doğum günlerinde nickimiz çıkıyor. Yani bunları doldurmayınca şey olmuyor diye biliyorum ben  ama şuan ben seninkini göremiyorum kendim doğum günümü doğru yazdığım halde kendiminkinide profilden göremiyorum 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #2523 : Mayıs 10, 2008, 21:55:37 » |
|
Arkadaşlar zaten hiç birimizin doğum günü gözükmüyo ki o sitenin bilgilerinde kayıtlı farkettiyseniz sadece yaş bölümü var orayada sene yazmadıysan çıkmaz olay bu  Kimse kimsenin yaşgününün o gün olmadığı sürece profilinden göremiyo  Braz karşık oldu ama anladınız siz onu  Üye olurken doğum tarihi kısmını doldurursak yaşımız ve yaklaşan doğum günlerinde nickimiz çıkıyor. Yani bunları doldurmayınca şey olmuyor diye biliyorum ben  ama şuan ben seninkini göremiyorum kendim doğum günümü doğru yazdığım halde kendiminkinide profilden göremiyorum  Tamam ama doldurduğun zaman "yaşın" görünüyor. Mesela yaş 15 diyor senin profilinde. Benim koyduğum manzarada yaş yok diyordu. Öeh be neyse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #2524 : Mayıs 11, 2008, 17:37:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
 i get on the train and i just stand about now that i don't think of you i keep falling over i keep passing out when i see a face like you what am i coming to? i'm gonna melt down blame it on the black star blame it on the falling sky blame it on the satellite that beams me home this is killing me this is killing me
|
|
|
|
|
|
|
charmed
Lanetli
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Etkisi altında : ÖSS !
|
 |
« Yanıtla #2527 : Mayıs 24, 2008, 23:46:10 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 25, 2008, 00:13:23 Gönderen: charmed »
|
|
Karamel Kokusu Bazen bir fısıltı çıkar bağırmaya çalışınca. Tek bir umut bile yok mu insan geçmişte yaşayınca? Son kez inan yalan olsa da, bazen bir rüya yeter... Kendimi kandırabilirim; ikimizde görürsek eğer.
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #2529 : Mayıs 28, 2008, 17:20:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #2531 : Mayıs 28, 2008, 17:30:40 » |
|
hehe olur  sevdiğine sevindim bende seviorm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #2532 : Mayıs 28, 2008, 18:10:38 » |
|
1111 e az kaldı  ona göre 
|
|