|
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #31 : Haziran 21, 2008, 09:10:14 » |
|
bugün sınava girecek olan 6.sınıf arkadaşlarımıza başarılar ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #32 : Haziran 21, 2008, 11:27:46 » |
|
evet başarılar yarında bize :s
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lilyevans
Kakao

Sailor Moon..
|
 |
« Yanıtla #34 : Haziran 21, 2008, 13:12:55 » |
|
Eee bu kadar mı giren var?? Sorularınızı kontrol edin de mutlu haberlerinizi alalım bir an önce.  Yarın gireceklere de başarılar şimdiden...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #35 : Haziran 21, 2008, 13:22:38 » |
|
benim kardeşimde gircek 6 sınıfta o ama sıfır telaş sıfır heyecan çok tın mevzuunda yane  ben de böyleydim tam olarak sorular da accayip kolaydı en dandik matematik sorusu kümelerle ilgiliydi 
|
|
|
|
|
|
Bak ne diyorum Gizlemiyorum Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin Seni seviyorum,seviyorum...
Rafet El Roman
|
|
|
|
Sevgim
|
 |
« Yanıtla #36 : Haziran 21, 2008, 13:37:41 » |
|
Bugün girmiş olan arkadaşların umarım iyi geçmiştir yarın giricek arkadaşlarada baŞARILaR.. 
|
|
|
|
|
|
~ Hayatımda iki küme var Birisi hayal kümesi.Zihnimdeki tüm plotanik düşüncelerim bu kümede. Diğer bir küme ise gerçek kümesi.bu kümedede yaşadıklarım var.. Ne yazıkki iki kümenin kesişimi boş küme.platonik hayallerim gerçeğe dönüşmüyor.. İki farklı dünya.uyumak ve rüya görmek.ve uyanık kalmak gibi..
|
|
|
oviedo
Çabuk Gel Locce Özledim seni
Kakao

nerden benim tavuum oluyomuş ya
|
 |
« Yanıtla #37 : Haziran 21, 2008, 14:02:56 » |
|
Herkese selamlar,bugün sınava girenler milli eğitim bakanlığında soru cevaplarını bulabilirler,ben kendiminkine baktım 80 soruda 4 yanlışım var sizce iyi mi?
|
|
|
|
|
|
ÇABUK GEL LOCCEEEEEEEEEEEEEE BEKLİYORUZ SENİ.............
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #38 : Haziran 21, 2008, 14:56:40 » |
|
Bugün kuzenim girmiş çok kolaymış sınavlaryarın girecek olanlar stres yapmasın Kendisi 3 yanlış 1 boş çıkarmıştır teprük ediyorum kendisini  Sizinkiler zaten iyi geçmiştir öyle değilmi  Not:Sınavında müzik çalan oldu mu?? 
|
|
|
|
|
|
Tvilaylay lomm 
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #39 : Haziran 21, 2008, 15:00:06 » |
|
Ben de baktım sorulara  ( ne işime yarayacaksa ) Çok kolay geldi bana Ben demişitim kolay olacak diye.  Herkese selamlar,bugün sınava girenler milli eğitim bakanlığında soru cevaplarını bulabilirler,ben kendiminkine baktım 80 soruda 4 yanlışım var sizce iyi mi?
Ben sizin sistemi çok iyi bilmiyorum ama bence iyi. Tabi bizim sınavdaki gibi full yapan çok değilse.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 21, 2008, 15:00:43 Gönderen: illegal »
|
|
Death served wine for lovers Brought from the world where devils reign And intoxicated angels with sorrow They witnessed in the eyes of their slaves We hide behind the crimson door While the summer is killed by the fall Alive behind the crimson door While the winter sings: "Your love will be the death of me" ...
|
|
|
|
polyanna_(elif)
|
 |
« Yanıtla #40 : Haziran 21, 2008, 15:05:25 » |
|
Herkese selamlar,bugün sınava girenler milli eğitim bakanlığında soru cevaplarını bulabilirler,ben kendiminkine baktım 80 soruda 4 yanlışım var sizce iyi mi?
ne demek iyi mi süper ama inşallah bizim oksdeki gibi full çeken çok değildirr...
|
|
|
|
|
|
Bir gün kapıyı çekip gidersem nereye diye sakın sorma...Gözlerini gözlerimden silersem neden diye sakın sorma...Off yalan sevda,off bitti rüya...Off yalan dünya,off sensiz dünya... ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #41 : Haziran 21, 2008, 16:09:35 » |
|
süpersin canım  benim 11 yanlışım çıktı  ama hala basit olduğunu düşünüyorum http://www.meb.gov.tr sağ tarafta cevaplara bakabilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
Bak ne diyorum Gizlemiyorum Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin Seni seviyorum,seviyorum...
Rafet El Roman
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #42 : Haziran 21, 2008, 21:53:20 » |
|
Anaam bu güne kadar hiç kafama takmadım şimdi son gün sitresten kafayı yiyceem nasıı iş bu yaa!!
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #43 : Haziran 21, 2008, 21:54:57 » |
|
Benim kuzeni de girdi 70 net yapmış güzel mi ?  (pek anlamıom sbsden de )
|
|
|
|
|
|
...Love... Have you ever stared into the rain Thought the clouds would never disappear? Have you ever screamed out into the dark Thinking no one else could hear?

|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #44 : Haziran 22, 2008, 12:32:14 » |
|
sınav gene basitti hele mat ve ing ok basıtti ama ben fende biraz zorlandımm....
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
|