|
MisSGuaRD
|
 |
« : Mayıs 04, 2008, 14:05:17 » |
|
merhaba arkadaşlar..OKS 2007 konusundan esinlenerek bende bu konuyu açayım dedim..
Bende bu sene OKS ye gireceğim ve hiç heyecanlı değilim..Zaten aileyi hiç karıştırama onlar kendi havalarında..Ama AGLS de heyecanlı olabilirim..nese eee sizde durumlar nasıl???
__
OKS ye son 34 gün, 4 hafta 6 gün yani 1ay 4 gün ve sonuçta çok kısa bir süre kaldı ve sayılı gün çabuk geçer... (bu günü saymıyorum)
doğru hesapladım dimi
edit: 1,5 gün
bitti...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 09, 2008, 14:51:09 Gönderen: MisSGuaRD »
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 04, 2008, 14:06:48 » |
|
bende takmıyorum ama ailem  test çözmekte hiç istemiyorum dershane yetiyor zaten 
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
Ruper_İ_love_u
Süt
İ can feel u all around me!
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 04, 2008, 14:13:08 » |
|
ben geçen sene girdim oks'ye  bu sene de kardeşim giricek gerçi kendisi hic takmıyor ama..  yalnızz oks yi atlatıyım gerisi kolay snmayınn herşey ond an sonra baslıyor 
|
|
|
|
|
|
living in a lie.. Beautiful lie for belive..
|
|
|
19_emma
Şeker

нαуαт αℓışмαуı öğяєтιя υηυтмαуı αѕℓα
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 04, 2008, 14:14:33 » |
|
Bencede çok dogru  Neyse inşallah hepiniz başarılı olursunuz yaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 04, 2008, 14:17:17 » |
|
evet yaaa.. OKS bitti şimdi de ÖSS var. Ben de 3 yıl önce girmiştim OKS'ye. Pek takmamıştım ama kazandım yine bir yerleri  Rahat olun heyecan yapmayın yeter. Normalde yaptığınızdan en az 5 net fazla yaparsınız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruper_İ_love_u
Süt
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 04, 2008, 14:18:37 » |
|
tabi cnm inş ama bu sınavda herkes basarılı olamıo malesef.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 04, 2008, 14:19:38 » |
|
bu sene çok kolay olucakmış diyorlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruper_İ_love_u
Süt
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 04, 2008, 14:19:55 » |
|
evet yaaa.. OKS bitti şimdi de ÖSS var. Ben de 3 yıl önce girmiştim OKS'ye. Pek takmamıştım ama kazandım yine bir yerleri  Rahat olun heyecan yapmayın yeter. Normalde yaptığınızdan en az 5 net fazla yaparsınız. evet yaa simdi bir de Öss var ne zaman biticek bu sınawlarr(:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 04, 2008, 14:21:53 » |
|
Evet hayatta olduğunuz ve bir yerlere gelmek istediğiniz sürece sınavlar hiç bitmeyecek emin olun*kötü haber veren cadı modu*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 04, 2008, 14:22:50 » |
|
Evet hayatta olduğunuz ve bir yerlere gelmek istediğiniz sürece sınavlar hiç bitmeyecek emin olun*kötü haber veren cadı modu*
ablacığım çok doğru söyledin. ÖSS bitince de KPSS var. Bitmezz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 04, 2008, 14:24:33 » |
|
hayatımız sınav zaten offf
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 04, 2008, 14:26:59 » |
|
sınavı ne kadar çok dert ederseniz o kadar kötü sonuç alırsınız arkadaşlar..hem oks ye hem öss ye girmiş zavallı biri olarak söylüyorum bunu..siz elinizden geleni yapın...milletin sizi yıldırma taktiklerine gelmeyin...işte günde şu kdar soru çözmen lazım şu kadar çalışman lazım falan filan hepsi fasa fiso..  tek yapmanız gereken konuları anlayıp onlarla ilgili soru çözmeniz..üstelik unutmayın önünüzde daha bir sürü sınav var..bu sınav o kadar da öenmli değil..çalışıp yapacak olduktan sonra fen lisesiymiş anadolu lisesiymiş çok da önemli değil..anadolu lisesinden çıktım ama fen lisesinden çıksaydım da bir şey değişmeyecekti..eninde sonunda çalışmıyordum çünküü..önemli olan lise değil her şey kişinin kendisine bakar  ne varsa sizin içinizde var arkadaşlar..çevrenin ne dediği umrunuzda bile olmasın  herkese başarılar diliyorum bu arada 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 04, 2008, 14:28:21 Gönderen: esn »
|
|
|
|
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 04, 2008, 14:35:21 » |
|
saol esn abla.. önemli olan çok soru çözmek değil çözdüğün soruyu anlamaktır..
mesela ben test die birşey bilmeme..test çözme alışkanlığım yoktur..dershaneye de gitmiyorum..desleri dinliyorum...kendim çalışıyorum bu.. hani bazı kişiler vardır derhane olmadan günde en az5 saat çalışılmadan OKS ÖSS falan filan feşmekan kazınılmaz diyenler..ben çok kişi tanıyormki ner dershaneye gtmiş nede saatlerce ders çalışmış..hepsi ya anadolu lisesinde yada başka birşeyde..bi kaç kişide gördüm okuldan kaçan ama onlard anadolu kazandı..Dershane herşey değildir..Kendinizi dershaneyle..testle vb şeylerle sınırlamayın.. Yok bu sene OKSvar dışarı hiç çıkmayım hiç gülmeyim..onu yapmayım bunu yapmayım..işte siz o zaman kazanamazsınız..Arada çıkıp nefes almanız yeter..Ama tabi başınız da şu okula gidip gelirken nefes alıyrsun dışarıyı görüyeosun ya yeter..diyen birileri yoksa..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 04, 2008, 14:36:54 Gönderen: MisSGuaRD »
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 04, 2008, 14:41:25 » |
|
kesinlikle katılıyorum..yani sırf böylesine dandik bir sınavı kazanacağım diye bir yılımı boşuna harcayamam ben..tamam tamamıyle sosyal (!) olun demiyorum ama yani psikopat da olmak çok saçma  oks de de öss de de öyle pek matah çalıştığımı bilmem.tabii bu kişiden kişiye değişir ama dediğimi gibi yani insanın kendisinde olacak..sen ders çalışmayı istemedikten sonra günde 1000 soru çözmüşün neye yarar..insanın içinde istek olacak önce  unutmayın arkadaşlar..(bunu bu hafta dördüncü kez söylüyorum)..istemek uygulamanın yarısıdır  valla sinemanıza da gidin,arkadaşlarınızla da gezin,oturun pc nizin başına hpc nizede girin yani  hepsinin vaktini abartmadan yaptığınız sürece sorun çıkmaz..ne mutluki hepimiz siteye üye olabilecek kadar zeki insanlarız  bunu bile yaptıktan sonra gerisini yaparsınız zaten..sıkmayın siz o tatlı canlarınızı.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|