|
Scream
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 15, 2008, 16:46:03 » |
|
Yüksek yapsanız ne olcak  Önemli olan OKSde ne yapacağınız. Ben her dersten en az 20 yapıyordum. Koca yıl şişirmişlerdi resmen Fen Lisesine gideceksin diye  Gire gire Anadoluya girebildim  Mat netim 12 idi çünkü Daha önce de dediğim gibi tek püf noktası rahat girmek. Önemli olan çok bilmek çok çözmek değil sınavda bildiğini yansıtabilmek. Benim gibi yansıtamazsanız kalırsınız 
|
|
|
|
|
|
There's a hole in the world like a great black pit and it's filled with people who are filled with shit ! And the vermin of the world inhabit it !Lets dens beybe SiLentGLeaM ^^
|
|
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #46 : Mayıs 16, 2008, 16:05:16 » |
|
Ben OKS'den korkmuyorum.Puanlamadan korkuyorum çünkü okul puanımın iyi olacağından şüpheliyim  Umarım 4'ün üzerinde alırım yoksa halim duman 
|
|
|
|
|
|
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı! Tuğçecan'a teşekkürler!
|
|
|
|
|
|
déspina
|
 |
« Yanıtla #48 : Mayıs 17, 2008, 00:02:47 » |
|
2 yıl önce kurtuldum oks den şimdi öss :/ aslında ilgilendiğim de söylenemez ama çalışmak da gerek tabi. Oks den önce de herkes ne kadar soru çözdüğünü söylerdi ben hayatta o kadar soru çözemezdim 1 günde,dnildiği gibi anlaşıldığı sürece birkaç soru çözmek de yeterli. sınavlarım gayet iyiydi ama oks de heyecan,stres çok zaman kaybettirdi bana.
başarılar herkese =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mini
|
 |
« Yanıtla #49 : Mayıs 17, 2008, 22:56:11 » |
|
Ben bu sene SBS'ye giricem nerden çıkardılar bence olmasa daha iyi bir kerede OKS gibi olsun bitsin.Şimdi 2 kere yaşayalım sınav sitresini. HERKESE BAŞARILAR...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AsittiR
Süt
Çok yazık oLdu =((
|
 |
« Yanıtla #50 : Mayıs 18, 2008, 19:46:53 » |
|
bu sene en koLay oks sınavı oLcak vaLLa sansLıLar bu sene qirecek oLanLar. ama is oks'yLe bitmior tabi asıL ondan sooRa basLıor ouf.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #51 : Mayıs 19, 2008, 12:14:18 » |
|
kolay olmasıda bir yerde iyi bir yerde kötü kolay olunca herkez sorurıyapacak bu seferde puanla değil sıralamayla okullara gitçez bu hiç iyi değil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #52 : Haziran 02, 2008, 12:07:41 » |
|
Günaydınlarr.. Aranızda Güvender OKS denemesine giren vardı dimi..? Elinde cevap anahtari olan bana yazıp gönderebilirmi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #53 : Haziran 02, 2008, 12:30:56 » |
|
İnternette yok mu beaa ne yazık ki ben aynı gün aynı saatte Töder'e girdim bilgi veremiycem  Sinir bozucu durum!! Dershane denemesi: Türkçe=19,67 Fen=16,33 Sosyal=23,67 Matematik 10 net 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hilal:)
Süt
|
 |
« Yanıtla #54 : Haziran 02, 2008, 12:32:15 » |
|
ben fazla heycanlı deilim inş kazanırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesimist_RG
|
 |
« Yanıtla #55 : Haziran 02, 2008, 12:37:06 » |
|
ben hiç heyecanlı değilim ya bir an önce girsek te kurtulsak walla bayılcam artık :-/
|
|
|
|
|
|
S U P E R N A T U RA L
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #56 : Haziran 02, 2008, 12:39:43 » |
|
ben hiç birine girmedim kendim sonradan yaptım töderinkin de 68,... net yaptım.. ama güvenderin cevap anahtarı olmadığı için onu değerlendiremiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pesimist_RG
|
 |
« Yanıtla #57 : Haziran 02, 2008, 12:41:28 » |
|
ben hiç birine girmedim kendim sonradan yaptım töderinkin de 68,... net yaptım.. ama güvenderin cevap anahtarı olmadığı için onu değerlendiremiyorum  ben güvenderde 82 yaptım ama o sınav çok kolaydı oks o kadar olmaz heralde ...
|
|
|
|
|
|
S U P E R N A T U RA L
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #58 : Haziran 02, 2008, 12:44:45 » |
|
ben hiç birine girmedim kendim sonradan yaptım töderinkin de 68,... net yaptım.. ama güvenderin cevap anahtarı olmadığı için onu değerlendiremiyorum  ben güvenderde 82 yaptım ama o sınav çok kolaydı oks o kadar olmaz heralde ...
hmm heralde..
ya benim konu olarak çok eksiklerim var.. dershaneye gitmediğim için ve okulda da fizik konularına gelmediğimiz için bende fizik 0 geometridfe aynı şekilde yani daha ne kadar yapabilirm ki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #59 : Haziran 02, 2008, 12:48:31 » |
|
ben hiç birine girmedim kendim sonradan yaptım töderinkin de 68,... net yaptım.. ama güvenderin cevap anahtarı olmadığı için onu değerlendiremiyorum  ben Töder 74,67 yaptım ama onuda sallama yapmıştım canım sıkıldığı için ben hiç birine girmedim kendim sonradan yaptım töderinkin de 68,... net yaptım.. ama güvenderin cevap anahtarı olmadığı için onu değerlendiremiyorum  ben güvenderde 82 yaptım ama o sınav çok kolaydı oks o kadar olmaz heralde ... Yok yok o kadar kolay olur  İyi düşünün yaaa  hmm heralde.. ya benim konu olarak çok eksiklerim var.. dershaneye gitmediğim için ve okulda da fizik konularına gelmediğimiz için bende fizik 0 geometridfe aynı şekilde yani daha ne kadar yapabilirm ki  [/i] Canım yine de iyisin yani dershaneye gitmeden 68,.. bişe yapman müthiş biraz daha sıkarsan iyi bir anadolu lisesine girersin  ben fazla heycanlı deilim inş kazanırım
Yavv bende de hiç heyecan yok ya  Napıcam bilemiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|