Asklepios
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #60 : Aralık 17, 2006, 21:15:22 » |
|
felsefe taşını okuduğumda hp bana çok itici gelmişti ön yargıyı sevmiyorum bi ikinci kitabı okuyayım onu da beğenmezsem daha okumam dedim okuyunca anladım ki suç çevirmende rowling' de değil yaşasın Sevin Okyay
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #61 : Aralık 22, 2006, 18:56:41 » |
|
Benim de en favori kitabım Sırlar Odası Çok eğlenceli Herşey yap-boz gibi oturuyor sonunda 100 kere okusam sıkılmam 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 14, 2007, 23:30:30 Gönderen: bellatrixxx... »
|
|
Hep bir ağızdan türkü söyleyip, Hep beraber sulardan çekmek ağı, Demiri oya gibi işleyip hep beraber, Hep beraber sürebilmek toprağı, Ballı incirleri hep beraber yiyebilmek, Yarin yanağından gayri her şeyde,her yerde hep beraber diyebilmek için Onbinler verdi sekizbinini... N.H.Ran
Not 1:Sen yazmassan ben yazarım :hıh: (Anladı o onu )
Not 2:
|
|
|
|
anti cho_chang
|
 |
« Yanıtla #62 : Aralık 22, 2006, 19:18:44 » |
|
sırlar odası çok güzeldi ama bence hepsi çok güzel riddle çok yakışıklıydı ama yaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
havita
Sirius Black
Kakao

Ejderha Süvarisi
|
 |
« Yanıtla #63 : Aralık 29, 2006, 13:30:29 » |
|
hem kitabı hemde filmi en beğendiğim parçasıydı serinin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Liz Fire
Süt
to be or not to be...That's the question!
|
 |
« Yanıtla #64 : Ocak 04, 2007, 16:23:48 » |
|
zümrüdüanka konusunda Fantasticc e tümüyle katılıyorum!! Yaşa sen Fantasticc!!!Tarzın tam da adın gibi...süper...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mert gökduman
|
 |
« Yanıtla #66 : Mart 24, 2007, 13:01:07 » |
|
ya boş verin o salağı kızlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DarkPrince
|
 |
« Yanıtla #67 : Mayıs 27, 2007, 15:20:11 » |
|
ya boş verin o salağı kızlar
Biraz terbiyeli olursan .çok daha iyi olur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_wermisol
|
 |
« Yanıtla #68 : Haziran 08, 2007, 12:19:53 » |
|
Sırlar Odası az ama öz bir kitaptı! Voldemort'un genel olarak hakim olduğu kitapları seviyorum... atşe kadehi, sırlar odası ve melez prens... ama sırlar odası'nın yeri ayrıdır. ahhh riddle ahhh  süpersin valla:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşkım?daniel?gülnur
|
 |
« Yanıtla #69 : Ocak 30, 2008, 00:19:32 » |
|
riddle gerçekten yakışıklı ama filmi izlemek gerek çünkü riddle filmde var kitapta yuzunu göremioz ki hehe
|
|
|
|
|
|
HARUN RUMEYSA CANAY
|
|
|
lucy_went
Kakao

Snape & Lily [T_T]
|
 |
« Yanıtla #70 : Ocak 30, 2008, 12:04:25 » |
|
aslında bu kitap çok kilit bi kitaptı seriyi baştan sona bi daha okuyanlar bilirler
hem bi hortkuluk yok ettiler -onun hortkuluk olduğunu bilmeseler bile -
hem 6. kitapta draco Şansllı el die bişi kullanıyo ölümyiyenleri hogwars'a sokabilmek için ve işte sırlar odasındada bu şanslı elden bahsediliyor hatta ne olduğunu ne işe yaradığını yazıyor :
"Bunu alabilir miyim?" diye araya girdi Draco,yastıktaki kurumuş eli gösteriyordu "Ah,Şanslı El," dedi Mr Borgin,Mr Malfoy'un listesini bırakıp Draconun yanına koşuşturarak."İçine bir mum koyarsınız,sadece sahibine ışık verir!Hırsızlarla soyguncuların en iyi dostu!Oğlunuz zevk sahibi,beyefendi."(syf:67)
yani anlıcağınız serinin her kitabında ilerki kitap için bişiler saklı
|
|
|
|
|
|
bekliyorum seni gecenin karanlığında...umutlarım aydınlatıyor karanlığı!! Ve biliyorum sonunda döneceksin!!Özgürlüğe asla zincir vurulmaz!!! Megolaman manyaklığın dışa vurulmuş hali [ben]  Peki ya sonra ne olacaktı ? Her şey bittikten sonra ? Bana gerimi dönecektin ? Cevabın hep aynı değil mi ? Her zaman soğuk ve kesin ; Hayır !
|
|
|
|
bellatrix03
|
 |
« Yanıtla #71 : Ocak 30, 2008, 13:01:26 » |
|
ya gerçekten sırlar odası serinin en sevdiğim 2. kitabı (1. zümrüdüanka) ::)film olarak da bence en güsel film denilebilir ve riddle konusunda size katılıyorum kesinlikle riddle çok tatluuu 
|
|
|
|
|
|
YAŞŞASSIN KÖTÜLÜK
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aVaDa kEdAvRa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Ozz_tormenter
|
 |
« Yanıtla #72 : Ağustos 09, 2008, 00:39:07 » |
|
Diğer kitaplar arasında biraz sönük kaldığını düşünüyorum ama severim yine de 
|
|