|
RebeL_GirL
|
 |
« Yanıtla #435 : Haziran 17, 2008, 17:00:13 » |
|
valla ben kendimden ummadığımı buldum çok kolaydı sorular mat ve fen özellikle giren herkesin puanlarının iyi gelmesini ümid ederim inş istediğiniz yere girersiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #436 : Haziran 18, 2008, 09:55:00 » |
|
valla ben kendimden ummadığımı buldum çok kolaydı sorular mat ve fen özellikle giren herkesin puanlarının iyi gelmesini ümid ederim inş istediğiniz yere girersiniz  teşekkürler:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illegal
|
 |
« Yanıtla #437 : Temmuz 08, 2008, 21:28:39 » |
|
Ya ben bir şey sormak istiyorum. Sonuçlar 11 Temmuz'da açıklanıyor. Tercih zamanına da 11-18 Temmuz arası deniliyor. Benim sormak istediğim, hemen sonuçların açıklandığı gün yani 11'inde tercih yapabilecek miyiz? Yoksa tercih zamanı 12 Temmuz'da mı başlıyor?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2008, 21:29:58 Gönderen: illegal »
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|
|
|
illegal
|
 |
« Yanıtla #439 : Temmuz 08, 2008, 21:38:29 » |
|
Ya tercih klavuzuna baktım da 11-18 arası diyordu. Arası dediğine göre 11'inde yapılmıyor diyo sorduğum kişiler. Ben de ona takıldım. Ama bana göre de 2 kere 11 dediğine göre 11'inde yapılabiliyor. Bu arada sağol.
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #440 : Temmuz 08, 2008, 21:48:03 » |
|
Önemli değil de, neden bu kadar merak ediyorsun ki, yani hemen 11inde tercih yapmayacaksın heralde?
|
|
|
|
|
|
Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
|
|
|
|
illegal
|
 |
« Yanıtla #441 : Temmuz 08, 2008, 21:52:56 » |
|
Hayır yapıcam. Tatile çıkmak için benim tercihlerimin yapılmasını bekliyorlar. Biliyorum internet üzerinden de yapılabiliyor ama ben işimi sağlama almak istiyorum. Tatildeyken okulu arayıp yapabilirim ama okuldakilere de güvenemiyorum. Pek beceriksizler  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çikolatalı_turtam
Süt
|
 |
« Yanıtla #444 : Temmuz 09, 2008, 03:07:14 » |
|
yha inanmıorum yha sonuçların aıklanmasına sadece 2 gün kaldı (hakkımızda en hayırlısı neyse o olu inş.) tüm oks kurbanlarına ii beklemeler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_LİLY_
Ruh İkizliği!? Artık varlığına inanmaya başladım o.O
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #445 : Temmuz 09, 2008, 09:17:15 » |
|
Pff işe bak pek bi yaklaştı be  . Ya ben hala nereyi yazacağımı bilmiyorum yaa. Neysem umarım hepimiz için hayırlısı ne ise o olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #446 : Temmuz 11, 2008, 09:30:05 » |
|
34 dakikanız kaldı  Aaa 33 olmuş  Hepinize bol bol şans diliyorum. Bir de puanlarınızı yazsanıza, merak ettim valla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illegal
|
 |
« Yanıtla #447 : Temmuz 11, 2008, 09:49:37 » |
|
Offf son 13 dk. Tırsıyom doğrusu  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_LİLY_
Ruh İkizliği!? Artık varlığına inanmaya başladım o.O
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #448 : Temmuz 11, 2008, 09:56:51 » |
|
Pff içim dışıma çıkkıcak, ben sınavda bile sıfır heyecandım noluyor be bana. Son bilmem kaç dakika :S:S:S:S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illegal
|
 |
« Yanıtla #449 : Temmuz 11, 2008, 09:57:56 » |
|
Ben de sınavda bile bu kadar heyecan yapmamıştım. Son 5 dk. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|