Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 03, 2008, 10:43:33  

Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 47   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2008 OKS  (Okunma Sayısı 11567 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bella cullen
poker face.
Telve

love-ology, I'm sorry-ology, forgive me-ology...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #75 : Haziran 02, 2008, 16:14:36 »

Pfff çok az kaldı yaaa. Bu pazar olduğuna hala inanamıyorum. Ben çalışmayı çoktan bıraktım zaten istesemde artık çalışamıyorum, bıktımmm. Ha gayret son hafta. Artık denize gidip tenis oynayıp paten kayabilicem inş. Bi hastalık fln kapmayayım diye ev hapsinde gibi olmaktan bıktım. Umarım denemelerdeki netimi koruyabilirim oks de Üzgün
Zuha ben şimdiden "İlkay yazın napıcan?" sorusuna şöyle karşılık veriyorum
"Uzanmışım kumsala,güneş damlar içime,kurumuş dudaklarımda unutulmuş bir beste yaşıyorum aheste..."
Birde bana soğuk su yasak,evde soğuk suların hepsi kaldırıldı anlayın halimi  Dil Çıkaran

_SePeT_ ; sen eğer kazanamazsan gerçekten çok kötü hissedicem ! netlerin çok güzel ! hiç moralini bozma. Oks o girdiğiniz sınavlardan çok daha kolay.

Moralimi bozmuyorum (Derin nefes al İlkay) Umarım iyi bişeyler yaparım ve Çapa ÖL'e girerim çok çok ama çok istiyorum bunu!!Teşekkürler moral verdiğin için  Terleyen

ayyyy ben o okulun hastasıyım :] inşallah kazanırsın tabi benim fikrimi sorarsan  kazanacaksın. ( içimden öyle geldi Dil Çıkaran )

you were romeo, I was the scarlet letter.

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 2008 OKS
« Eklendi: Aralık 03, 2008, 10:43:33 »

Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #76 : Haziran 02, 2008, 16:19:32 »

Yavv bulamadım 1. sorunun cevabını!!!
Neyse artık napalım  Hede Hödö

Pff heralde mat taki en berbat konum oran orantıdır :/ .  Hem okulda hem de dersanede işlenirken konuyu kaçırdığıma hala inanamıyorum. Kahkaha ama yinede denemelerde az çok yapıyorum.

Öf yine iyisin sen ben hangi konuyu yapamıyorum.Problemler!!!Sinir sinir sinir  <.<

Üzüldüm yaa. Problemler de çok önemli. Ama yinede yapıyorsundur yaa. Yani o matematiğin temeli. Ewet bazen çok zor soruyorlar ama yinede. Benim sorunlu dersim değildir matematik bayılırım hatta beni o kurtarıyor. Ama şu oran orantım daha ii olabilir şu an bi yandan da ona çalışmaya başladım eğer oks de böyle çıkarsa yapmalıyım diye. 1. sorunun galiba bağıntısı yanlış ama parantez fln da unutmuş olabilirsin belki bilmiyorum ya da ben iice zırvaladım.

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #77 : Haziran 02, 2008, 16:22:15 »

Kitaptan yazdım canım hiç bir eksiği yok.Neyse en iyisi yarın hocalarıma sorayım  Cool
Beni batıran matematik.Netlerim diğerlerinde iyi ama mat...Sahi sen ortalama kaç net yapıyorsun?

Pfff çok az kaldı yaaa. Bu pazar olduğuna hala inanamıyorum. Ben çalışmayı çoktan bıraktım zaten istesemde artık çalışamıyorum, bıktımmm. Ha gayret son hafta. Artık denize gidip tenis oynayıp paten kayabilicem inş. Bi hastalık fln kapmayayım diye ev hapsinde gibi olmaktan bıktım. Umarım denemelerdeki netimi koruyabilirim oks de Üzgün
Zuha ben şimdiden "İlkay yazın napıcan?" sorusuna şöyle karşılık veriyorum
"Uzanmışım kumsala,güneş damlar içime,kurumuş dudaklarımda unutulmuş bir beste yaşıyorum aheste..."
Birde bana soğuk su yasak,evde soğuk suların hepsi kaldırıldı anlayın halimi  Dil Çıkaran

_SePeT_ ; sen eğer kazanamazsan gerçekten çok kötü hissedicem ! netlerin çok güzel ! hiç moralini bozma. Oks o girdiğiniz sınavlardan çok daha kolay.

Moralimi bozmuyorum (Derin nefes al İlkay) Umarım iyi bişeyler yaparım ve Çapa ÖL'e girerim çok çok ama çok istiyorum bunu!!Teşekkürler moral verdiğin için  Terleyen

ayyyy ben o okulun hastasıyım :] inşallah kazanırsın tabi benim fikrimi sorarsan  kazanacaksın. ( içimden öyle geldi Dil Çıkaran )

Ayy inşallah inşallah.Her şeyin hayırlısı diyelim umarım olur yaa Kazanırsam sana napıyım acaba?Ama dershaneye kapısının önünde çekilmiş bir fotomu yollayacağım buraya da koyarım o fotoyu  Hede Hödö
« Son Düzenleme: Haziran 02, 2008, 16:24:27 Gönderen: _SePeT_ » Logged

Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #78 : Haziran 02, 2008, 16:24:03 »

100 soruda net olarak 95 in altına 5 kere fln inmişimdr ama 90 ın altına inmedim. Ama önemli olan oks sonuçta denemelerde ne yapıldığı değil Terleyen . Sen kaç yapıyorsun. Ve lütfen hocana sorunca bana da öm ile fln açıklar mısın kafama çok takıldı bu soru.

polyanna_(elif)
Krema

!I VERY LOVE RUPERT FOREVER!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #79 : Haziran 02, 2008, 16:24:54 »

bn 70lerde yapıom arkadaşlar türkçe 25 oluyo,matematik çok düşük onu boşverin,fen 18-20 arası oluyo,sosyal de 25 oluyo beni matematik batırıyoo Üzgün

Bir gün kapıyı çekip gidersem nereye diye sakın sorma...Gözlerini gözlerimden silersem neden diye sakın sorma...Off yalan sevda,off bitti rüya...Off yalan dünya,off sensiz dünya...

ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #80 : Haziran 02, 2008, 16:26:09 »

bn 70lerde yapıom arkadaşlar türkçe 25 oluyo,matematik çok düşük onu boşverin,fen 18-20 arası oluyo,sosyal de 25 oluyo beni matematik batırıyoo Üzgün
Üzüldüm cnm yaa. Benim hep sosyalim sorunlu oluyor. Sözel kafası yok yorum yaparak kurtarıyorum. Ama anlaşılan sen baya iisin sözelde Terleyen
 Not: Umarım hepimizin istediği liseler olur. Benim malesef olamayacak artık başkalarına razı olmak zorundayım ama umarım siz istediklerinizi başarırsınız.
« Son Düzenleme: Haziran 02, 2008, 16:27:56 Gönderen: _LİLY_ » Logged

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #81 : Haziran 02, 2008, 16:26:33 »

Hey maşallah ben 90 net hiç çıkarmadım  Hede Hödö maksimum netim 86 oldu.Çapa da 86 istediği için kasmıyorum kendimi  XD

Al beni vur sana aynı durumdayız kardeşim merak etme.!!!  Dil Çıkaran Şeytani

Üzüldüm cnm yaa. Benim hep sosyalim sorunlu oluyor. Sözel kafası yok yorum yaparak kurtarıyorum. Ama anlaşılan sen baya iisin sözelde Terleyen

Beni kurtaran sosyal.Dershane birincisi bile sosyalde beni geçemiyo  Şeytani
« Son Düzenleme: Haziran 02, 2008, 16:27:20 Gönderen: _SePeT_ » Logged

polyanna_(elif)
Krema

!I VERY LOVE RUPERT FOREVER!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #82 : Haziran 02, 2008, 16:26:58 »

evt sözelde hiç sorunum yok ama matematikten nefret ettim artık yaww!!!

Bir gün kapıyı çekip gidersem nereye diye sakın sorma...Gözlerini gözlerimden silersem neden diye sakın sorma...Off yalan sevda,off bitti rüya...Off yalan dünya,off sensiz dünya...

ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #83 : Haziran 02, 2008, 16:29:44 »

Hey maşallah ben 90 net hiç çıkarmadım  Hede Hödö maksimum netim 86 oldu.Çapa da 86 istediği için kasmıyorum kendimi  XD

Al beni vur sana aynı durumdayız kardeşim merak etme.!!!  Dil Çıkaran Şeytani

Beni kurtaran sosyal.Dershane birincisi bile sosyalde beni geçemiyo  Şeytani
Ahh darısı benim sosyalin başına. Matta şimdiye kadar geçen olmadı beni galiba, ama işte sosyal hiç belli olmuyor.

