Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 04, 2008, 00:09:13  

Sayfa: 1 ... 36 37 38 [39] 40 41 42 ... 47   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2008 OKS  (Okunma Sayısı 11577 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #570 : Temmuz 21, 2008, 16:44:31 »

Ehhe senin izlediğin programı ben de izledim Sırıtan Sarı renk ve patates. Okuyunca koptum çünkü biz çok dalga geçmiştik bu ikiliyle Kahkaha

Kelebekler neden sadece bir gün yaşar..

Çünkü onlar bu dünyanın kötülükleriyle başa çıkamayacak kadar masumlar...

Dünyalı Olmamam Neyi Değiştirir? Çok Şey!

!!!Okuyorsan YORUM yap, emeğe SAYGI!!!

Oy ver hayati tehlike içindeyim :'(
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 2008 OKS
« Eklendi: Aralık 04, 2008, 00:09:13 »

Calypso
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Do I Dazzle You ? ~ Edward

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #571 : Temmuz 21, 2008, 16:55:30 »

Benim özel derse gelen hocanın evi okula çok yakındı. Yani ben Moda İlköğretim'de girmiştim, kendisi de Moda'da oturuyodu.. Sınava girmeden önce okula geldi sağolsun  Sarılan Başarılar diledi falan.. Her yerde bulunmaz böyle hoca Sırıtan

Ama sınav sırasında cidden 2.şişe suyu aradım yani.

~ When You Can Live Forever, What Do You Live For? ~

~ Twilight ~

lilyevans
Kakao

Sailor Moon..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #572 : Temmuz 21, 2008, 17:13:24 »

Ben sınavda yanıma bi şişe su aldım bi yudum bile su içmedim normalde de çok su içen biri diilimdir zaten. Sonra eve geldik fln kontrol ettim baya zaman geçti. Sonra bi dolu bastırdı o sırada aklıma geldi su içmek aa ben hiç su içmedim bugün fln diye öyle bi bardak içtim yani..

Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #573 : Temmuz 21, 2008, 17:15:00 »

Patates fikri bana arkadaşımdan geldi.Abisi geçen senenin Antalya birincisi (bkz:Hakan Aslan) o dedi abim patates yedi.Abisini de dershanecek çok severiz hani,onun hatrına yani Dil Çıkaran
O sarı renk aslında bana da saçma gelmişti.Ama bir gün arkadaşla dedik gidip alalım sarı bir şeyler bakalım en olucak.Gittik sarı sarı bir şeyler aldık.Sonra onlarla deneme sınavına girdik.436 puan çıkarttım.Bir anda ısınıverdim sarı fikrine Kahkaha

I'm ready for, disco.
I'm ready for, your disco.
I'm ready for, KingoDisco!

...

Baby baby, I'm your king of disco. Why don't you come to my kindom of disco?
Calypso
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #574 : Temmuz 21, 2008, 17:28:26 »

Valla siyah pantolon üstüne ne giydiğimi hatırlamıyorum ama sarı değildi Sırıtan Üstümdeki tek sarı, bileklikteki çizgilerdi Sırıtan Bu durumda 471 yaptım, sarının uğuru pek de bişey değilmiş Sırıtan Ha eğer cidden vardıysa üzülürüm 490 falan yapabilecekken Hede Hödö Hede Hödö Bu bir şakaydı, sarı olayı saçma bence Sırıtan

~ Twilight ~

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #575 : Temmuz 21, 2008, 18:22:14 »

Yaa sizde mi sarı giydiniz?!!

Zaten alana girdiğimde herkesin sarılı olduğundan anlamalıydım bunu.Bana da zorla giydirdiler,sırf Snoopyli tatlı birşey olduğu için giydim.Altına da bol Adidas gri kaprimi giydim tamamdır.Koluma da terlerim diye bişey takmadım ama terlemedim niyeyse Kahkaha

Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #576 : Temmuz 21, 2008, 18:25:08 »

Ben sarı giyseydim kesin midem bulanırdı ama beyaz giymiştim Hede Hödö Yani sanırım beyazdı üzerinden 3 yıl geçti Terleyen
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2008, 18:25:51 Gönderen: Madeleine » Logged

delidir
Evet ben bir deliyim ve bununla gurur duyuyorum...Herkese de şiddetle tavsiye ediyorum!
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #577 : Temmuz 21, 2008, 18:28:42 »

Ben gayet siyah giymiştim Sırıtan Mutlu mesut girdim sınava Sırıtan Sarıdan da oldum olası nefret ederim zaten <.< Bizim zamanımızda yoktu öyle Hede Hödö

Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #578 : Temmuz 21, 2008, 18:36:05 »

Hatırlıyorum da bazı kızlar kokoş kokoş gelmişlerdi. Kuaföre giden bile vardı Hede Hödö Ne iğrenç...

Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #579 : Temmuz 21, 2008, 18:42:37 »

Siz ne giydiğinizi hatırlıyor musunuz Acayip . Yaşlanıyorum galiba benim ne giydiğimle ilgili hiç bi fiikrim yok valla Acayip Sırıtan .Bi anneme soriim...  O da hatırlamıyor Acayip Ama sarı giymediğimden eminim Sırıtan benim sarı kıyafetim bile yok. Sırıtan Ama heralde yeşil veya mavi giymişimdir Gözlerini Deviren

Hatırlıyorum da bazı kızlar kokoş kokoş gelmişlerdi. Kuaföre giden bile vardı Hede Hödö Ne iğrenç...
   Off aynen ya. Bizim sınıftaki kızların yarısı gözerine kalem çekip gelmişlerdi kalın kalın. Sonrada oturup ağlamışlardı bütün boyada akmıştı. Sırıtan Valla ne yalan söyliim ii gülmüştüm onlara Sırıtan
  Ahh hatırladım ne giydiğimi. Koyu mor kolsuz bi bulüzle koyu asker yeşili bi kapriydi. Sırıtan Ehu hu baya koyu giyinmiştim ben o gün ama yan etkisi oldu mu,hayır Sırıtan

Calypso
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #580 : Temmuz 21, 2008, 18:44:55 »

Onlar için hayat bişey ifade etmiyor zaten. Sınava gireceksin altı üstü ya git yok röfle falan yaptır yok fön çek yok gelin topuzu peee.. Sen kuaförde SINAV İÇİN manikür yaptırırken (kalem tutarken gözetmen tırnaklarını görebilir aman dikkat!) insanlar evde kalemini silgisini hazırlıyorlardı.
Abarttığıma bakmayın böyle insanlar gerçekten var. Tanıyorum  <.<

~ Twilight ~

Lies
*αяαşтıямα¢ı üує*
Role Playing
Demleme Çay

»ค๔ค๓ ๒г๏๔א«

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #581 : Temmuz 21, 2008, 18:56:57 »

Oks değilde Sbs mağduru Hede Hödö bir kişican olarak dalmak istedim konuya..  Hede Hödö Senin ne işin var defol diyen olrsa açık açık sölesin Hede Hödö Öyle laf atıyım ben ona  Hede Hödö

Neyse yahu şaka bir yana bu sarı olayını görünce daldım başlığa.. Ben böyle şeylere hiç takılmadım. Sarı kıyafetmiş, patetesmiş, cartmış curtmuş.. Paşa paşa gri bluzumla, giri eşorfmanımı giydim.  Cool Maksat rahat olsun  XD Sonra efenim, kahvaltıda normal geçti ailem ve ben tarafından..  Hede Hödö Yani öle haşlanmış patetesmiş cartmış curtmuş yoktu.  Hede Hödö Girceğim okulda evden 5 dakikalık yol.. yüreyelim dedim ben Hede Hödö Temiz hava zihin açar  Hede Hödö Neyse efenim giderken iki şişe su aldık. Annem ikisini de elime tıktı. [Heycanlanmaya başladı kadın tabi] Neyse efenim öle girdim sınava. Tek yudum su içmedim ama ben Hede Hödö Normaldede öle susayan tiplerden değilimdir Hede Hödö sınavdan önce çıktım, ama ne kadar önce çıktığımı hatırlamıyorum işin doğrusu Hede Hödö

Aynı gün yaşıtım  ve eski sınıf arkadaşımın evinde, -bana anlattığı- kadarıyla olanlar tam tersi Hede Hödö

Annesiyle birlikte sınav konusuna bayağı takmıştı ki Hede Hödö Kendi dersane sınavlarına giderken, heyecandan eli titreyen biri  Hede Hödö Hatta öyle ki rehberlik kolu ile nerdeyse hergün saatlerce görüştüler Hede Hödö Ciddi seviyede stres yapıyolardı hatta nlarin ki aşırıydı yani Hede Hödö Neyse efenim, sabahleyin ince kesilmiş havuç [ neymiş efenim ince kesilmesi algıyı güçlendirirmiş] , bir avuç şekerdi , ceviziydi öle yedirmişler!  Cool Evden çıkarken karşılaştık, yemyeşildi mübarek Hede Hödö Kendine güven şeysi bakımında iyi olurmuş Hede Hödö [Bak bak sen..Yeşil giymeyen iyi olmuyo demek] Sonra ellerinde pirinç [Allahım adam kusar onu yiynce Hede Hödö]

Sonuç olarak, arkadaş sınavın son yarım saati  karın ağrısı çekmiş  <.< [O kadar şey yerse olucağa o, gene iyi dayanmış]

Sözün kısası [Kısa lafa da bak sen] boş yere heyecan sınavı ciddi bakımdan kötü etkiliyo  Cool [Profesörüm mübarek!  Cool ]
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2008, 18:58:45 Gönderen: Pure-Blood Lady » Logged

I Wanna Hold Your Hand
Smac
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #582 : Temmuz 21, 2008, 19:01:31 »

Yazık arkadaşına yaa  Gülümseyen

Ben oks ye girdiğimde yanımda bir çanta şekerleme vardı.Ek olarak 2 tane uçlu 2 tane normal kurşunkalem(Kurşun kalemi 1.sınıftan beri kullanmam) kalemtraş iki uç kutusu vb.. doluydu.(biri tombo biri faber castell Kahkaha )Giyeceğim kıyafetide yarım saat düşünmüştüm ama kahvaltı eziyeti olmadı bende.Sınava kadar heyecan yoktu sıraya bi oturdum karnım ağrımaya başladı.Çok heyecanlandım batırdım sınavımı.Hoş yinede bi anadolu lisesine girebildim ama şu heyecan olmasa  <.<
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2008, 19:11:37 Gönderen: Smac_scaM » Logged

delidir
Has Türk Kahvesi

~Lonca Editörü~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #583 : Temmuz 21, 2008, 19:27:50 »

Siz su su deyince bakın aklıma ne geldi Kahkaha

Benim arkadaşım sınava öylesine girmişti, zaten özel okula devam edecekti çünkü, oturmuş etraftakileri mi incelemiş artık bilmem anlatıyordu Sırıtan

Bir kız yanında 5 şişe su getirmiş (ki kendisi 2.5 litre ediyor bildiğiniz gibi Hede Hödö ) O suyu sınavın ortasında bitirmiş Acayip Gözetmenden su alabilmek için izin istemiş Şaşırmış Gözetmen ne yapsın kız manyak Sırıtan Gitmiş kıza 4 şişe su alıp gelmiş (ki kendisi 2 litre diyor bildiğiniz gibi Hede Hödö ) Kız onları da bitirmiş Şaşırmış  Şimdi toplayalım 2.5 + 2 = 4.5 Hede Hödö litre su içmiş kız 2 saatte Acayip ne manyaklar var ya Şaşırmış 

Sorduğunuzu biliyorum o yüzden söylicem Hede Hödö , kız tuvalete de gitmemiş Sırıtan

« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2008, 19:28:37 Gönderen: delidir » Logged

Calypso
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #584 : Temmuz 21, 2008, 19:42:47 »

Heyecan ve abartı üzerine kendimi anlatan bir yazı Hede Hödö Biraz uzun ama idare edin Hede Hödö

Allahtan bende heyecan denen bişey yok. Gayet rahat böyle "Ee noolmuş yani" falan edalarında gidiyordum. Yıl içinde bütün denemelere öyle gittim. Takmadım denemez de ayda bir yapılmasına rağmen sıradan bi olaymış gibi "Ben gidiyoruum" diyip evden çıkardım, minibüsten inince öyle yürürken canım dondurma çekerdi gidip alırdım, hatta yolun üstündeki mağazalara bile bakardım Sırıtan Dersaneye vardığımda 15 dk falan kalıyordu, arkadaşlarla yangın merdivenine çıkıp oturuyorduk falan.. Zil çalınca da derse girer gibi kalkıp denemeye girerdim Sırıtan
Bende zaten dışarıdan "umursamazlık" gibi görünen ama aslında gayet "normallik" olan garip bi kavram var. Dersanede en yüksek puanlı sınıftaydım (gerçi hafta içi az kişi olduğundan 70 yapanlar da en iyi sınıftı 90 da.. )Neyse işte hoca ödevleri getirmeyeni çok pis seviyodu Hede Hödö Ben de ödevleri bi güzel unutmuş muyum. Benim gibi bikaç kişi daha var. Onlar binbir tasa böyle napıcaz needicez bittik falan, bana soruyolardı se ödevini yaptınmı, direk "Yoo" derdim, hiç de kasmıyodum öyle sonuçta 10 dklık tenefüste 5-6 test çözebilecek halim yok. Dersten de atılmışlığım var çok. Hoca laf ederdi takmazdım falan, ama buna rağmen sınıfın en yüksek yapanıydım ki OKSde de öyle oldu.
OKSyi de büyütmedim gözümde hiç. Altı üstü bir sınav dedim. Daha önce de dediğim gibi cebime kalem silgi koyup gidecektim ama işte annemlerin gazabına uğradım. Önceki gün Portekiz maçını da izledim, sabah da rahatça kalktım.
Bütün bunlar umursamazlık değil gerçekten, dışarıdan öyle göründüğünün farkındayım. Okulda, dersanede hep "İlginç İnsan" olmuşumdur. Okulda hocanın ders anlattığı sırada kapıyı açıp çıkmışlığım var. Yanlışlıkla da olsa bedenciye küfür etmişliğim var Hede Hödö Sınavda kopya çektiğim zaman hiç yakalanmadım ama verdiğimi çok gördüler. Hatta bir arkadaşım direk kağıdı almıştı benden falan.. Zaten yüksek not alanlar içinde bi ben çalışmazdım sınava. Hiç hemde. Dersi de dinlemezdim nasıl oluyor hiç bilmiyorum Hede Hödö Kıyafet kuralı denen bişeyi bilmiyorum zaten. 1-2 istisna ders dışında (ki bunlar matematik türkçe falan değil) ödev de yapmazdım. Ama nedense bütün hocalar beni çok severdi, karnemin de hepsi 5'ti çünkü dediğim gibi kurallara uymamama rağmen başarılıydım. Hayatımda hiçbi sınavdan önce heyecan yapmadım. Heyecan yapan çok arkadaşım vardı hepsi de çok çok zeki ve başarılılardı. Ama sonuçta heyecanlarını yenmeyi bilmedikleri için sürekli geride kalıyorlardı.
İşte bu yüzden kendimi çok şanslı sayıyorum. Heyecanımı yenmeyi bilmeseydim, şu an çok çok gerilerde olurdum. Tabiki yukarıda anlattıklarım doğru şeyler değil. Yani tabiki sınava çalışın, tabiki dersin ortasında çıkıp gitmeyin ve tabiki yanlışlıkla da olsa HOCALARA KÜFÜR ETMEYİN Sırıtan Sırıtan Evet yukarıda saydığım tüm saçmalık ve muzurlukların sonucu diploma notum : 97, OKS puanım 471.
Yani demek istediğim bütün bunları normal hayatın bir parçası gibi düşünmek lazım. Sonuçta hayat zaten bi sınav değilmi Hede Hödö Hede Hödö [/i]

~ Twilight ~

Sayfa: 1 ... 36 37 38 [39] 40 41 42 ... 47   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: