|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #255 : Nisan 12, 2008, 21:40:48 » |
|
ahuhaha  çok gzl  cho chang aslında gerçek cho changmiş  türkçe konuşmakta hiç zorlanmadığını, daniella emmayı bayağı zamandır ayırmaya çalıştığını itiraf etti. cho chang harry potter filminde rol almak kadar iğrenç bir şey olmadığını söylüyor kendisinin bir gammaz olarak tanıtılmasından mutluluk duyduğunu temenni ediyor  teşekkürler efendim teveccühünüz  güzel olduysa gazeteci olacağım  snape adlı üyemiz aslında jk dan hiç hazzetmezmiş  anti jkcılar adlı gazeteye verdiği bir demeçte"bunların hepsi aslında bir yalan.jk da kimmiş?harryle ginny denen iki sümüklü böceğin arasını yapacağına benim sevdiğim çocukla aramı yapsın!bu arada bir de çikolatalı cafe crown getirirse memnun olurum."diyen snape,sevdiği çocuğun ismini açıklamadı.ertesi gün gazetemiz jkcılarda bu haber yayınlanınca nasıl tepki verecek acaba 
|
|
|
|
|
|
Bak ne diyorum Gizlemiyorum Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin Seni seviyorum,seviyorum...
Rafet El Roman
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #256 : Nisan 26, 2008, 03:08:14 » |
|
Cho_Chang şehiri birbirine kattı.! Uyur gezer olan Cho_Chang gece yatmadan önce kapıyı kitlemeyi unutunca şehir birbirine girdi. Gece her zamanki gibi uyur şekilde gezen Cho_Chang kapı kilitli olmadığı için kendini sokağa attı. Caddenin ortasında yürüyen Cho_Chang'e çarpmamak için 39 araba birbirine girdi.Zincirleme kazaya sebep olan Cho_Chang hortumla ıslatılarak uyandırıldı. Uyandığı zaman kendini şehirin ortasında bir karmaşanın içinde gören Cho_Chang sinir krizi geçirerek hastahaneye kaldırıldı. Yarın mahkemeye çıkıcak olan Cho_Chang raporu olduğu için serbest bırakılıcak. ( ee malum sağlık )
|
|
|
|
|
|
Life is a... "Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #257 : Nisan 26, 2008, 21:58:55 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 26, 2008, 22:13:20 Gönderen: Cho_Chang »
|
|
Bak ne diyorum Gizlemiyorum Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin Seni seviyorum,seviyorum...
Rafet El Roman
|
|
|
Erenüx
Satre & Fortuna
Krema

çok kayıp..bayağı bi kayıp.. :P XD
|
 |
« Yanıtla #258 : Nisan 26, 2008, 22:09:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
-dont open,keep close your eyes- Aslında en çok hasta olanlar,doktarların ta kendisidir x)
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #259 : Nisan 26, 2008, 22:18:33 » |
|
yok canım ne alaka  rubeus_eary!! şok şok! geçtiğimiz çıkmaz ayın son çarşambası kameramanımız ömer furkan akyüz'ün(nasıl oldu eski sevdiceğimi de kattım  ) objektifine çöplerdeki kedileri döverken yakalanan rubeus_eary,delilik şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.pişman olmadığını açıklayan rubeus_eary,"anneme 28'lik moruk dediler,ben de daldım" diyerek kendini savundu. 
|
|
|
|
|
|
Rafet El Roman
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #260 : Mayıs 01, 2008, 17:34:07 » |
|
cho-chang aslında kaf dağının ardında yaşadağını bu yüzden gerçek dünyayı görmenin onu şaşrıttığını söyledi
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #261 : Mayıs 04, 2008, 05:28:10 » |
|
Skeeter, recep ivedik gibi bir kocası ve 33 tane çocuğunun olduğunu herkesten saklıyor.Aslında kocasından da saklıyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 04, 2008, 05:31:58 Gönderen: hermioneda »
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #262 : Haziran 06, 2008, 16:14:44 » |
|
hermioneda,canı sıkıldığı zaman kolonya içiyormuş 
|
|
|
|
|
|
Rafet El Roman
|
|
|
şevval
Şeker

Kimseler Görmesin Kimseler Bilmesin....
|
 |
« Yanıtla #263 : Haziran 09, 2008, 09:21:42 » |
|
Cho_Chang sevgilisini tom feltonla aldatmış 
|
|
|
|
|
|
İmza Falan Yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #264 : Haziran 20, 2008, 18:29:09 » |
|
Cho_Chang sevgilisini tom feltonla aldatmış  o ömer denen dangozu görsen recep ivedikle bile aldatırsın  şevval kendisini peri bacasından uçurdu!!!!fizik dersine çalışırken tesadüfen uçabildiğini keşfeden şevval,kendini aşağı bıraktı fakat uçamayınca morga kaldırıldı 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2008, 14:08:36 Gönderen: Cho_Chang »
|
|
Rafet El Roman
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #265 : Haziran 20, 2008, 18:40:18 » |
|
Cho_Chang bi süre önce hogwarts a gitmiş.hatta dumbledore ile de ölmedemn önce konuşabilmiş.dumbledore ölünce de o da hayata küsmüş ve kendini ewe kapatmiş bi daha da çıkmamış
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #266 : Haziran 21, 2008, 12:45:18 » |
|
hermi eliften inciler! ismini veremeyeceğimiz gizli bir muhabirimizle aşk yaşamaya başlayan hertmi elif,muhabirimize şok sırlar verdi!aslında emma watson ve hermione grangerden nefret ettiğine dair gizli muhabirimizle sohbet eden hermi elif"ben sadece ortama ayak uyduruyorum.tam bir pansy parkinson hayranıyım aslında" deyip de muhabirimiz bu diyaloğu kaydedince çılgına döndü.muhabirlerimizden kaçan hermi elif soruları cevaplamadı ve "o ....(ismini vermiyoruz)denen adama büyü cezamdan kurtulunca günde 5 defa cruciatus yapacağım"dedi(büyücülerin büyücüsü roonil wazlib'e imperius laneti uyguladığı için 1 ay büyü yapamama cezası almıştı).
|
|
|
|
|
|
Rafet El Roman
|
|
|
|
|
|
Hilarie
|
 |
« Yanıtla #268 : Haziran 28, 2008, 13:36:53 » |
|
flaş flaş gelecek postasının yeni muhabiri the-marauders rita'ya tekmeyi bastım ama ben ona !çokkkkkkkkkk aşığımmmmmm! dedi
|
|
|
|
|
|
... The Simpsons
|
|
|
|
|