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #84 : Haziran 02, 2008, 16:32:06 »

Ben sana sosyali vereyim sen de bana matematiği  Dil Çıkaran

Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #85 : Haziran 02, 2008, 16:33:04 »

Vermeyelimde paylaşalım Dil Çıkaran daha kârlı olur Hede Hödö

Cristin Ryan
Chester __ Kronometre Ailesi'nin Reisi xD
Köpüklü Kapuçino

Lindsay & Danny |William Moseley|

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #86 : Haziran 02, 2008, 16:35:29 »

fenim keşke benimde öyle olda offf batırıyor beni

ι αм тιяє∂ σƒ вєιηg ωнαт уσυ ωαηт мє тσ вє
ƒєєℓιηg ѕσ ƒαιтнℓєѕѕ ℓσѕт υη∂єя тнє ѕυяƒα¢є
∂σηт кησω ωнαт уσυяє єχρє¢тιηg σƒ мє
ρυт υη∂єя тнє ρяєѕѕυяє σƒ ωαℓкιηg ιη уσυя ѕнσєѕ
єνєяу ѕтєρ ι тαкє ιѕ αησтнєя мιѕтαкє тσ уσυ

Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsınız...Konfüçyüs
İnsanların birbirlerini tanımaları için en iyi zaman ayrılmalarına yakın zamandır...Dostoyevsky

Joshua Ryan Hutcherson ÂşıkÂşıkÂşık
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #87 : Haziran 02, 2008, 16:36:30 »

Vermeyelimde paylaşalım Dil Çıkaran daha kârlı olur Hede Hödö

Eşitlik açısından  Hede Hödö Kabul ediyorum  Hede Hödö Hede Hödö

Calypso
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Do I Dazzle You ? ~ Edward

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #88 : Haziran 02, 2008, 16:36:43 »

Not: Umarım hepimizin istediği liseler olur. Benim malesef olamayacak artık başkalarına razı olmak zorundayım ama umarım siz istediklerinizi başarırsınız.

6. sınıftan beri kıt bir sosyalim var. Okulda olsun, dersanede olsun aynı. Bu sene başında 70lerde yapıyordum, matematikten 15 falan, sosyal de o civarda, işte fen 19-20, Türkçe de 23 falan oluyordu. Matematikten özel ders almaya başladığımdan beri 20'nin üzerinde yapıyorum, ki bunda hocaların çok ödev vermesi ve gece yarısı test çözmem falan da etkili oldu tabi. Neyse, hayatımda ilk defa 80 yaptığım denemede hepsi 20 üzeriyken sosyal 16'ydı. Annemler özel ders almam konusunda çok ısrar ettiler. Ama kendimi biliyorum. Akşam akşam iki saat sosyal dinleyemem, kesin uyurum yani. Sonraları ne olduysa oldu, artık sosyali 20nin üzerinde çıkarmaya başladım. Hiçbir özel çalışma göstermeden. Ki derslerde bile uyuyan bir insanımdır.
Eğer diğer arkadaşlarım kadar çalışsaydım, eminim şu an 90ın üzerindeydim. Ben annemler evde yokken direk bilgisayarı açan, onlar gelince kapatan bir insanım yani Sırıtan Ama neden bilmiyorum, belki az ama verimli çalışıyorumdur, ki hiç sanmıyorum. Bir şekilde artık çalışma yöntemimi ben de bilmiyorum ama, 70'ten yükseldim şimdiye kadar ve rekorum 89.67 .. Bütün bunları dersanedeki matematik hocama anlattığımda, sen çalıştığını kendin farketmiyorsun dedi Sırıtan Şu anda Kabataş'a girmek en büyük hayalim, herkes gibi İNŞALLAH diyorum yani Sırıtan

~ When You Can Live Forever, What Do You Live For? ~

~ Twilight ~

Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #89 : Haziran 02, 2008, 16:47:03 »

Ya aslında benim sosyalim çok kötü değil 20 21 fln oluyor ama diğer dersler ful olunca sosyal öyle olunca düşük gözüküyor Terleyen . Benim şimdiye kadar rekorum 98.67 bir sosyal yanlışı Terleyen işte yine sosyal. Kimse inanmasada bende çok az çalıştım bu sene. Yani günde ortalama 2 saat anca hatta 2 haftadır hiç. Az ve öz çalışmak bence en iisi. Bi de konusu okunmadan soru çözülmemesi gerektiğine inanıyorum. Neyse ben elimden geleni yaptım gerisi şansa bakar. Umarım Allah hepimizin yardımcısı olur.

Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 47   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: