çevirisi bana aittir yabancı bir film hataları sitesinden alıntıdr..
Sırlar odası hatalar
1)Filmin bitimine yakın Mr.malfoy dumbledore’un odasında onunla tartışırken;luciusa ışık vurmaya başladığında sarı uzun saçının altından gerçek kahverengi kısa saçı görünmektedir.(ee o kadarı da olsun=P)
2)draco ile harry’nin düellosunda draco harry’nin büyüsüyle uçtuktan sonra Snape Dracoyu yerden kaldırırken arkadan sinmiş bi adam görünür..kameraman diye geçiyor çeviri yaptığım sitede..(hehe çok komik görünüo adam

)
3)Lochart sırlar odası kapısından aşağı düştüğünde 2 saniye sonra yere çarpma sesi duyuyoruz ama ron ile harrynin düşüşü 10 saniye falan..
4)Harry quiddictte sağ bileğini kırar ama yerde yatarken bludgerden kaçmak için aynı elini kullanıp doğrulur..(heheh bunu bende fark etmiştim

)
5)mızmız murtle tuvalete dalıp heryeri sular altında bıraltıqı sahnede ve bi kaç sahne ötesinde musluktan iki kere su aktıqını qörüyoruz ama harry sırlar odasını açarken musluğu çevirdiğinde su akmıyor..
6)Harry weasleylerin evine qeldiqinde herkezin yerini qösteren saat ron ve ikizleri evde iblerine getiriyor.(3’ünün dışında evde diye kimseyi göstermior saat)ama daha sonra anlıyoruz ki bay weasley dışında herkez evde..(taktir ettim valla

)
7)ford angelina tek başına giderken çok rahatlıkla sürücünün gölgesini görebilirsiniz..
8)ford angelinada hedwigin kafesini tutan bir el görünüyormuş ben göremedim valla..
9)kızlar tuvaletinde bi kaç sahne önce ayna çok kirliyken Harry goyle dönüşürken ay gibi parlamakta..
10)Harry basiliskle savaşırken Harry’nin kılıcı elinden düştüğünde ve tam bu sırada kılıç kayanın tepesinden aşağı kayarken çok bariz kılıca bağlı bir ip görünmekte ben gördüm
11)basiliskin salazar slytherinin heykel kafasına kafa attığı bir sahnede kopan taş bir sonraki sahnede yerli yerinde durmaktaymış..
12)şamarcı söğütte kırılan bir pencere örümcekler kovalarken tekrar kırılmaktaymış..
13)sırlar odasında Harry ginny ile konuşurken sol eli kana bulanmıştır ama ginny “Harry yaralanmışsın” dediğinde kamera harrnin sol eline zum yapar ve tek damla kan yoktur..gördüm ordan biliyorum..

14)Harry ile ron trene giden duvar kapandıktan sonra duvara çarpınca errolun kafesinin kapısı açılır ama ayaqa kalktıklarında kapalıdır.
15)Harry dumbun odasında “evet günü kurtarmak için burada olacaqım dediğinde yüzü akça pakça dır ancak luciusa tom riddleın günlüqünü verirken yüzü simsiyah kirdir aynı sırlar odasında olduqu qibi..
16)colini hastane kanadına qetirdiklerinde dumbledore ve mcgonagal konuşurken madam porfrey arka plandayken aniden kayboluyor qerçekten komik bişey

17)Harry ile ron şamarcı söğütle boğuşurken iki tane kafa çok açık bir şekilde görünüyormuş ben göremedim valla
18)Harry “neden o zaman beni gryffindore’a seçti” derken seçmen şapka 2 kitabın üzerinde durmakta;”çünkü ben istedim” dediqinde ise 3..
19)Bizim üçlü yemek yerken masanın ortasındaki sepek aniden kaybolmakta.
20)rona çığırtkan geldiqinde ron tam olaran zarfa odaklanmış durumda ama Harry çok farklı bi yere bakıyor zarfa odaklanamamış yani.