Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 00:27:09  

Sayfa: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 25   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üstteki Hakkında Asılsız Haber Çıkarma  (Okunma Sayısı 4766 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cho_Chang
Chloé...
Role Playing
Demleme Çay

Çakal dostum olacağına aslan düşmanım olsun...

sementa_winx@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #255 : Nisan 12, 2008, 21:40:48 »

ahuhaha Kahkaha çok gzl Alkış
cho chang aslında gerçek cho changmiş Dil Çıkaran türkçe konuşmakta hiç zorlanmadığını, daniella emmayı bayağı zamandır ayırmaya çalıştığını itiraf etti.
cho chang harry potter filminde rol almak kadar iğrenç bir şey olmadığını söylüyor kendisinin bir gammaz olarak tanıtılmasından mutluluk duyduğunu temenni ediyor Hede Hödö
teşekkürler efendim teveccühünüz  Dil Çıkaran
güzel olduysa gazeteci olacağım Dil Çıkaran Dil Çıkaran
snape adlı üyemiz aslında jk dan hiç hazzetmezmiş Dil Çıkaran anti jkcılar adlı gazeteye verdiği bir demeçte"bunların hepsi aslında bir yalan.jk da kimmiş?harryle ginny denen iki sümüklü böceğin arasını yapacağına benim sevdiğim çocukla aramı yapsın!bu arada bir de çikolatalı cafe crown getirirse memnun olurum."diyen snape,sevdiği çocuğun ismini açıklamadı.ertesi gün gazetemiz jkcılarda bu haber yayınlanınca nasıl tepki verecek acaba Dil Çıkaran

Bak ne diyorum
Gizlemiyorum
Sensiz yaşamak zor geliyor bana
Her an içimdesin
Her an kalbimdesin
Seni seviyorum,seviyorum...

Rafet El Roman

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Üstteki Hakkında Asılsız Haber Çıkarma
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 00:27:09 »

inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #256 : Nisan 26, 2008, 03:08:14 »

Cho_Chang şehiri birbirine kattı.!
Uyur gezer olan Cho_Chang gece yatmadan önce kapıyı kitlemeyi unutunca şehir birbirine girdi. Gece her zamanki gibi uyur şekilde gezen Cho_Chang kapı kilitli olmadığı için kendini sokağa attı. Caddenin ortasında yürüyen Cho_Chang'e çarpmamak için 39 araba birbirine girdi.Zincirleme kazaya sebep olan Cho_Chang hortumla ıslatılarak uyandırıldı. Uyandığı zaman kendini şehirin ortasında bir karmaşanın içinde gören Cho_Chang sinir krizi geçirerek hastahaneye kaldırıldı. Yarın mahkemeye çıkıcak olan Cho_Chang raporu olduğu için serbest bırakılıcak. ( ee malum sağlık )

Life is a...
"Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
Cho_Chang
Chloé...
Role Playing
Demleme Çay

sementa_winx@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #257 : Nisan 26, 2008, 21:58:55 »

Cho_Chang şehiri birbirine kattı.!
Uyur gezer olan Cho_Chang gece yatmadan önce kapıyı kitlemeyi unutunca şehir birbirine girdi. Gece her zamanki gibi uyur şekilde gezen Cho_Chang kapı kilitli olmadığı için kendini sokağa attı. Caddenin ortasında yürüyen Cho_Chang'e çarpmamak için 39 araba birbirine girdi.Zincirleme kazaya sebep olan Cho_Chang hortumla ıslatılarak uyandırıldı. Uyandığı zaman kendini şehirin ortasında bir karmaşanın içinde gören Cho_Chang sinir krizi geçirerek hastahaneye kaldırıldı. Yarın mahkemeye çıkıcak olan Cho_Chang raporu olduğu için serbest bırakılıcak. ( ee malum sağlık )
öldüm ya gülmekten  Dil Çıkaran Dil Çıkaran
inferius aslında lily potter'in cesediymiş Dil Çıkaran Dil Çıkaran ve 6. kitapta dumbledore'a saldıran ceset oymuş Dil Çıkaran Dil Çıkaran bu haberin lilll adlı bir dergide çıkmasıyla delirme raddesine gelen inferius,dergiye dava açacağını söyledi Dil Çıkaran fakat gazetedeki resmi görünce bu kararından vazgeçeceğini açıkladı Dil Çıkaran Dil Çıkaran  lily potter'in cesedi inferius, kadırgalı marissayla kayan yazılar hakkında tartışmış,daha sonra da hastenelik olup tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve mağaradaki göle gönderilmişti Şeytani Şeytani Dil Çıkaran Hede Hödö Hede Hödö
« Son Düzenleme: Nisan 26, 2008, 22:13:20 Gönderen: Cho_Chang » Logged

Bak ne diyorum
Gizlemiyorum
Her an içimdesin
Her an kalbimdesin

Rafet El Roman

Erenüx
Satre & Fortuna
Krema

çok kayıp..bayağı bi kayıp.. :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #258 : Nisan 26, 2008, 22:09:17 »

Cho_Chang yapım aşamasında "_"yi yerine yerleştirirken "C"nin kafasına düşmesinden dolayı kısa süreli hafıza kaybı yaşamaktaymış.dün akşam gün batımı esnasında bir adama doğru "ben affedilmez lanetlerin somutlaşmış haliyim"diye haykırarak koştuğu için polisler tarafından göz altına alınmış.adam ise kayıp.hafızasının geri dönmesi için şuan bazı tedaviler görüyor Dil Çıkaran işte en asılsız haber Dil Çıkaran Kahkaha Kahkaha

-dont open,keep close your eyes-
                             Aslında en çok hasta olanlar,doktarların ta kendisidir x)
Cho_Chang
Chloé...
Role Playing
Demleme Çay

sementa_winx@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #259 : Nisan 26, 2008, 22:18:33 »

Cho_Chang yapım aşamasında "_"yi yerine yerleştirirken "C"nin kafasına düşmesinden dolayı kısa süreli hafıza kaybı yaşamaktaymış.dün akşam gün batımı esnasında bir adama doğru "ben affedilmez lanetlerin somutlaşmış haliyim"diye haykırarak koştuğu için polisler tarafından göz altına alınmış.adam ise kayıp.hafızasının geri dönmesi için şuan bazı tedaviler görüyor Dil Çıkaran işte en asılsız haber Dil Çıkaran Kahkaha Kahkaha
yok canım ne alaka Dil Çıkaran
rubeus_eary!! şok şok! geçtiğimiz çıkmaz ayın son çarşambası kameramanımız ömer furkan akyüz'ün(nasıl oldu eski sevdiceğimi de kattım Hede Hödö) objektifine çöplerdeki kedileri döverken yakalanan rubeus_eary,delilik şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.pişman olmadığını açıklayan rubeus_eary,"anneme 28'lik moruk dediler,ben de daldım" diyerek kendini savundu. Şeytani

Bak ne diyorum
Gizlemiyorum
Her an içimdesin
Her an kalbimdesin

Rafet El Roman

Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #260 : Mayıs 01, 2008, 17:34:07 »

cho-chang aslında kaf dağının ardında yaşadağını bu yüzden gerçek dünyayı görmenin onu şaşrıttığını söyledi

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
hermioneda
Demleme Çay

btn kötülükler eriyecekse küresel ısınmaya evt!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #261 : Mayıs 04, 2008, 05:28:10 »

Skeeter, recep ivedik gibi bir kocası ve 33 tane çocuğunun olduğunu herkesten saklıyor.Aslında kocasından da saklıyor.
« Son Düzenleme: Mayıs 04, 2008, 05:31:58 Gönderen: hermioneda » Logged

hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır...
Cho_Chang
Chloé...
Role Playing
Demleme Çay

sementa_winx@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #262 : Haziran 06, 2008, 16:14:44 »

hermioneda,canı sıkıldığı zaman kolonya içiyormuş Sırıtan

Bak ne diyorum
Gizlemiyorum
Her an içimdesin
Her an kalbimdesin

Rafet El Roman

şevval
Şeker
**

Kimseler Görmesin Kimseler Bilmesin....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #263 : Haziran 09, 2008, 09:21:42 »

Cho_Chang sevgilisini tom feltonla aldatmış Şeytani

İmza Falan Yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cho_Chang
Chloé...
Role Playing
Demleme Çay

sementa_winx@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #264 : Haziran 20, 2008, 18:29:09 »

