|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #30 : Mayıs 06, 2008, 21:06:29 » |
|
OKS'ye girmeden önce "Keşke biraz daha çalışsaymışım" dedim ve sınavdan çıkarken " Ben bütün sene bunun için mi çalıştım?" dedim  Hakikaten normalde beni geçenlerin hepsini solladım. Biliyorum kötüyüm  Ve ben o kadar da çalışmamıştım. Günde en fazla 200 soru çözmüşümdür. Hoş çözdüğüm zaman da kendimi bişi sanıyodum  Neyse, stres yok, rahat girin çıkın sınava, çünkü o atmosfer heyecana değil, daha ii çözmeye yarıyo, bundan emin olun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Demleme Çay

Lost!
|
 |
« Yanıtla #31 : Mayıs 06, 2008, 21:41:08 » |
|
15 net mi? Ben ağlamam gayette sevinirim  O onu bulduğuna şükretsin bence  neyse az kaldıı  Ama kızın netleri 94<net<100 olduğu için oturup ağladı. 88 neti mi ne varmış. Kızı dövücektim orda :B O net için ağlanılır mı? Ben Güvender'e girmiştim ya işte şöyle bir sonuç bekliyorum; Türkçe--> 23,67 Matematik-->18.33 Fen--> 9.33 Sosyal--> 23,67 İşte 70'li bişiler bekliyorum. (=
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erenüx
crew of cafe!lets play with time and fate!
Krema

krema oldum,ama kakao gibi hissediyorum :P :D
|
 |
« Yanıtla #32 : Mayıs 06, 2008, 21:43:22 » |
|
yazık size  geçen sene de oks hayatımın tek amacı gibiydi ama şimdi hiçbi önemi yokmuş gibi geliyo.güzel çalışıp güzel biyere gidin ama çok fazla kasmayın 
|
|
|
|
|
|
-dont open,keep close your eyes- zamanda yolculuk için resme tıklayınız.. 
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #33 : Mayıs 06, 2008, 21:43:50 » |
|
benim de tükçe, fen ve sosyal o aralar birşey oluyor ama mat beni bitiriyor
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 10, 2008, 20:38:21 Gönderen: MisSGuaRD »
|
|
E=mc² Fan ClubKatılmak için.. Tık!..
|
|
|
|
bella cullen
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 07, 2008, 17:47:17 » |
|
ben matematikten 5 net yapmıştım biliyorum utanç verici ama diğer 3 dersim bayağı yüksekti. Fen'den 21 falan yapmıştım (: matematik yapamıyorum diye kasmayın fen ile kapatabilirsiniz o açığı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #36 : Mayıs 07, 2008, 17:59:52 » |
|
Canınızı sıkmayın arkadaşlar hepnize kolay gelsin sınav günde başarılar 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #37 : Mayıs 07, 2008, 18:01:41 » |
|
Teşekkür ederim..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 10, 2008, 20:38:42 Gönderen: MisSGuaRD »
|
|
E=mc² Fan ClubKatılmak için.. Tık!..
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #38 : Mayıs 07, 2008, 18:52:45 » |
|
Herkese başarılar,ben o dertten kurtulalı 2 sene oluyor  Baktımda önceki sayfalara, millet 80lerde dolaşıyor.Benim tüm dersane,okul vb sınavlarda en yüksek netim 76 idi yaw  Oksde de 72 yaptım.İstediğim üniversiteye yılda 10 küsür öğrenci sokan bir okuldayım.Yani amacıma ulaştım.. Matematiğim 12ydii  Fenim 23tü  Diğerleri de takılıyorlardı kendi çaplarında  Şimdi yabancı dil okuyorum.. Öyle işte  Edit:Benim kardeşimde Oksye girecek bu sene  Hedefi Fen lisesi sanırım 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2008, 18:53:24 Gönderen: pansy »
|
|
Arminas,imza için teşekkürler,İzninle çaldım 
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 07, 2008, 23:08:35 » |
|
aman ne takacaksınız. saçma sapan bi sınav o. sınavı kazansanız ne olur kazanmasanız? sonuçta ne anadolu, fen liselerini kazanıp da öss'de toslayan kişiler gördüm anlatamm. oks düzmeceden baska bisey deil ve gereksiz yaptığı tek sey insanlar arası ayrım! ama ben düz lisilerde okuyupta nerelere nerelere gelmiş niceee insanlar gördümmm! herşey sende bitiyor, lisede değil!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 07, 2008, 23:58:48 » |
|
geçen sene bizim okulda bi sınıf vardı ne zaman görsem herkes test çözüodu tenefüslerde bile aynıydılar çouyla aynı dersanedeydim puanlarına bakıorum hep en iilerdeler sora sınavı o sınıftan 2 kişi kazandı bnde bu sene gircem bi ara bayaa stres vardı üstümde ama sınav yaklaştıkça geçti... bide ztn dersanede kafa ütülüyo hocalar geliom ewe direk derse diolar ölcem bi gün günümün yarısı dersanede geçio nerdeyse bide evdeyken bi niyetle oturum test çözmek için ama kitabı açıp soruları görünce bütün hevesim kaçıo oda ayrı bi konu...  bizim dershanedeki hocalarda güya stresi aaltmak için konuşuolar her ders aksine stres yüklüolar sadece...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2008, 00:06:17 Gönderen: bruww »
|
|
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 11, 2008, 11:20:39 » |
|
benim de tükçe, fen ve sosyal o aralar birşey oluyor ama mat beni bitiriyor
Aynen benmde fenden de 8-10 civarı bişi yapıom ama Mat en fazla 5 doğru çıkar neden bilmiom o kadarda çalıştığım haLde kötüü  Ama bu sınav gerçekten daha ilk başlangıç ne sınavlar görücez daha...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2008, 11:21:40 Gönderen: rockçıkız »
|
|
 ♥|| The Mannaq pRincesS ||♥ 
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 11, 2008, 14:47:04 » |
|
Pöfff dert etmeyin yaaa ölüm yok ucunda  Ben hiç dert ediyormuyum aaa 
|
|
|
|
|
|
Yepyeni bir bölümle tekrar sizinle...Resme Tık tık 
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
|
|
|
|
ben_tuncay_slm
|
 |
« Yanıtla #43 : Mayıs 11, 2008, 15:31:14 » |
|
halledersin sen kanka kafana fazla takma ben biliyorum sen böyle diyon ama sınavdan sonra en az and lisesi sümeyye de öyle olacak hadi bekliyorum iyi haberleriininzi
|
|
|
|
|
|
:)GÖZYAŞI PRENSİ VE YANLIZ EFE:)
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #44 : Mayıs 11, 2008, 18:42:24 » |
|
bende kesinlikle katılıyorum sınavları dert ettikçe daha kötü netler elde ediliyor özellikle çevrem bu konuda had sahfada baskı yapıyor hadi ben bir kısmını kulak ardı ediyorum ama bu seferde ailem başlıyor üstümde otorite kurmaya robota döndüm yaa merak ediyorum onlar kendi zamanlarında bu kadar çalışmış mı banada yazık tüm hayattan soyutlamamı istiyorlar benimde insan olduğumu unutuyorlar bazen işte o zaman çok kızıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|