|
BellaCiao
|
 |
« : Haziran 06, 2008, 20:54:50 » |
|
OKS konusundan esinlenerek yaptığım birşey bu,ben de zaten sıfır heyecan...Biliyorum ki SBS'ye girecek birçok arkadaş var aramızda ben de dahil  Bu başlıkta SBS ile ilgili görüşlerinizi de söyleyebilirsiniz ayrıca  Edit:7.sınıf SBS'ye 16,6.sınıfa 15 gün kaldı 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 06, 2008, 20:58:10 Gönderen: BellaCiao »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 06, 2008, 21:05:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 06, 2008, 21:08:59 » |
|
benim kardeşimde gircek 6 sınıfta o ama sıfır telaş sıfır heyecan çok tın mevzuunda yane 
|
|
|
|
|
|
hmff 
|
|
|
|
Frank McCourt
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 07, 2008, 13:36:57 » |
|
Of, sizin sınavlar da yakınmış. Ben de bakarım sorulara sınavdan sonra. Size sonsuz başarılar diliyorum 
|
|
|
|
|
|
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 07, 2008, 15:11:36 » |
|
Of, sizin sınavlar da yakınmış. Ben de bakarım sorulara sınavdan sonra. Size sonsuz başarılar diliyorum  Teşekkür ediyorum efendim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 08, 2008, 10:24:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 08, 2008, 15:14:31 » |
|
Hepinize başarılar dilerim umarım oks gibi olur, umarım hepiniz emeğinizin karşılığını alırsınız. Aybükecim umarım başarılı olursun cnm sana güveniyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 08, 2008, 15:17:44 » |
|
hepinize başarılar dilerim umarım başarılı olursunuz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 08, 2008, 15:51:06 » |
|
walla birkaç gün kaldı herkes heyecanlıdır herld herkese başarılar dilerim 
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|
battle_on
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 08, 2008, 21:15:18 » |
|
SBSye qirmek OKSye qirmekten daha avantajlı aslında.. OKSde 4. sınıftan 8. sınıfa kadar olan derslerden, yanı toplam 4 sınıf derslerinden sorumlusun fakat SBSde yalnız tek bir senenin derslerinden sorumlusun. Çok daha iyi bence. Keşke benim zamanımda da SBS olsaydı diyorum.. Elinizdeki bu büyük fırsatı iyi deqerlendirin ve kıymetini bilin derim. Hepinize bol şanslar, umarım hedeflediqiniz puanları alırsınız.. =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 08, 2008, 21:19:31 » |
|
SBSye qirmek OKSye qirmekten daha avantajlı aslında.. OKSde 4. sınıftan 8. sınıfa kadar olan derslerden, yanı toplam 4 sınıf derslerinden sorumlusun fakat SBSde yalnız tek bir senenin derslerinden sorumlusun. Çok daha iyi bence. Keşke benim zamanımda da SBS olsaydı diyorum.. Elinizdeki bu büyük fırsatı iyi deqerlendirin ve kıymetini bilin derim. Hepinize bol şanslar, umarım hedeflediqiniz puanları alırsınız.. =)
Aynen bende katıLıorm oksye göre daha avantaJlı olmasının yanı sıra bide ingilizcee bnm yüksek olduğum derslerden birii keşke bende 7. sınıf olsaydım ama napalım bgnki oksde kolaydı inşallah sbs'ye giricek arkdaşlarmda başarıLı olurlar .Hepinize başarıLar diLerim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|