Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 19, 2008, 07:45:38  

Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2009 Ö.S.S  (Okunma Sayısı 1730 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
demon cleaner*
Martin Eden..
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #75 : Temmuz 20, 2008, 19:16:04 »

ben de sayısalım ve sayısal olmama rağmen fizik dersim yerlerde sürünüyor.o kadar lanet bir ders ki yakamı kurtaramadım.lise 1'de iyiydi onun gazıyla sayısal seçtim ama iki senedir fiziğim zayıf düşmesin diye çabalamaktan çok sıkıldım.öss'de ne yapacağım hiç bilmiyorum.optik çalıştım bugün biraz iyice kafamdan uçmuş gitmiş hepsi Üzgün
acaba bende mi var bi tek bu sorun diyordum mesajını görünce rahatladım sanki optiği unutmuş olmana sevinmiş gibi bişey oldu bu ama anladın sen onu öyle demek istemiyorum Terleyen (ehh ben susayım en iyisi Dil Çıkaran) optik lise1den bu yana en anlamadığım en nefret ettiğim adını duyunca tüylerimi diken diken eden ayrıca beynime oksijen gitmesine engel olan vs.vs.vs. konudur <.< Zaten oksden yeni çıkmışım o kadar yoğun bir tempodan kendimi yeni kurtarmışım bide ders mi çalışıcam diyerek hayatımın hatasını yaptığım lise 1yıllarımda optik konusuda kaynayıp gitti ve ben hala optik öğrenmeye çalışmaktayım.. <.< çalışmaktayım ama öğrenmektemiyim onu bilemiyorum malesef henüz öğrendiğime dair ibareler ortaya çıkmadı <.<
ayy ben nasıl kurtulcam bu optik belasından yaa  Ağlayan
Bazen içimden geçiyo 'Ya Kubi oku oku nereye kadar? Al başını git buralardan...' Ama nerde? (bnde o yüzsüz yürek:]
Benimde içimden geçiyo o bu aralar dahada arttı Hede Hödö Bazen düşünüyorumda daha yeni çıkmıştım oks den fen bilgisi olsun sosyal bilgiler olsun böyle matematikte tam sayılarla ilgili abuk sorular falan güzel günlermiş de değerini bilememişiz Hede Hödö Hede Hödö

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 2009 Ö.S.S
« Eklendi: Kasım 19, 2008, 07:45:38 »

eVaNNa LyNcH
BasakdemiR- -KemirgüL x))
Demleme Çay

Yoğun İstek Üzerine Eski İmza ve Avatarım !!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #76 : Temmuz 20, 2008, 21:40:17 »

tam sayılar olsun Kahkaha denklem olsun demi kare falan ama o zaman da onlar zordu Kahkaha daha doğrusu kazık Kahkaha

Maateh
kronik deli XD
Sıcak Çikolata

mö mö mööööööö XD XD inek öğrenci modlarııııııı...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #77 : Eylül 01, 2008, 15:10:03 »

selam 2009 összedeler haftaya okulların açılmasını beklemeden dersaneler sayende ÖSS moduna girdik eğer girmeyenlerimiz varsa bir an önce girmelerini tavsiye ediyorum okullar açılınca yok okul dersleriydi yok eksiklerdi yok denemelerdi vaktiniz olmayacaktır hepimize bu dönem başarılar ve sağlıklı zihinler diliyorum... Göz Kırpan

Her zamanki gibi
Yağmur yağacak
Ve her şeyi temizleyecek.
Ardından karanlığını indirecek gece,
Yeryüzüne.
Bu şehirden gideceğim.
Bana ait gördüğüm,
Dost bildiğm her şeyi alarak
Yalnız sen,
Sen kalacaksın bu şehirde....
marvelous
Seslenmeden çağırıyorsa bu kalp görmeden sevmeyi de bilir
Krema

Love can be hard sometimes

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #78 : Eylül 01, 2008, 17:42:31 »

walla ilk gördüğümde hönk dedim 
bakıyorum da şimdiden havalara girmişsiniz burda öle vakit öldürcenize gidin ders çalışın bea (ayy nasıl da ezdim ama Hede Hödö Hede Hödö)
yok cnm şakaydı arada eğlenmeye de vakit ayırmak lazım tabi ve en güzel nerede eğlenileceğini bildiğiniz için burdasınız Göz Kırpan
Size hayırlı muvaffakiyetler dilerim canımcıklarım inş. herkes istediği yeyi tutturmuş olur
İyi çalışmalar...

bella cullen   [su]   [hacettepe üniversitesi ingiliz dili ve edebiyatı ya da amerikan kültürü ve edebiyatı  istiyor]

Çok ilginç bi istek inş. başarırsın zevkler ,renkler ve istekler tartışılmaz Sırıtan Kahkaha

I fell in love with you babe Âşık Âşık Âşık Blake Lively Âşık Âşık Âşık

Gossip Girl Hayran Klübü
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: