|
*Skywalker*
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 25, 2007, 17:10:40 » |
|
lanet sistemden, aptal okuldan we sınawlardan nefret ediorm.. bişilerden sorumlu olmaktan nefret ediorm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 27, 2007, 12:20:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 28, 2007, 13:28:33 » |
|
edebiat ödevi yapmaktan nefret ediyorum 
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 28, 2007, 14:43:31 » |
|
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #20 : Ekim 28, 2007, 21:59:46 » |
|
okulla ilgili her zorunlu şeyden, evi temizlemekten (ıyyyk!). azmış yaa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ghus
Süt
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 30, 2007, 15:01:29 » |
|
derlerimi yapmaktann ileride ne olacamı düşünmekten sınava gircek olmamdn erken kalkmaktan aşık olup terk edilmekten suçsuz olup suçanmaktan nefret ediyorum!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry potur
Süt
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 30, 2007, 15:12:52 » |
|
abimle aynı odayı paylaşmak zorunda olmaktan, akşama kadar haberleri seyretmek için oturduğumda ödevlerimi yapmak zorunda olduğumun aklıma gelmesinden, sabah sabah okula gitmekten, hergün sınıftaki cıvık tipleri görmekten nefret ediyorummm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #23 : Ekim 30, 2007, 15:21:39 » |
|
şu anda Onun yanında olmak yerine eskişehirde olmaktan, haftaya sınavlarımın başlayacak olmasından ve birazdan kalkıp tek kelimesini bile anlamadığım bir dersi çalışmak zorunda olmamdan nefret ediyorum 
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 03, 2007, 03:00:57 » |
|
Fizik'ten,Okuldaki zorunlu ama bir o kadar gereksiz ıvır zıvırlardan,Sabahın köründe uykusuz kalkmaktan,Sabah sabah kimyadan(süper babaanne diyoruz biz kadına,çok mıymıy),çok sevgili kekeme müdür yardımcımızdan,gerekli gereksiz herşeye gülen insanlardan ..... Nefret Ediyorum...!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 04, 2007, 02:54:53 » |
|
bu bir "sıra sende" başlığına dönüşmüş, bu yüzden taşıyorum.  ama aslında üzerinde gayet güzel tartışılabilecek bir konu. bir benzereyini sohbette açıyorum ben 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronus
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 06, 2007, 22:23:41 » |
|
coğrafyacımı görmek zorunda olmaktan onun sesini duymaktan derslerde onu cekmekten
nefret ediyorum!!!
|
|
|
|
|
|
SEV! Düşünmeden, umursamadan, sadece hayatın bir parçası olduğunu bilerek
Unutma!
Belki o, diğerlerinden farklıdır...
bazen sevmek yetmezmiş; bazen hayat yetersiz gelirmiş insana. bazen insan için sadece bazenmiş hiç önemi yokmuş gibi geldiğinde hayat yine hayatlığını gösterirmiş...
Bazen insan yok olmak istermiş; izin verilmeyeceğini bile bile...
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #28 : Kasım 07, 2007, 18:48:39 » |
|
not almak için zorla kitap özeti çıkarmaktan nefret ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 07, 2007, 19:22:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|