Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 14:39:04  

Sayfa: 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17 ... 21   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sinirliyim. Çünkü...  (Okunma Sayısı 6721 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dame
Damla, Damlaş, Damma artık nasıl istersen ~ Gırrrrrrrr ~ Hmpff
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

eşekeşek!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #195 : Nisan 17, 2008, 02:30:32 »

Sinirliyim, asabiyim genlerle ruhuma işlemiş bir asabiyet var ve nedense durduk yere ortaya çıkıyor. Neye kızdım şimdi? Kendime kızdım şu kahrolasıca aleti kapayıp ders çalışamama kızdım. İki gündür önümde duran testi bir türlü çözemeyişime ve her şeyi bir anda unutan balık hafızama sinirliyim. Msn'deki görüntüye sinirliyim pencereyi açıp açıp tek kelime edemememe sinirliyim. Utangaçlığıma ayrıca bir de lanetler saçıyorum. Yazsam olmuyor kağıtlara klavyeme yazık. Duvarlara bile yazsam geçmez şu ruh halim. Duvar yarılır ben aynı kalırım. Sinirliyim işte konserde detone oldum kimse anlamadı ama ben biliyorum o yeter yine batırdım yine batırdım ayrıca konser öncesi 3 saat azar iştip üstüne ana avrat küfür yedim ona da ayrıca bir sinirliyim. Seneye koro yok yemin ediyorum berbatsınız diye bağırıp konser sonrası öpen koro şefine de lanetler yağdırmak istiyorum ama yapamıyorum. Hırrr kulaklarımdan fışkıracak şimdi duygularım çizgi filmlerdeki gibi. Gidip gelip zavallı Stupefy'ma küfrediyorum o da karşılık veriyor ama yok tık yok yine sinirliyim hala sinirliyim ve dişlerimi biraz daha sıkarsam sonum hiç de iyi görünmüyor.

yazan bir yazar!

Kuzuların eylemleri devam ediyor! Kahkaha Tık tık lütfen
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Sinirliyim. Çünkü...
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 14:39:04 »

_starlight_
Leyla mode on :P
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #196 : Nisan 17, 2008, 04:43:24 »

ben bi aptala sinirliyim!

And July 27, 2008...
Destroy the spineless.!
Show me it's real
Wasting our last chance to come away
Just break the silence.!
'Cause I'm drifting away, away from you
_starlight_
Leyla mode on :P
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #197 : Nisan 20, 2008, 03:37:28 »

hmm en son ben mi yazmışım? neyse bu yapılmayan şey değil, her zaman kurallara uyacak değilim ya? bugüne kadar tek bir uyarı bile almadım ama millet yapıyorsa alıyordur mutlaka değil mi? e sırf bu yüzden ceza almadıklarına ya da banlanmadıklarına göre sorun yok ben de yazıyorum o zaman.

sinirliyim, evet. sabrım sınanırsa sinirli olurum genelde. en başta sessizdir sinirim. hayır, kimseyi dinlemeden yargılamak olmasın diye değil bu sessizliğim. çünkü insanların yaptıkları şeylerin ta en başından beri anlarım ne olduklarını. sessizimdir ki ilerde kendi işime gelsin. evet, gayet de kendimi düşünüyorum ama allahtan dünyadaki aptal insan sayısı o kadar fazla ki! nasıl işime geliyor onların bir şey yapmamış gibi davranıp bir de bana bunu inandırdığını zannettikleri bilemezsiniz. peh! devam edin, devam. çok iyi gidiyorsunuz. çok yardımcı oluyorsunuz. hatta size nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum işimi kolaylaştırdığınız için. ama şunu söyleyerek bir iyilik yapabilirim size aslında. bir gün tüm sinirimle ortaya çıkarsam ve her b.kunuzu ortaya dökersem hiç boşuna uğraşmayın. eskiden sessiz durduğuma bakarak beni hafife almayın, yalanlayabileceğinizi zannedebilecek kadar saf olmayın bari. eninde sonunda hepiniz göreceksiniz gerçek beni, o zaman bahanelerle gönlümü almaya çalışarak millete kendinizi inandırmaya devam etmeye çalışacaksınız, ama yemezler be bebişim! yemezler ne yazık ki. başkalarına da yedirtmeyeceğim.

hahahahaha ne kadar acı! ne oluğunuzu şaşıracaksınız be! öyle sakin bir tokat inecek ki yüzünüze, asla beklememiş olacaksınız benden bunu. aşağılanmanın da ötesinde içinizi bulandıran bir duygu yaşayacaksınız. şimdi işime geldiği gibi davranmaya devam edeyim ben be canlarım. siz de rol yapmaya devam edin mümkünse. öptüm sizi mucukkkssss Öpücük

And July 27, 2008...
Destroy the spineless.!
Show me it's real
Wasting our last chance to come away
Just break the silence.!
'Cause I'm drifting away, away from you
esn
~obur cincine ~ esrapitipiti
Sıcak Çikolata

yapma dediğim şeyi yaptığın zaman acı verdi di mi?

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #198 : Mayıs 03, 2008, 22:50:20 »

sinirliyim evet çok sinirlyim işte..yok yok ama ben biliyorum hak ettim bunu ben..dinelemdim mantığımı.dedim ki belki bu odur bi şans var..salak sen niye ilk önüne gelene atlıosun..salaksın işte kızım salak..sinirliyim çünkü gözümün içine baka baka yalan sölüo.tamam bende söledim ama anlayışla karşıladın.tamam dedim bi daha yapmadım di mi..şimdi sen niye başlıosun..mayısta neler olacağını bilmiorum sanki.hayır bu konuda salak olmayı reddediyorum..ben kendme göre salağım sana göre değil..şükret bugün sınavım var diye bir şey demiyorum..dua ediyorum yarına sinirim geçmesin.istemiyorum geçmesini..sana sadece sinirli değilim..artık seninleyken mutlu da olamıyorum ben..zamanım geldi hemen çıktın bilmiyorum sankii..sana istersem davranırım demiştim..davran demiştin..davranıyorum ama yeter..yok yok çok biriktirdim ben bunları artık söylemem lazım..salağım di mi sana göre..anlamam bişi..gör bakalım neler anlıyorum,anşladım..hissetmiosun işte benim hissettiğim gibi..kalkıp bi de neler söylüyorsun..bitti güzelim bitti..ben de insanım benimde anlayışım var..hele ki bu konuda..

ahh ahh bu bana yapılır mı bea..neler neler yptım senin için..hak etmedim tatlıcım hak etmedim..nese boşver anlarsın bi gün ne demek istediğimi..dilleriyle dövsünlerde seni,kısıl bir kenar da o zman anla ne demek istediğimi..kim seni neyle karşılaştırıyor,neyle kıyaslıyor gör o zaman..hak ettin esra sen hak ettin..sen salaklık yapıp geçmişteki denyimlerini unutursan olacağı bu..mantık güzelim mantık..hani kalpsizdin sen..hani istiodun rahattın yalnız olunca..hani insan olmak istemiodun..niye kararın değişti..değiştin kızım değiştin..büyük salaklık yapıp değiştirdin kendini..gurur duy kendinle şimdi...

yanına gidince değişcek zannettin di mi..her şey daha iyi olcak zannettin di mi..daha heyecanlı..ha ha ha gülüyorum sana rtık..çok hayal kurmuşun çok fazla...bi de gerçekçiyim derdin..gördük gerçekçiliğini..dünyadaki en son insansın şu an gerçekçi olacak..aferim sana..herkesi karşına aldın da iyi oldu di mi..al bak kim var yanında şimdi..bi de hala milelti ekiosun..yap yap..yalnız ölmek miydi en büyük korkun..eh o en büyük korkun gerçekleşecek o zaman...

aslında şu anda takmıyorum bea valla..bi ben önemli olucam bundan sora..insanlara yüz verdikçe astar istiyorlar di mi..verdiğin şansı abartıyorlar da abartıyorlar di mi..oh olsun sana .devam et salaklığına böle işte..salaksın kzıım salak oh olsun sana.beter ol beter..öl geber acımıcam sana bi daha..

(göstermek/gizlemek için tıkla)

ginevra
Demleme Çay

~ölünce hayat bitiyor mu?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #199 : Mayıs 04, 2008, 21:58:52 »

Sinirliyim cünkü cok sevdigim birinin istegini yerine getiremedim  <.<
Resmen kirdim onu, sirf kendimi düsündügüm icin kirdim
Sinirliyim huleyn niye aramiyorsun arkadasim ilk defa isim düsmüs ya haftalardir biktim be surda iki günüm kalmis ara ya kuzen dedik sana birde  <.<
Istedigim hic birsey olmuyor, kafam karisti bavulumu hazirlayamiyorum
Yarin gidemiyorum aslinda gitmek istiyorum ama görmekte istiyorum ama onun beni görmesini istemiyorum sadist olmak istesemde mazosist kalmak istiyorum  Dil Çıkaran

kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq...
herqes haddini bilsin yeter..!
Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #200 : Mayıs 05, 2008, 17:00:37 »

Sinirliym çünkü bu olanlara dayanamıyorum her insanın bir dayanma sınırı var sonuçta ve yakında ktail olucağım bu kesin hiçbir şey düşünmek istemiyorum artık ben yeterince acı çekerken insaların bunu kafama kakmasına sebep yok denerlersede eh arkamı dönerim ve ağzıma geleni söylerim kkimin ne düşündüğü umrumda mı? hayır değil artık hiç işry umrmda değil daha kaç kişi olayların acısını benden çıakracak kendimi çıldıracak gibi hissediyorum dersler bir yadan karışıklı bi yadan ve düşünmem gerekn 56 tane şey var unutmam gerekn şeyler var düşnümemem gereken şeyler başımın içinde benim aptallığım kendi kararlarıma bile uyamıyorum arkamı dönüp baksam bunların nelere sebep olduğunu görürüm demi ama hayır illa tekrar tekarar denemem lazım yol ynı yol çevre aynı ama ben yine yine..Her gün insanlardan aynı sözleri duyarsak nasıl düzelicez hay bu okulunda hocalarıdna ..<.< evet çenem düşük doğru ama ben BUYUM insnalr bana inamıyorlarsa zaten beni kaybetmişlerdir...<.<
« Son Düzenleme: Mayıs 05, 2008, 17:01:53 Gönderen: skeeter » Logged

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
BULUT
"ah potter, seni katır, ah sen neler yaptın? öğrencileri öldürdün de bunu marifet sandın!"
Demleme Çay

00peeves

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #201 : Mayıs 06, 2008, 16:34:48 »

sinirliyim çünkü bu berbat gün bir türlü bitmiyor.sanki kimse hatırlamıyor.önemsiz bişiymiş gibi...unutulmuş gibi...keşke geçmişte hiç olmasaydı denilen şeyler vardır ya...

bla bla bla
Blooms
Krema

Of .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #202 : Mayıs 06, 2008, 16:41:10 »

(göstermek/gizlemek için tıkla)

...

Dame
Damla, Damlaş, Damma artık nasıl istersen ~ Gırrrrrrrr ~ Hmpff
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

eşekeşek!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #203 : Mayıs 07, 2008, 18:32:49 »

Sinirliyim off sinirliyim işte. Hepsi beni bulmak zorunda mı ya? Yani gelip bulan insanlar doğru düzgün olsa bir de <.< "Damlaa, Damlaa yardım et akıl ver ne yapayım ben? Şimdi 7 tane birim var uyarı aldım ve m. yardımcısı evi aradı. Coğrafyadan 18 almışım. Akşama veli toplantısı var ve sınıfta kalıyorum babam toplantıya geliyor annem coğrafya notumu biliyor. Kimde kalayım ben artık ya?" Böyle gidilinilir mi birinin yanına ya! İşin düşünce gel tabi <.< Demedim mi kalıyorsun diye dedimm!! Dinleyen kim! Akşama sınav var sıfır alıcam çalıştırın beni diye sabah serviste bağıran sen!! Ah 7. sınıfta olsak var ya...Kavga değil kan davası olurdu o zman işte. O zaman cam göğsüne sağlandı ve izi kaldı diye hiç üzülmezdim işte!! İçimin yağları erridi hatta. Oh öl derdim belki de (Acayip) ama büyüdüm kahretsin. Bana maket bıçağı çekince kaçmayacak kadar büyüdüm ve kahretsin ki söylemiştim sana bunların olacağını.<.< İnek demeden önce düşünseydin tüm yıl yatarken düşünseydin. Bana ne ne yaparsan yap. Disipline git futbol takımından atıl kızı kaçır annen okuldan alsın bana ne! Ben uyardım, ayrıca dargınım da sana. Hımm peki o zaman neden içime dert oluyor bir şey yapamayışım. Hırrrr işte buna kızıyorum asıl. Asıl buna sinirliyim!!!!

yazan bir yazar!

Kuzuların eylemleri devam ediyor! Kahkaha Tık tık lütfen
eessrraa
Demleme Çay

%20 normail insan :P

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #204 : Mayıs 09, 2008, 22:37:19 »

sinirliyim sinirliyim sinirliyim Kızgın
ya zaten küçüçük şehir hiç bi etkinlik yok ayda yılda bir konserler oluyor ona da gidemiyorum ya <.<
niyeymiş efendim tekin değilmiş  <.< Kızgın
hayır daha 2 gün önce aynı yerde başka konsere gitmiş olmasam içim yanmayacak o gün tekindi de şimdi mi tekin değil Kızgın Kızgın
sanki tek başıma gidiyorum bütün sınıfın yanında napacaklar sanki bana ne güzel plan yapmıştık off Üzgün
ben_tuncay_slm
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #205 : Mayıs 10, 2008, 20:12:57 »

sinirliyim çünkü 1 hafta oldu bu gün ne ses var nede seda

:)GÖZYAŞI PRENSİ VE YANLIZ EFE:)
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #206 : Mayıs 14, 2008, 07:10:26 »

arkadaşlar çok sinirliyim kusura bakmayın ..homur homurrrr......gecenin 01.30 da yani uykumun en tatlı yerinde özelden çaldırıp beni uyandıran şahsiyet gece gece epey küfrettim sana.yahu yarın işi felan mı var diye düşünmedin mi düşüncesiz beyinsiz. <.<

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #207 : Mayıs 14, 2008, 15:00:05 »

çok sinirliyim hatta kırgınım.yahu beni üzerek ne geçti eline haaa söyle bana.herkes senden hoşlanmadı sende yaptığının çirkin olduğunu böylece öğrenmiş oldun.beni çok üzdün ama şanslısın ki ben kin tutmam.evet özür diledin ama ama işte kırılan bir kalp düzelir mi sence.

AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Telve

Beneficium accipere libertatem est vendere.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #208 : Mayıs 14, 2008, 15:17:47 »

sinirliyim cunku bir türlü ders calısamıyorum  ..... ve marıssa ablaya olanları ıcnde sinirliyim....üzülme be ablacım

ÖLÜM ŞİİRİ

Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Mezar başı yalnızlığında cesedimin,
Fotoğrafını çekin.

Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.

Dünyanın, tarihin önünde,
Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Sözde barışı kollayanların elinde,
Bu günahsız canın,
Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.

Cuma ed-Dussari

Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
ginevra
Demleme Çay

~ölünce hayat bitiyor mu?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #209 : Mayıs 14, 2008, 20:19:11 »

Sinirliyim cünkü sadece kendimi kandirmisim, o gercekten gidiyormus  <.<
Sinirliyim cünkü istemedigim seyler ögrendim ben istemiyordumki bilmek istemiyordumki

kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq...
herqes haddini bilsin yeter..!
Sayfa: 1 ... 11 12 13 [14] 15 16 17 ... 21   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: