|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #375 : Haziran 11, 2008, 04:08:17 » |
|
İtiraf ediyorum, bu ara Justin Timberlake'in Until The End Of Time şarkısına kafayı taktım .
İtiraf ediyorum, önem verdiğim ve sevdiğim insanların bu aralar kötü olduğunu görünce, kendimi oldukça berbat hissediyorum, tabii bu durumdan daha berbat hissedebilme imkanım varsa.
İtiraf ediyorum, nasıl biteceğini düşünmüyorum, sadece bazı şeyler kesinlik kazansın istiyorum artık; çünkü içinde bulunduğum durumdan bıkmış hissediyorum. Şu veya bu şekilde bitsin istiyorum.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düsünseli'den Gerçekler 'de...
|
|
|
|
|
ılgas
Süt
|
 |
« Yanıtla #376 : Haziran 13, 2008, 20:44:27 » |
|
itiraf ediyorum.. onu hala seviyorum.. 
|
|
|
|
|
|
son karesi gibi redkit in batan güneşe doğru sürerken atımı gitme kal demeni bekliyorum ama yalnızca rüzgar çekiştiriyor atkımı..
|
|
|
|
|
|
Tool_TR
|
 |
« Yanıtla #378 : Haziran 13, 2008, 22:50:34 » |
|
İtiraf ediyorum abi,hala ileti geçmişini sabah 4'e kadar okuyup ağlama pozisyonuna gelebiliyorum,demek ki hala seviyorum(...)
|
|
|
|
|
|
SÜLEYMANNAME
''(...)Kuzum, senin neren Anadolludur? Türk’ e Amerikan püskürtülüsün! Farkın şu ki, eski Başbakanlardan, Sen o belaların son püskülüsün! '' Necip Fazıl Kısakürek
Blog sayfamı ziyaret etmek isteyenlere: http://tooltr-brk.blogspot.com/
|
|
|
neslis
Şeker

..................................................
|
 |
« Yanıtla #379 : Haziran 14, 2008, 17:43:35 » |
|
itiraf ediyorum; abimi çok sewiyorum we onu bunu bilio
itiraf ediyorum; tarik hocadan artık bıktım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #380 : Haziran 14, 2008, 17:46:37 » |
|
itiraf ediyorum; ben çok tırsak bi insanım. vallahi öyle bi' insanım. karşıdan birisi "şşt sen siyahlı" diye bağırsın anında topuk. karışamam edemem. ühü.
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #381 : Haziran 14, 2008, 18:30:48 » |
|
Bugünkü konuşmadan kendi kendime itiraf ediyorum... onu hala seviyorum..
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düsünseli'den Gerçekler 'de...
|
|
|
|
RebeL_GirL
|
 |
« Yanıtla #382 : Haziran 14, 2008, 19:41:28 » |
|
itiraf ediyorum fuara en çok sevdiğim 3 arkadaşım yerine salak ve avanak bi kızla gittiğim için kendimden nefret ediyorum ama ben dersimi aldım 
|
|
|
|
|
|
JUMPER AND HAYDEN CHRİSTENSEN
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #383 : Haziran 14, 2008, 23:23:39 » |
|
İtiraf ediyorum hemen yarın gelse ilan-ı aşk etse bile asla beceremem bu işi.
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #384 : Haziran 14, 2008, 23:41:42 » |
|
itiraf ediyorum;Aslında olmadığım biri gibi davranıyorum ve gerçek beni içimde bi yerlerde kaybettim!! Ve bu durumdan oldukça sıkıldıım!!
|
|
|
|
|
|
  AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #386 : Haziran 15, 2008, 21:29:16 » |
|
İtiraf ediyorum kuruntularım beni boğuyor. En güvenmem gerekn kişi için bile şüphe içinde kalabiliyorum. 4 senedir hiç kimseye güvenemdim ve artık o hissi özledim her zerremle güvenmek istiyorum ama artık olmuyor. İtiraf ediyorum sanki tek başımaymışım gibi geliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tool_TR
|
 |
« Yanıtla #389 : Haziran 15, 2008, 23:17:52 » |
|
İtiraf ediyorum,3 gündür 'Çekler bizi ezer' diyordum.
|
|
|
|
|
|
SÜLEYMANNAME
''(...)Kuzum, senin neren Anadolludur? Türk’ e Amerikan püskürtülüsün! Farkın şu ki, eski Başbakanlardan, Sen o belaların son püskülüsün! '' Necip Fazıl Kısakürek
Blog sayfamı ziyaret etmek isteyenlere: http://tooltr-brk.blogspot.com/
|
|
|
|