|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #120 : Ağustos 01, 2008, 11:20:41 » |
|
_LİLY_ ve Asklepios'a teşekkür ediyorum. Evet, tavan puan 500. 7. sınıflardan çok full çıkmamasına da sevindiğimi gizleyemem. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #121 : Ağustos 01, 2008, 11:28:19 » |
|
_LİLY_ ve Asklepios'a teşekkür ediyorum. Evet, tavan puan 500. 7. sınıflardan çok full çıkmamasına da sevindiğimi gizleyemem.  Off Maşallah cidden çok iyi yaa... Çok fazla full çıkartan olmaması da zaten ayrı bi sevinecek nokta. Çok sevindim cnm senin adına. Umarım seneyede en az bu kadar başarılı olursun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rowena rawenclaw
|
 |
« Yanıtla #122 : Ağustos 01, 2008, 11:36:40 » |
|
_LİLY_ ve Asklepios'a teşekkür ediyorum. Evet, tavan puan 500. 7. sınıflardan çok full çıkmamasına da sevindiğimi gizleyemem.  Off Maşallah cidden çok iyi yaa... Çok fazla full çıkartan olmaması da zaten ayrı bi sevinecek nokta. Çok sevindim cnm senin adına. Umarım seneyede en az bu kadar başarılı olursun  teşekkür ederim. umarım seneye de böyle güzel geçer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chaqMa meLe3q ...
|
 |
« Yanıtla #123 : Ağustos 09, 2008, 00:07:53 » |
|
keşke bende sbsye qirseydim fakat qirmedim hep şu OKS
|
|
|
|
|
|
Kırmızı kırmızı damlalar yere dökülür onlar benim kanım, ben değil onlar acı çeker yere düşerken ben acı çekerim siz aptal insanlar bana bakarken çünkü size acırım bana küçümser gibi bakıp karşımda dikilirken ..! 
|
|
|
diriliş
Şeker

herkesden ve herşeyden nefret ettim bugün!!!
|
 |
« Yanıtla #124 : Ağustos 09, 2008, 17:43:49 » |
|
bence sbs oks den daha avantajlı çünkü bi sene kötü yapsan seneye düzeltme imkanımız oluyor bu arada paylaşım için saolun
|
|
|
|
|
|
bu dewirde kimseyi takma be kardeş çok ta tınnn de geçç
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #125 : Ağustos 09, 2008, 23:17:54 » |
|
benim sınavım gayet iyi geçmişti. çok iyi puan almışım. Seviye Belirleme Sınavı Puanı:494,909 Yıl Sonu Başarı Puanı:98,38 Davranış Puanı:100 Sınıf Puanı:496,436  Uvvv,müthiş nir başarı!! Tebrikler canııım.Önündeki senede bu başarıyı bozmazsın inşallah 
|
|
|
|
|
|
Tvilaylay lomm 
|
|
|
Yasemen
Kakao

kalllox_yasvidak
|
 |
« Yanıtla #126 : Ağustos 11, 2008, 18:18:36 » |
|
benim sınavım gayet iyi geçmişti. çok iyi puan almışım. Seviye Belirleme Sınavı Puanı:494,909 Yıl Sonu Başarı Puanı:98,38 Davranış Puanı:100 Sınıf Puanı:496,436  darısı seneye inşallah
|
|
|
|
|
|
kallox_yasvidak
|
|
|
|
ben_tuncay_slm
|
 |
« Yanıtla #127 : Ağustos 23, 2008, 02:10:51 » |
|
benim kuzen girdi millet hep sınıf puanını sölüyo sbs puanı değil mi önemli olan yoksa o daha yüksek diye mi sbs mi önemli ? sınıf puanı mı ?
|
|
|
|
|
|
:)GÖZYAŞI PRENSİ VE YANLIZ EFE:) HATIRALAR SARMIŞ 4-1 YANIMI 
|
|
|
Yasemen
Kakao

kalllox_yasvidak
|
 |
« Yanıtla #128 : Ağustos 23, 2008, 11:36:46 » |
|
sınıf puanı daha önemli. çünkü sınav sonuçlarında.sbs puanı yıl sonu notu ve davranış puanı diye notlar var. sbs puanın %70 i yıl sonu puanın %25 i davranış puanın ise %5 i alınarak sınıf puanı elde ediliyor. o yüzden sınıf puanı gerçek puandır.
|
|
|
|
|
|
kallox_yasvidak
|
|
|
|
Sevgim
|
 |
« Yanıtla #129 : Ağustos 23, 2008, 11:41:24 » |
|
SBS'ye hiç girmedim ya giremicemde merak ediorm 3 sene boyunca sınava girmek nasıl bişi acaba 
|
|
|
|
|
|
~ Hayatımda iki küme var Birisi hayal kümesi.Zihnimdeki tüm plotanik düşüncelerim bu kümede. Diğer bir küme ise gerçek kümesi.bu kümedede yaşadıklarım var.. Ne yazıkki iki kümenin kesişimi boş küme.platonik hayallerim gerçeğe dönüşmüyor.. İki farklı dünya.uyumak ve rüya görmek.ve uyanık kalmak gibi..
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #130 : Ağustos 23, 2008, 13:34:13 » |
|
Çok güzel bir şey değil  Okul puanı değil ama bence başarılı bir okuldansa başarısız okullar daha iyi oldu bu sınavda.Arkadaşımın sınıf puanı benden daha düşük,ama ona 14 puan bana 4 puan geldi okuldan  Ayrıca,başarılı okullarda okuyanlarda,okul puanı eklenince 30 puen düşeni tanıyorum  Yani kısaca nefret ediyoruz biz okulcak,lanet olası "başarılı okul"umuzdan 
|
|
|
|
|
|
I'm ready for, disco. I'm ready for, your disco. I'm ready for, KingoDisco!
...
Baby baby, I'm your king of disco. Why don't you come to my kindom of disco?
|
|
|
NURSEDANIEL
Süt
|
 |
« Yanıtla #131 : Ağustos 24, 2008, 10:13:57 » |
|
yha off bu seneki OKS den de çok full çıkaran olunca okulların taban puanları uçtu tabee..! Sbs de 427,635 yapmama rağmen 1 sene snra nası bi okula yerleşicem onu bilemiorm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yasemen
Kakao

kalllox_yasvidak
|
 |
« Yanıtla #132 : Ağustos 27, 2008, 14:50:12 » |
|
Çok güzel bir şey değil  Okul puanı değil ama bence başarılı bir okuldansa başarısız okullar daha iyi oldu bu sınavda.Arkadaşımın sınıf puanı benden daha düşük,ama ona 14 puan bana 4 puan geldi okuldan  Ayrıca,başarılı okullarda okuyanlarda,okul puanı eklenince 30 puen düşeni tanıyorum  Yani kısaca nefret ediyoruz biz okulcak,lanet olası "başarılı okul"umuzdan  ya bence okulun başarılı olmasıyla alakası yok. diyelimki senin sbs puanın %70 i alındı yani puanın %30 u gitti.diyelimki o %30 luk kısım 40 puanı götürdü.ama davranış ve okul puanın sbs puanına göre yüksek olduğundan senin puanına 56 puan getirdiğini farzedelim.yani puanın 16 puan yükseldi. hem benim bazı arkadşlarımın davranış ve okul puanı düşük olduğundan.sınıf puanıda düşük geldi. yani her zaman yükselmiyo.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 27, 2008, 14:55:22 Gönderen: kallox_yasvidak »
|
|
kallox_yasvidak
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #133 : Kasım 07, 2008, 21:44:55 » |
|
uff burdaki herkesin sınav sonucu çok iyi bir tek bnm kötü -ztn o sorularda nası o yanlışları yaptım bilemiyorum- sınıf puanı:474,3..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|