Cho_Chang sevgilisini tom feltonla aldatmış Şeytani
o ömer denen dangozu görsen recep ivedikle bile aldatırsın Sırıtan
 şevval kendisini peri bacasından uçurdu!!!!fizik dersine çalışırken tesadüfen uçabildiğini keşfeden şevval,kendini aşağı bıraktı fakat uçamayınca morga kaldırıldı Sırıtan
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2008, 14:08:36 Gönderen: Cho_Chang » Logged

Bak ne diyorum
Gizlemiyorum
Her an içimdesin
Her an kalbimdesin

Rafet El Roman

hermi elif
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #265 : Haziran 20, 2008, 18:40:18 »

Cho_Chang bi süre önce hogwarts a gitmiş.hatta dumbledore ile de ölmedemn önce konuşabilmiş.dumbledore ölünce de o da hayata küsmüş ve kendini ewe kapatmiş bi daha da çıkmamış

Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan
Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan
Gerçeçi arıyorsan
Eğer sözlere değil kalbe inan
Birgün gerçekten
Sadece gerçekleri duymak istiyorsan
Kalp seni gerçeğe götürecektir
Daima buna inan

ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
Cho_Chang
Chloé...
Role Playing
Demleme Çay

sementa_winx@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #266 : Haziran 21, 2008, 12:45:18 »

hermi eliften inciler!
ismini veremeyeceğimiz gizli bir muhabirimizle aşk yaşamaya başlayan hertmi elif,muhabirimize şok sırlar verdi!aslında emma watson ve hermione grangerden nefret ettiğine dair gizli muhabirimizle sohbet eden hermi elif"ben sadece ortama ayak uyduruyorum.tam bir pansy parkinson hayranıyım aslında" deyip de muhabirimiz bu diyaloğu kaydedince çılgına döndü.muhabirlerimizden kaçan hermi elif soruları cevaplamadı ve "o ....(ismini vermiyoruz)denen adama büyü cezamdan kurtulunca günde 5 defa cruciatus yapacağım"dedi(büyücülerin büyücüsü roonil wazlib'e imperius laneti uyguladığı için 1 ay büyü yapamama cezası almıştı).

Bak ne diyorum
Gizlemiyorum
Her an içimdesin
Her an kalbimdesin

Rafet El Roman

the-marauders
Süt
*

"Draco Dormiens Nunquam Titilandus" PADFOOT

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #267 : Haziran 25, 2008, 19:37:32 »

gelecek postasından ben muhabiriniz the-marauders, (ritaya tekmeyi bastık bu arada Şeytani XD) ünlü büyücü cho-chang geçen gece ginny weasley ile evli harry potter ı baştan çıkartıp yatağa attığını itiraf etti, fotoğraflar elimizde--harry nin üç çocuğu var...

"Ölmekten korkuyordum", dedi Nick usulca. "Arkada kalmayı seçtim. Bazen merak ederim yapmamalı mıydım diye...neyse artık orası burası farketmez...zaten ben de ne buradayım, ne orada..." Küçük hüzünlü bir kahkaha attı. "Ölümün sırları hakkında hiçbir şey bilmiyorum, Harry, çünkü ben onun yerine hayatın cılız bir taklidini seçtim..."
*The Marauders Fan Club*Sirius Black Fan Club*Lily Evans Fan Club*Harry Potter Fan Club
Hilarie
KaRanlık Düşlerin Dexter'ı "OTH~GG"
Demleme Çay

"D'oh!!" ~Homer Simpson

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #268 : Haziran 28, 2008, 13:36:53 »

flaş flaş gelecek postasının yeni muhabiri the-marauders rita'ya tekmeyi bastım ama ben ona !çokkkkkkkkkk aşığımmmmmm! dedi

...

The Simpsons
Camellia
Chronometer Girl [Kronometre]
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

EdweLLa

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #269 : Haziran 28, 2008, 13:54:35 »

flaş flaş flaş Hede Hödö HP_y-l-d-ş-l-k yoldaşlığı bırakıp ölüm yiyen olmuşş Hede Hödö

But I loved her first and I held her first
And a place in my heart will always be hers
From the first breath she breathed
When she first smiled at me
I knew the love of a father runs deep
And I prayed that she'd find you someday
But its still hard to give her away

Sayfa: 1 ... 15 16 17 [18] 19 20 21 ... 25   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: