Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 03:37:00  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Burası Hiroşima'dır! (+16)  (Okunma Sayısı 1330 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
shogun
sosyopat
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #15 : Nisan 12, 2008, 05:41:20 »

işte ABD acımasızlığının,insanlık dışı hareketlerinin en somut kanıtlarından biri pearl harbor'ın intikamını aldılar akıllarınca ancak japonlardaki inceliğin binde biri yok onlarda pearl harbor bir askeri baskındır ve batırılmayan tek bir gemi vardır o da sağlık gemisi fakat ABD ise sivilleri adeta katletmiş ayrıca atom bombasının parça tesirli olmadığını yani ölen insanların çoğunun yanarak,kavrularak öldüğünü belirtmek isterim

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Burası Hiroşima'dır! (+16)
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 03:37:00 »

Selphie_Tilmitt
"Türkçe'miz Turkche'leşiyor!!" Kurucu^^
Demleme Çay

Dikkat!! "@$ıI<"

gulcicektilmitt@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Nisan 13, 2008, 00:15:32 »

Cık cık cık acıdım valla :/ dünyada ne acımasız bencil insanlar var Üzgün
Bu hareket kesinlikle insanlık dışı bir hareket..bunu yapanlar insan olamaz.. Üzgün

"Dile getirip söyleyemediğim
Hergün içimde olan sevgin
Karşılıksız kalmış tek taraflı
Benle yaşayan aşkın var

Bu gönülde yalnız sen varsın
Sense benden habersiz gibi
Bir başkasına ele bakarsın
Bırakta bana senden hatıra
Bir karşılıksız aşkın kalsın

Ne umut verdin seni seven gönlüme
Ne de bir güler yüz gösterdin
Bırak avunsun bu gönül hayalinle
Bırak tutunsun hayata özleminle
Bir karşılıksız aşkın kalsın
Bana senden geriye"
hermi
~gкѕυ~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

yaşasın hpc!!! =)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Nisan 13, 2008, 00:27:23 »

Bunun sorumlusu da abd.. bu dünyada yaşanan acıların çoğu abdnin yüzünden.. Off of

QuEeN
~Söz Ver
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Nisan 13, 2008, 00:35:31 »

Ağlayan Ağlayan Ağlayan gayet etkilendim ama ben istedim bakmayı şimdi o abd ye bişi derdim ama yeri değil Ağlayan Ağlayan

lostsoul
B4MV... ~~
Sert Espresso

G e e ~ ~

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Nisan 13, 2008, 03:04:39 »

abd kaç yıllık bi devletçik ki!? 50, 100 yıla kalır mı? (!)

~Rodney Mullen~
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Nisan 13, 2008, 04:28:08 »

Başka devletleri küçümsemenin bize yararı olacağını sanmıyorum.. Adamların vatandaşları ülkelerini öyle bir koruyor ki.. Biz de öyle asırlardır olan bir devlet değiliz, sen biizm 50-100 yıla kadar yok olacağımızı mı düşünüyorsun?

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
qizeem
uzuuuunn'm
Kakao

an"'ı yaşşaa :D

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Nisan 13, 2008, 04:33:04 »

insanın tüyleri diken diken oluyo resmen  Ağlayan

Her feelings she hides.
Her dreams she can't find.
She's losing her mind.
She's fallen behind.
She can't find her place.
She's losing her faith.
She's fallen from grace.
She's all over the place.

lostsoul
B4MV... ~~
Sert Espresso

G e e ~ ~

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Nisan 13, 2008, 04:48:35 »

türkiye yok olmaz! abd'nin temelleri yok bu küçümksemek deil benim fikrim bu! ayrıca devletçik yani bildiğin devletçik! küçültme anlamı olmuyor zaten!

~Rodney Mullen~
derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Nisan 13, 2008, 05:21:46 »

ne biçim bir vahşet Allahım !?   Kızgın  ,başka fotoğraflarda görmüştüm ama böyle değildi  Üzgün

belasını bulacak o ABD  <.< , üzüldüm bea  Üzgün

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

shogun
sosyopat
Kakao

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : Nisan 13, 2008, 06:02:46 »

Başka devletleri küçümsemenin bize yararı olacağını sanmıyorum.. Adamların vatandaşları ülkelerini öyle bir koruyor ki.. Biz de öyle asırlardır olan bir devlet değiliz, sen biizm 50-100 yıla kadar yok olacağımızı mı düşünüyorsun?

ABD birleşk bi devlet kendi ırkı yok bir geçmşleri yok şunun şurasında 250 yıl önce oraya göç edenlerin kurduğu eyaletlerin birleşmesiyle kurulu bir devletçik ancak Türklerin bilinen 2000 yıllık geçmişi var ve bu süre zarfında her zman bağımsız bir Türk devleti kurulmuş neden bağımsızlığını,vatanını seven bir toplum anlayışı yüzünden bir millet oldukları için Türkiye yıkılsa bile bu millet bağımsız yeni bir devlet kurar böylesine bir milleti dünkü çocuklarla karşılaştırmak yanlış olur

Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Nisan 13, 2008, 16:28:59 »

ABD birleşk bi devlet kendi ırkı yok bir geçmşleri yok şunun şurasında 250 yıl önce oraya göç edenlerin kurduğu eyaletlerin birleşmesiyle kurulu bir devletçik ancak Türklerin bilinen 2000 yıllık geçmişi var ve bu süre zarfında her zman bağımsız bir Türk devleti kurulmuş neden bağımsızlığını,vatanını seven bir toplum anlayışı yüzünden bir millet oldukları için Türkiye yıkılsa bile bu millet bağımsız yeni bir devlet kurar böylesine bir milleti dünkü çocuklarla karşılaştırmak yanlış olur

Böyle dersen Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan ama Türk olmayan herkesi çöpe atmış oluyorsun. Bizim ülkemiz de çok uluslu.. O insanlar yarın öbürgün ülkemizi korumayacak mı? Belki aslı Türk olan çoğundan daha iyi koruyacak.. Ve Bulgar, Ermeni, Rum vs olmayıp da kendi soyunu Türk olarak bilenlerin çoğu da aslında daha başka soylardan geliyor bugün.. Bu araştırılmış, bilinen bir gerçek yani..

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Nisan 13, 2008, 16:39:14 »

Konuyu başka yöne çekmeyin.Din ,siyaset ,spor vs konuşulamaz burada bunu hatırlatayım dedim de.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Nisan 13, 2008, 17:13:39 »

Bunun belgeselini izlemiştim ben, Amerika'lılar yapmış... bir de utanmadan ''biz ne yaptık böyle'' diye konuşuyorlardı. Hala aynılar, bir parça insanlıkları yok. Tek düşündükleri güç, para. Umarım bütün yaptıkları yanlarına kalmaz.

-What is a heart?
-Will I find it if I rip your chest apart?
-Will I find it if I crack open your skull?
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Nisan 13, 2008, 17:59:38 »

Aklımdan geçen pek çok küfür var, ama buraya yazamıyorum, ve sanırım onlar, bu küfürleri bile haketmiyorlar. Son bir kaç gündür, ne kadar şanslı olduğumu farkettim. Şunu alamamışım, şu konsere gidememişim, bilmem kaç yüz dolarlık kıyafet giymemişim, son teknoloji telefonum olmamış, Disney Land'e gidememişim, boğaz manzaralı evim olmamış, altıma bir bmw 7 serisi çekmemişim vs vs vs.... Kim takar? Aslında, pek çok insan-dünyada neler olduğunun farkında olmayan insanlar- bunu takıyor. Ulan, ne kadar şanslısınız, görmüyor musunuz? Ondan bundan mızmız etmeyi bırakın... Ya Hiroşima'da olsaydınız... Ya Etiyopya'da ev değil de içinde yatağı bile olmayan bir barakada yaşasaydınız? Ya oradaki insanlar gibi sırf içme suyu almak için 3 saatlik yol harcayıp, elinizdeki bidonda çamurlu suyla dönseyiniz... İnsanlar bencil, insanlar aptal.. İnsanlar değer bilmez, insanlar elindekilerinin kıymetini anlamaz. İnsanlar, hep daha iyisini ister... Hep... sadece gösteriş... Olayı biraz(!) saptırdım sanki ama, bıktım insanların körlüğünden, vurdum duymazlığından. Ne kadar şanslı olduğumu gördüm. Bu insanların yerinde olmadığım için ne kadar şanslı olduğumu...
Amerika'da duyduğum nefret, bir kaç kez daha katlandı bu resimleri görüp yaptıklarını hatırlayınca... Beddua larım umarım, umarım kabul olacak!

Nazım Hikmek-Kız Çocuğu şiiri; bence izleyin ve dinleyin. Tüyleriniz diken diken oluyor. Benim oldu...

http://www.youtube.com/watch?v=MmD-QpyYdhk

Yok... Yok... Yok... Cafe'de çook uzun bir süre yok!
hp_gonca
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Temmuz 12, 2008, 12:25:48 »

çok kötü bir olay fotoğraflara bakarken tüylerim gerçekten diken diken oldu  Üzgün Ağlayan Ağlayan
ne biçim bir vahşet Allahım !?   Kızgın  ,başka fotoğraflarda görmüştüm ama böyle değildi  Üzgün

belasını bulacak o ABD  <.< , üzüldüm bea  Üzgün

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: