|
Pinktasticc
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 05, 2008, 23:18:31 » |
|
aradaki kuşak farkına dikkat çekerim !. çocuk onun çocuğu -tamam. kadın hala sağlıklı > çocuğa iyi bakabilir -ona da tamam. ama biz bu yaşta 30-40-45 yaş arası annemizle kuşak farkı yaşarken anlaşabilmeleri çok zor :S çocuk 15 ine geldiğinde annesi 85'inde olucak 
|
|
|
|
|
|
ben değilsem KİM ? * ~ şimdi değilse NE ZAMAN ?¨
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punkkoliq
Süt
slmmmmm:)
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 06, 2008, 13:09:01 » |
|
anammm çok şaşıttı bu kadın beni .doğururken hiçmi düşünmemiş ya gelecekte ya ölürse yazık valla çocuğa acıdım cık cık cık!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
smile
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 06, 2008, 14:57:19 » |
|
walla ole bi annem olsa heralde korkup kaçardım:P ama sonuçta annelik garip bi duygu olsa gerk bunu yaşamak istediinden saygı duymak gerk 
|
|
|
|
|
|
her güzel shey bitermish ashk nedensiz sevmekmish!!!! 56729  :D:D
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 08, 2008, 16:10:16 » |
|
e yani sahiden kim bakcak çocuğa !? kız bi 10 falan yaşına gelince kadın nihayetinde ölcek!!!
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 08, 2008, 16:38:45 » |
|
bencede çocuğa yazık bu yaştan sonra kadının kaba tabirle bunaması sonucu hem çocuğun ihtiyaçlarını karşılayamaz hemde kendi sağlığı tehlikeye girer çok yanlış bir şey 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dubleman
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 08, 2008, 19:10:12 » |
|
yuhhhhh. Ninesinin ninesi yaşında bee o. Biyolojik olarak nasıl gerçekleşmiş bu ya : )))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
battle_on
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 08, 2008, 19:56:06 » |
|
Yok yahu, kadının o yaşta doqum yapabileceqine inanmıyorum, inanamıyorum ben.. Belki evlatlık falandır.. LiLy'nin dediqi gibi taş çatlasa anca 50 olur doqum yapabileceqi sınır yaş.. Çok enteresan qerçekten.. Belki tıp buna bi çözüm bulmuş olabilir fakat yine de inanması qüç bir şey.. Fakat kadın çocuqu doqurmadan önce hiç mi düşünmemiş benden sonra bu çocuqa kim bakacak diye, zaten kaç yaş ömrü kalmış ki şurda.. Acıdım çocuqa.. Ne yapacak çocuk yahu.. Garantisi de yok bunun..  Paylaşım için çok teşekkürler, inanması güç bi haber hakikaten.. =))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 08, 2008, 19:59:12 » |
|
Bu kadanın gazetede haberide çıktı kadın eğer annem kadar yaşarsam ben öldüğümde Eliza 20 yaşında olur demiş ben ne desem şaşırdım açıkcası 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 08, 2008, 20:00:42 » |
|
çocuk hasreti çekmiş olabilir, bir çocuğunun olmasını ne kadar istemiş bilemeyiz ama onun geleceğini pek düşünmemiş anlaşılan. en fazla kaç yıl yaşar ki  çocuğa yazık...
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 09, 2008, 11:50:20 » |
|
Anne olmak her insanın hakkı bence o kadında bunu hakedior bu yaşına gelmiş olmasına rağmen bazı insanlar hayattan çabuk bıkar o yaşta ama bu kadın çocuğuyla bu yaşta annelik sevgisini tadıyor bence çok gzl bişi bu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 13, 2008, 16:39:02 » |
|
çocuk hasreti çekmiş olabilir, bir çocuğunun olmasını ne kadar istemiş bilemeyiz ama onun geleceğini pek düşünmemiş anlaşılan. en fazla kaç yıl yaşar ki  çocuğa yazık... Evet,çocuğunun olmasını çok istemiş haklıdır ama çocuğu da düşünmek gerek.Kaç yıl daha yaşayabilir ki zaten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|