|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #30 : Şubat 05, 2008, 21:36:31 » |
|
çok ilginç yaa nie gizlemişlerki aslında dün izlediğim bir tv programında bundan bahsediodu profesörün teki dioduki " aslında bu ufo değilmiş o sıralar amerika bir ülkeyle savaş halındeymiş ve savaşırken amerika kendi savaş uçağını düşürmüş ve kendi uçağımızı düşürdük dememek için ufo denmiş " diyodu yalanmı doğrumu tartışılır bence abd ilk önce kendileri araştırmak ve ilk bulan olmak için sakladı bunu_tabi bu benm görüşüm_
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 05, 2008, 21:38:20 Gönderen: Daniel Ecem Radcliffe »
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
|
asterix5
Süt
:::Turkish_Power:::
|
 |
« Yanıtla #31 : Şubat 06, 2008, 15:10:51 » |
|
Ben artık bu tür konulara fazla inanmıyorum. Uzayda hayat yok demiyorum! Bir kere uzayda her şekil %100 hayat var. Ama Dünyaya Uğradıklarını pek sanmıyorum. Amerika gizlemek isterse gizlerdi. Fakat bana göre karışıklık olması içinde böyle bir haber çıkarılmış olabilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diamos
|
 |
« Yanıtla #33 : Temmuz 15, 2008, 22:34:15 » |
|
uzaylılar a inanırım  ama bu haber bence asparagas 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 16, 2008, 19:55:06 » |
|
hahah bende gerçek olduklarına inanıyorum ama kafamı karıstıran tek sey uzaylıların insan yaratılısına çok benzer sekilde tasvir edilmesi....
bence bu kısmı biraz bizim hayal gücümüz...sonuçta bizimle aynı gezegende bile olmayan yaratıklara nasıl bu kadar benzeyebiliriz...
insanllah vardırlar ve gelirler ben artık dünyalılardan sıkılmaya basladım değişiklik olsun
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #35 : Temmuz 16, 2008, 19:59:48 » |
|
Hepsi uydurma bence .ABD sansasyon için kendisi çıkartıyor bu haberleri. Yoksa ABD gizlemek istese sustururdu adamı bi şekilde
kesinlikle katılıyorum. Uyduruyorlar bunu yoksa ABD kim bilir başka neleri saklıyordur, Allah aşkına bi adamı susturmayı bile mi beceremeyecekler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nepenthe
|
 |
« Yanıtla #36 : Temmuz 16, 2008, 20:22:45 » |
|
ben haberin yalan olduğunu düşünüyorum sonuçta şimdiye kadar hiçbir insan gerçek bir Ufo görmedi ve çıkan yalan haberlerde de her zaman ufolar büyük kafalı, patlak gözlü bi nevi insan türünün değiştirilmiş görüntüsü olarak tasvir edildi ve gerçekten Ufolar varsa bile yapılan bu hayali çizime benzeyeceğini sanmıyorum bence çok farklı formlarda olan canlılar olucaklar eğer varlarsa tabi 
|
|
|
|
|
|
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #37 : Temmuz 16, 2008, 20:54:30 » |
|
ben zaten bu ufıymuş, uzaylıymış hikayelerine hiç inanmam.sırf gündem kalabalıklığı olsun diye arada bir tane çıkarıyorlar.
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #38 : Temmuz 16, 2008, 23:23:54 » |
|
Evet diğer UFO konusunda söylemiştim. Bir adam ölümünden sonra açılacağını vasiyet ettiği bir mektuba uydurma şeyler yazabilir mi? Hadi canlıyken aşırı derecede muzip biri olsa öldükten sonra ortalığı karıştırayım diye yazabilir ama bu adam asker, disiplinli bir adam. Ayrıca vasiyet ettiği şekilde mektup açılır, mektubu sadece noter ve ailesi görür ve ailesi direkt bir yayın kuruluşuna giderse A.B.D. onu susturacak birşey yapamaz. Uzaylılar var, sigara içen adam beni susturamaz ve truth is out there!
Doktor Bey diyorsa vardır bi bildiği karıştırmayın gerisini 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nicholas94
John Smoody
Kakao

tayfun (:
|
 |
« Yanıtla #39 : Temmuz 20, 2008, 22:44:06 » |
|
beklenir bunlardan.. (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aelita
Şeker

☆మgöя∂üğüη кα∂αяıм уα∂α göяєвιℓι∂ιğιη кα∂αяమ☆
|
 |
« Yanıtla #40 : Ağustos 07, 2008, 15:45:57 » |
|
Vay canına Uzoşlu kardeşleri merak ettim şimdi 
|
|
|
|
|
|
' ..MrS.DoLu..xD ' ' Mr.Mesqu[L]^Mm ' anD ' MrS.yoquN^Mm ' Sizi ChoK SeFiyoRuM DétayLar Aynadır SénLé ßénim Aramızdaki FarKı YaNsıtır, Çünkü ßénim qißi KraLLar iZ ßıraKıR SéniN qißi SoytarıLarda Kıskanır...
|
|
|
|
|
|
redmoon
|
 |
« Yanıtla #42 : Ağustos 11, 2008, 20:16:52 » |
|
evrende yanlız olmadığımızı biliyodum
|
|
|
|
|
|
What if I am not the superhero? What if I am the bad guy?
|
|
|
|