merhaba arkadaşlar..OKS 2007 konusundan esinlenerek bende bu konuyu açayım dedim..
Bende bu sene OKS ye gireceğim ve hiç heyecanlı değilim..Zaten aileyi hiç karıştırama onlar kendi havalarında..Ama AGLS de heyecanlı olabilirim..nese eee sizde durumlar nasıl???
__
OKS ye son 34 gün, 4 hafta 6 gün yani 1ay 4 gün ve sonuçta çok kısa bir süre kaldı ve sayılı gün çabuk geçer... (bu günü saymıyorum)
doğru hesapladım dimi
Geçen yılki halimi gördüm birden

Hiç sıkıntı yapma rahat gir yeter

Benim hayatında 400 nedir bilmeyen arkadaşlarım beni açık ara farkla geçerek anadolu lisesine girdiler. Bense sonlardan girdim

(Onları da karnelerinden gördük sonra ya neyse

) Neden mi ? Ben çok stresliydim ve yapamayacağımı biliyor gibiydim

İki gün önce dershane sınavında 467 yapıp OKSde 351 yapınca çok koyuyor tabi ama

3 aylık yaz tatili boyunca unutuveriyorsun
Sonra karşına o hayatında 400 nedir bilmeyen, sanki her zaman bu puanı yapıyormuş gibi böbürlenen insanlar geçiyor diyorlar ki : ''Olsun yaa üzülme

''
İşte OKS böyleydi benim için

Sınavdan sonra 1 hafta hiç evden çıkmadım. Tek yaptığım şey heryerde ağlamaktı. Elime ne geçti ? Hiçbirşey

Üzüldüğümle kaldım. Anadolu lisesine girdim (o 400 nedir bilmeyen arkadaşlarla birlikte. Tabi onlar beni geçerek girdi.) Karne gününde ne oldu biliyor musun ? Ben 9. sınıflarda ilk 10un içinde tamamladım ilk dönemi. O dereceyle (benim deyimimle tesadüfen giren arkadaşlar) girenler boş karnelerle evlerine döndüler

Nereyi kazanırsan kazan önemli olan kazandığın yerde elinden gelenin en iyisini yapman

Bunu unutma !