|
alessia
|
 |
« Yanıtla #180 : Nisan 23, 2008, 20:07:03 » |
|
sen gryyfindor da olabilirsn
ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #181 : Nisan 24, 2008, 13:23:46 » |
|
gryffındor ol bari  matt damon 
|
|
|
|
|
|
ÖLÜM ