|
Achromatic
|
 |
« : Aralık 12, 2005, 01:01:15 » |
|
Ya böle tarihlerde farklı bişiler hisseden varmı Ferudun DÜZAĞAÇ gibi varsa bizimle paylaşabilirmi. Mesela bazı arkadaşlarım telefonda çağrı atarken 10:10 - 15:15 gibi zamanları yakalamaya özen gösteriyor. Anlamını bilen arakadaşlarım benimle paylaşabilirmi ?
|
|
|
|
|
|
 "Güzeldin Birçok Can Yakabilirdin, Sen Bir Canı Çok Yakmayı Seçtin"
|
|
|
|
|
VampiretoR
fk
Süt
Fuatsal Davranışlar
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 12, 2005, 15:27:20 » |
|
Saçmalık.BAtıl inançlar.
|
|
|
|
|
|
Her kuşun etini yemek orucu bozar Ben her kuşum!!
|
|
|
|
Luthien
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 12, 2005, 15:49:07 » |
|
Bence de batıl inanç  Ama bir yerde okumuştum.. Siz kimsiniz ki başkalarının inançlarına batıl diyebiliyorsunuz yazıyordu  Ondan sonra bu lafı kullanmamaya dikkat ettim. Bence hiç bi önemi yok ve özel olduklarına inanmıyorum ama bahane bulmak istiyorsam neden kullanmayayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 12, 2005, 16:13:17 » |
|
evet, biri bana da söylemişti, eğer tesadüfen saate baktığında, saat ve dakika aynıysa, 23:23, 01:01 vs gibi... düşündüğün kişi seni düşünüyor gibi garip bişey söylemişti  insan inanmasa bile böyle bi tesadüf olduğunda bahane yaratıyor kendine  eğer takıntı haline getirmiyorsan bi zararı yok bence. zaten kim onların körü körüne doğru olduğunu iddea ediyor ki.. isteyen inansın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Achromatic
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 13, 2005, 18:57:11 » |
|
Herkese hak veriyorum(biraz tohaf oldu ama) MEsela bende batıl diye inanmam ama oldumuda fant ın dediği gibi bahaneler bahaneler..... Ve herkesin kendi inanışı dimi isterse bunu bi düşünce sistemine dönüştürür ve felsefe yapar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 13, 2005, 21:17:01 » |
|
şimdi beni hiç tanımayan birini düşünsem oda benimi düşüncek???
|
|
|
|
|
|
ARWEN FAN CLUP TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ - EMMACIYIZ
|
|
|
|
Achromatic
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 13, 2005, 23:40:06 » |
|
sen iyi ce içinden çıkılmaz ettin abi konuu ya !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 14, 2005, 14:47:39 » |
|
 tanıdığın birinin seni düşünmesi de çok uçuk bi ihtimal ama inanmak istedikten sonra bahane oluyor demek istiyorum  senin söylediğin hepten imkansız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 16, 2005, 10:44:54 » |
|
insan kendini nasl mutlu hissediyosa öyle düşünsün bencede (ama etrafındakiler seni bazen deli sanabiliyo)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 16, 2005, 22:14:40 » |
|
insan kendini nasl mutlu hissediyosa öyle düşünsün bencede (ama etrafındakiler seni bazen deli sanabiliyo)
başkasının ne düşündüğünü umursama, boşver milleti  sonuçta herkese kendini doğru anlatmaya çalışmak boşa çaba... insanlar seni yanlış algılamak istiyosa mutlaka bunu yapar. senin nasıl davrandığının pek önemi yok. ( tecrübe konuşuyor  ) seni bilen bilir, bilmeyeni de salla gitsin  en kestirme yolu bu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 17, 2005, 12:13:30 » |
|
başkasının ne düşündüğünü umursama, boşver milleti  sonuçta herkese kendini doğru anlatmaya çalışmak boşa çaba... insanlar seni yanlış algılamak istiyosa mutlaka bunu yapar. senin nasıl davrandığının pek önemi yok. ( tecrübe konuşuyor  ) seni bilen bilir, bilmeyeni de salla gitsin  en kestirme yolu bu.  süpersin yaw
|
|
|
|
|
|
|
|
|
catlak
0
Toz
Bu üye yasaklanmıştır
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 17, 2005, 15:56:44 » |
|
sadece tesadüf eğer öyle düşünüyorlarsa bunlar batıl inançlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 26, 2005, 18:12:10 » |
|
evet batıl inanç. ama şu evlilik tarihlarinde felan hatırlamak kolay olsun diye yapıyolardır
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 27, 2005, 05:54:40 » |
|
çocuğunun doğumunu bile belirli tarihlere denk getirmeye çalışanlar var yahu  doğum sırasında saati kontrol edip "aman yükselen burcu bilmem ne olmasın, ben biraz daha beklerim" diyenler fln 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 27, 2005, 08:49:57 » |
|
süper yaa o halde onu düşünenler de var demek ki
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|