|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #165 : Nisan 12, 2008, 02:17:33 » |
|
i'm happy coz i'm lost in dreamin
hehe emryle konusuyorum xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #166 : Nisan 17, 2008, 16:01:59 » |
|
sonunda 18. yaş gunumdeyım ve harıkayım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #167 : Nisan 18, 2008, 00:43:42 » |
|
mutluyum çünkü sonunda gangamı (sehzaden27) foruma döndürmeyi başardım  bravö bana kahretsin çok ikna ediciyim 
|
|
|
|
|
|
Üçgen gezegenleri meşhur cinayetleri Yine onu vurdular, yine ona bam! Yine geri sar, yine sarhoş Yine benden uzak kalmış Beni terketmedi, beni bırakıp gitmedi!
Bir yanı tura bir yanı yazı, Bir yanı da bana kalmış! Yine ona ne güzel seslendiler... Yine gözü apaçık, gözleri apaçık Birileri bize çok acı çektirdiler!
Guess it wasn't real after all... Bütün bunlardan sonra farzet ki gerçek değildi...
|
|
|
|
sehzaden27
|
 |
« Yanıtla #168 : Nisan 18, 2008, 01:48:50 » |
|
mutluyum çünkü gangam sonunda kendine övünecek bi şey buldu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #169 : Nisan 18, 2008, 01:56:33 » |
|
mutluyum çünkü gangam eğlendi  yazıktır be 
|
|
|
|
|
|
Üçgen gezegenleri meşhur cinayetleri Yine onu vurdular, yine ona bam! Yine geri sar, yine sarhoş Yine benden uzak kalmış Beni terketmedi, beni bırakıp gitmedi!
Bir yanı tura bir yanı yazı, Bir yanı da bana kalmış! Yine ona ne güzel seslendiler... Yine gözü apaçık, gözleri apaçık Birileri bize çok acı çektirdiler!
Guess it wasn't real after all... Bütün bunlardan sonra farzet ki gerçek değildi...
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #170 : Nisan 18, 2008, 19:42:58 » |
|
Mutluyum cünkü Sali günü'nü iple cekiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #171 : Nisan 22, 2008, 00:40:34 » |
|
Mutluyum çünkü yarınki mat yazılısı cuma'ya ertelendi 
|
|
|
|
|
|
 Claire Littleton.....
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #172 : Nisan 22, 2008, 22:10:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #173 : Nisan 23, 2008, 01:00:16 » |
|
mutluyum cunku hıkayemın yenı bölumunu attım ve buyuk ıhtımalle yarın bır bölum daha atcam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

|
 |
« Yanıtla #174 : Nisan 23, 2008, 15:20:59 » |
|
mutluyum çünkü evde hiçkimse yok  mutluyum çünkü bir sürü bir sürü bir şeyler yapmam gerek ama hiçbirini yapmıyorum. yapmıycamda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #175 : Nisan 23, 2008, 17:38:26 » |
|
mutluyum cunku bugun okul yok ve kendıme de tatıl ılan ettım  öss calısmaları falan yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #176 : Nisan 23, 2008, 18:52:09 » |
|
Mutluyum cünkü sadece tek bir sinav kaldi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #177 : Nisan 24, 2008, 04:12:32 » |
|
hass............. bu kadar mutlu mu olacaktım ben lan! doğum gününü kutlamama karşı yazdığı cevaba gel yaa. Çok teşekkürler Elif, beraber nice yıllara.  hihohahahhahah tamaaaaaam  oluuuuuur  lan! yapmasanıza bana bunu! alışkın değilim ben feleğim şaştı lan iyice! mazoşist kişiliğimden eser kalmadı sizin yüzünüzden be! korkmaya başladım ben hee  fena kaptırıyorum, istemiyordum hani kimseyi  bühür! mutluyum ben! 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 24, 2008, 04:13:14 Gönderen: _starlight_ »
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #178 : Nisan 24, 2008, 12:56:58 » |
|
mutluyum cunku bugun okuldan kaçtım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #179 : Mayıs 02, 2008, 13:25:46 » |
|
mutlyum çok mutlyu çünkü mutlyum bu gün benim günüm şimde lost izliycem neden bu kadar mutlyum bilmiyorum ama çok mutlyum
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|