|
|
|
|
|
|
|
Raziel Neith
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 12, 2008, 17:57:23 » |
|
Hiroşimadaki patlama insanlık dışıdır. Savaş ne kadar kötü olursa olsun onunda kendı içinde insanlık kuralları vardır. hiçbir savaş esirlere, sivillere zarar verme hakkını elde edemes. ama yazıktır ki bu kurallara uymamayı kendilerinde bir üstünlük giibi gören devletler insanlıktan nasiplerini almamış egoist düşkünü kimselerden baska birley değildir.
|
|
|
|
|
|
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine... - Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #33 : Temmuz 13, 2008, 10:51:40 » |
|
ABD'nin önce bunları ve saklanmış diğer şeyleri gündeme getirmesi gerekirken (Öyle bir şey söz konusu bile değil ya, neyse.) savaş çıkaracak olay bulamayınca tekrar 11 Eylül'ü (ki o da Bush'un eseri) gündeme getirmesi ne acı. İnsanın insana yaptıkları... Ne biçim bir nefret, ne biçim bir hırstır ki insan böyle yapar?
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Krema

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 13, 2008, 11:40:22 » |
|
anaaamm o göz neydi öyle ya korkunç üzücü tüm resimler Allah yardımcımız olsun ne diyelm
|
|
|
|
|
|
AsLıNdA dOsTlUkLaRdA kArDaN aDaM gİbİdİr ErİyEcEkLeRi BiLe BiLe İnŞaA eDiLiR
|
|
|
|
|
serseri_bludger
Sınır Tanımayan Bir Zeka, En Büyük Hediyedir İnsana
Krema

Toujours pur - (Daima saf)
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 13, 2008, 12:05:16 » |
|
fraktal, koyduğun ilk 2 resmi spoiler içine alıp +18 yaz bari. o ikisi biraz rahatsız edici... kahvaltı edemeyecam gibi hissediyorum...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2008, 12:07:15 Gönderen: serseri_bludger »
|
|
kelid aynasındaki yazı : ''Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi" tersten okursak : "I show not your face but your heart's desire" türkçesi : ''Sana yüzünü gösteremem ama kalbindeki dilekleri gösterebilirim'' aynanın orjinal ismi erised, tersten okunuşu desire, desire ingilizcede dilek anlamına gelir, dileğin tersten okunuşu kelid ALBUS SEVERUS POTTER
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 13, 2008, 12:11:20 » |
|
Tamam, haklısın düşünmeliydim. Özür dilerim
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 13, 2008, 21:41:29 » |
|
çok kötü bir şey hele şu gölgeler beni çok etkiledi.insanlık ayıbıdır hiroşima ve nagazaki.
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
harry_asly
|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 15, 2008, 00:25:46 » |
|
ordakı ınsanlara hep acıdım zaten sureklı kanser vb. hastalıklarla uğraşıp duruyolar ve etkisi hayla sürüyo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daniel_s_love
|
 |
« Yanıtla #40 : Temmuz 21, 2008, 13:56:26 » |
|
vay be aslında insan hayatının renklerinden hem de en canlı renklerinden biri olan bilimin ve alanı biraz daha daraltırsak parçacık fiziğinin kendilerine bilim insanı diyen ş*******ler =Ptarafından bu denli acı sonuçlara neden olması hem de insan hayatına sayısız faydası dokunabilecekken insan ve insanlık tarihi için öylesine utandırıcı bir olay ki... bu arada yeri gelmişken sizlerle bir şey paylaşmayı istiyorum arkadaşlar: ünlü italyan fizikçi enrico fermi abd ye sığındıktan sonra oradaki çalışma arkadaşlarıyla birlikte 2 aralık 1942 de chicago üniversitesi stadyumunun altındaki bir duvar topu salonunda ilk kontrollü nükleer zincir tepkimeyi gerçekleştirdi bundan 3 yıl sonra kontrolsüz bir nükleer zincir tepkimesi new mexico çölünde denendi ve sadece 1 ay sonra da bu teknoloji japonya da 100.000 insanı öldürmede kullanıldı o anda ölenlerden daha fazlası ise sobnradan hayatını kaybetti etkileri ise hala sürüyor not: bilim ve teknik dergisinden yazdım bu bilgiyi
bu bilgiyi paylaşmamın nedeni hala bazı insanların hiroşima daki bu acının sebebini einstein zannetmekte olmasıdır ülkesindeki savaş dolayısıyla o da abd ye sığınmış ancak hiçbir zaman bilmin savaşa ve ölüme kullanılmasını istememiş ve karşı çıkmıştır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fleur Isabella Delacour
|
 |
« Yanıtla #42 : Temmuz 24, 2008, 16:00:32 » |
|
bunları yapan insan değil olamaz insanlığa yakışmaz böylesine vahşet, böyle terör olurmu ya söylice bişe bulamıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dan_emma_rupert
|
 |
« Yanıtla #43 : Temmuz 24, 2008, 23:36:24 » |
|
japonyalılar bir okul yapma projesinde türklere demiş ki sizin ne güzel çocuklarınıza gösterip gurur duyucağınız bir tarihiniz var ama japonyada aynı şeyler yok çocuklarımızı hiroşimaya götürüp onlara oraları gösteriyoruz ve onlar bu duruma düşmemek için çok çalışıyorlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dan_emma_rupert
|
 |
« Yanıtla #44 : Temmuz 24, 2008, 23:39:32 » |
|
ya keşke bombayı atan adam bombanın etkisine girmemek için olan sınırı bomba patladığında geçememiş olsaydı ne güzel herifte ölürdü adam cezasız kalmış olmazdı bence öbür tarafta o herif çok acı çekicek çok o insanların ne suçu vardı ki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|