Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #525 : Haziran 22, 2008, 14:12:48 » |
|
Hmm meyve fln ye ya da balık ya da kahvaltılık gevereklerden. YTam bilmiyorum neyi hafif olarak görüyorsun ya da neyi seversin  Dohturr yaa ben susuz yapamıyorum ya her saat duşa giriyorum ya da denize gidip hiç çıkmıyorum ama buna bir dur demek lazım artık sence napayım. Klima deme zaten 24 açık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #526 : Haziran 22, 2008, 14:18:52 » |
|
Hmm meyve fln ye ya da balık ya da kahvaltılık gevereklerden. YTam bilmiyorum neyi hafif olarak görüyorsun ya da neyi seversin  Dohturr yaa ben susuz yapamıyorum ya her saat duşa giriyorum ya da denize gidip hiç çıkmıyorum ama buna bir dur demek lazım artık sence napayım. Klima deme zaten 24 açık  Bence dur demeye gerek yok  Doktorr şimdi yazlığa gideceğiz ama ben kalmak istiyorum,HPC'yi çok özleyeceğim  Ne yapmalıyım? 
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #527 : Haziran 23, 2008, 12:55:10 » |
|
Sen git biraz eğlen biraz da HPC'den uzak dur. Özlersin sonra daha bi çok seversin  Orda da tatilin keyfini çıkar en iyisi Doccc ben bugün dışarı çıkmak istemiyorum ama çıkmam zorundayım napiyim ( yine saçma sorulardan biri  )
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
şevval
Şeker

Kimseler Görmesin Kimseler Bilmesin....
|
 |
« Yanıtla #528 : Haziran 23, 2008, 12:58:02 » |
|
kendini eve zincirle  (iğrençti bilyorm) kuzenmden kurtulmak istiom bana bişiy öner
|
|
|
|
|
|
İmza Falan Yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #529 : Haziran 23, 2008, 12:59:02 » |
|
Öldür Arkadaşlarımı özledim ben napiyim?
|
|
|
|
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #531 : Haziran 23, 2008, 13:42:30 » |
|
Takma yarası olan gocunur Dohhtur kardeşim tepemde dışarı çıkalım diye tutturdu napiim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #533 : Haziran 23, 2008, 14:38:30 » |
|
benimkide çoğu zaman yapışıyor ama sık sık yanına gidip sıra bana ne zaman gelicek diye sorunca işe yarıyor  doktooorr doktorun dizim için verdiği hareketleri kaybettim napıcam yaa yapmam gerek o hareketleri
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
Finduilas Tiwele
|
 |
« Yanıtla #534 : Haziran 23, 2008, 18:03:31 » |
|
Kendi düşen ağlamaz canım ağlama  Doccc bilmiyorum niye ama ben cidden çok kötüyüm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #535 : Haziran 23, 2008, 18:04:55 » |
|
çık hava al dolas alısveriş yap ne biliim psikolojini düzelt... doktor n'olcak bu türkiyenin hali 
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
Kate
Süt
|
 |
« Yanıtla #536 : Haziran 27, 2008, 23:06:41 » |
|
ne diyelim Allah sonunu hayır etsin  doktor aldatıldım , depresyona girdim. Yardım et baa (  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #537 : Haziran 27, 2008, 23:10:23 » |
|
Onun çözümü henüz bulunabilmiş değil kardeş...
Doktooor, bir insan face'e yeni resimler eklemiiş zaten 2-3 haftadır görmüyorum, şimdi ağliycam valla ay bayılazaaam yardım eet!
|
|
|
|
|
|
When the silence beckons, And the day draws to a close, When the light of your life sighs, And love dies in your eyes, Only then will I realise, What you mean to me..
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #538 : Haziran 27, 2008, 23:15:19 » |
|
Sende sabret birazz  Doktor bu istanbul çok sıcak yaff bi çare bul bizee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #539 : Haziran 27, 2008, 23:18:59 » |
|
offf aynı sorunu bende yaşıyorm malesef
doktor bu çocuk beni deli ediyor ondan nasıl kurtulabilirim
|
|
|
|
|
|
„ℓαηєт σℓѕυη вєℓℓα!“ ∂є∂ι ηєƒєѕ ηєƒєѕє. “вєηιм ѕσηυм σℓα¢αкѕιη, уємιη є∂ιуσяυм вєηι öℓ∂üяє¢єкѕιη.”
|
|
|
|