Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 20, 2008, 13:21:05  

Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cadılar Bayramınız Kutlu Olsun!  (Okunma Sayısı 1178 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
night_star
Sp!déR&SkUll
Şeker
**

=^#PunKer^#

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #45 : Ekim 31, 2006, 21:20:21 »

tüm hp aleminin cadılar bayramı kutlu olsun...

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Cadılar Bayramınız Kutlu Olsun!
« Eklendi: Ağustos 20, 2008, 13:21:05 »

StaticPulse
"En sıcak CAFE!!..^i love DAN!
Sıcak Çikolata

emmahermione ben oluyorum .. :P :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Kasım 01, 2006, 12:50:43 »

Herkesin yani hpcilerin ve cafelilerin bayaramı kutlu olsun!

not: bu arada bişiy farkettim herkesin imza avatar cadılarla dolu yahu ne uyumlu şeyleris biz yahu Sırıtan
not2: site yine yıkılyo banner harika ötesi hasan abi olmuyo böyle sana bi plaket felan vermek lasım yahu Sırıtan
not3: eğer bugün elinde süpürge ile üzerindede acayip bişiy olan siyah cadı kostümlü biri dayanırsa şeker istemek için korkmayın! o ben olcam önce istanbula sonram akdenize sonra karadenize egeye felan uğrayıp geçcem ben ok? korkmayın ve çikolatalı şeyler vermeyin bana aleji yapıyo ona göre Sırıtan

Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni...

~

Ben HarryPotter çocuğuyum!!
veLvet_dreams
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Kasım 01, 2006, 12:52:41 »

efett bannermüthiş fant. gene harikalar yaratmıss herkesin cadılar bayramı kutlu olsunn bu arada  1-2 hafta önceden koyduğum avatarım bugüne baya yakıstı tekrar teskür
FREDandGEORGE
Süt
*

mehmet_17930@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #48 : Kasım 02, 2006, 09:51:34 »

herkesin cadılar bayramı kutlu olsuuuuuuun

K.V. Polat Alemdar Fanları
weasley ikizleri Fun clup=)
http://s4.metaldamage.net/c.php?uid=113257
color=red]SYSTEM OF A DOWN (SOAD) DİNLEYENLER GİBİ VATAN HAİNİ DEĞİLİM[/color]

emma fun club
**imzanda reklam yapma, raptiyeye konu aç**
da vinci şifresi-dan brown fan clup
©º°¨¨°º©©º°¨¨°º© PuNk FaN ©º°¨¨°º©©º°¨¨°º©
ozlem
biri benii durdursun.. :D
Köpüklü Kapuçino

۵мЯč۵

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #49 : Kasım 02, 2006, 12:57:24 »

tüm hpc lerin cadılar bayramını kutlar gözlerinizden öperim

~H.I.M~ KahkahaARWEN/EMMA/Şebo/Ölüm Yiyen/K.D.K.K. FAN CLUB
ron...harry...hermione

Rocky Girl
[♥ ♪] You're the music in me[♥ ♪]
Sert Espresso

[-Emo-]

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Kasım 02, 2006, 20:32:57 »

arkadaslar herkesin cadılar bayramı kulu olsun_da=cadılar bayramı tam olarak ne zmn  Ne? Sırıtan Utanmış Sırıtan

.avriL..
Eumelia
ToXic Tears
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Kasım 03, 2006, 01:38:07 »

arkadaslar herkesin cadılar bayramı kulu olsun_da=cadılar bayramı tam olarak ne zmn  Ne? Sırıtan Utanmış Sırıtan

Tam olarak 31 Ekimdeydi Dil Çıkaran Kahkaha

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

Legend
Süt
*

I just wanna feel

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #52 : Kasım 03, 2006, 12:47:53 »

herkesin bayramı zevkli geçmiştir umarım Kahkaha ben cadılar bayramı hakkında bilgilendirici bi yazı buldum Dil Çıkaran sizle paylaşayım:

------

31 Ekim... Başta ABD, Kanada ve İngiltere olmak üzere pekçok ülkede karnaval havasında kutlanan bir bayram. Vampir, cadı, hortlak ve kanlı bıçaklı pek çok kostümü giyenler sokaklarda birbirlerine "booo" (öcüüü) yaparlar. Balkabakları oyulur, içlerine mum konur ve bu balkabağından kandile Jack O' Lantern adı verilir (Efsaneye göre Jack adında bir adam Şeytanı kandırmış, bir ağaca çıkmasını sağlamış ve sonra ağaca bir haç kazıyarak yere inememesine neden olmuş. Bunun sonucunda Şeytan tarafından lanetlenmiş ve bir balkabağının içine konulan mumun ışığında cennetle cehennem arasında kalmış).

Cadılar Bayramı, nam-ı diğer Halloween ABD'de çocukların şeker bayramıdır aynı zamanda. Kapı kapı dolaşan küçük öcüler (ki çocukların çoğu benim için öcüdür, pek aram yoktur) size "trick or treat" derler. Trick (oyun) seçeneğini kabul ettiyseniz size oynayacakları oyunlara, şakalara hazırlıklı olmalısınız demektir. Sizi pencerenizden içeri bakarak korkutabilirler, ya da kapınızı çalıp kaçarak esrarengiz bir hava yaratmaya çalışırlar (Türkiye'de bunun için cadılar bayramına gerek yok tabi, her halükarda kapınızı çalıp kaçarlar ve bu gizemlı bir hava yaratmaktan çok p.çlikten kaynaklanır). Treat'i seçerseniz ki çocuklara verilen tatlı yiyecek anlamını taşır, evinizde hazır bulundurduğunuz şeker, çikolata gibi tatlı yiyecekleri öcü-çocuklara sunmanız gerekir. Almanya'da çocukların kapı çalması adetine rastlamadım ama her yerde Halloween partileri düzenlenir ve sabaha kadar içilip eğlenilir. Tabii ki kostümlerle. Ve genellikle Berlin, Münih ve Köln gibi büyük şehirlerde.

Bir rivayete göre, 31 Ekim gecesi Ortaçağ Avrupasında cadılıkla, büyücülükle suçlanan pek çok insan diri diri yakıldıktan yıllar sonra insanlar pişmanlıklarını yakılanların ruhlarını anmak için ortaya çıkarmışlar ve bu gelenekler zaman içerisinde eğlenceli kutlamalara dönüşmüş.

Hangi hikayenin doğru olduğu pek önem taşımıyor. St. Valentine's Day, Anneler Günü, Babalar Günü, şu günü bu günü gibi kapitalist ülkelerin pekçok pazarında insanlardan çıkar sağladığı günlerden biri. Halloween pek çok filme de konu oldu ve Amerikan korku sinemasında klasikleşen filmlerle ve film serileriyle yerini aldı. Örneğin baş karakteri Mike Myers olan Halloween serisi. Cadılar bayramının Ankara'da tikky gençler arasında kutlandığına da şahit oldum, yakında ülke çapında yaygınlaşırsa hiç şaşırmam. Kartpostallar, çikolatalar, özel makyaj malzemeleri, maskeler, kostümler, balkabakları, mumlar,vampir dişleri... Bunları satanlar yaşadı. Piyasa yaşadı.
Frank McCourt
Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler. (Oscar Wilde)
Role Playing
Telve

y@rock.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #53 : Kasım 04, 2006, 14:56:07 »

sağol sizinde kutlu olsun eğer ülkemizde olsaydı üzerimde bir hp kostümü ve asası olurdu veya çığlıktaki kostümle bir orak

“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
kaan_0727
Süt
*

DANİEL_EMMA_FAN_CLUP

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #54 : Kasım 04, 2006, 20:36:46 »

BENDE TÜM HPCAFE KULLANCILARININ CADILAR BAYRAMINI KUTLARIM

DANİEL_EMMA_FAN_CLUP
slny
kötüyüm bn kötüyüm kötüyüm! bööööö:)
Kakao

evanescence!:)

slny_rock@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #55 : Kasım 12, 2006, 12:09:20 »

BENDE TÜM HPCAFE KULLANCILARININ CADILAR BAYRAMINI KUTLARIM
teşekkürler ama kurallara dikkat et ve büyük harfle yazma lütfen bnd çççoooook mutluuum tüm hpclilerin cadılar bayramı kutlu olsn

GüNeŞi KaYbEtTiN dİyE sAkIn GöZlErİnİ kApAmA yIlDıZlArI dA kAyBeDeRsİn SoNrA
BULUT
"ah potter, seni katır, ah sen neler yaptın? öğrencileri öldürdün de bunu marifet sandın!"
Demleme Çay

00peeves

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #56 : Kasım 24, 2006, 16:52:09 »

cadılar bayramı bütün hp cafeye kutlu olsun Kahkaha biraz geç oldu ama Utanmış
bi de bişi sorabilir miyim? ben cadılar bayramını 31 ekim sanıyodum, ama tvde yabancıların daha erken kutladıklarını görünce açıkçası biraz kafam karıştıııı Kızgın Kızgın tam bilgiyi verebilir misinizzzzzzzzzzzz

bla bla bla
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: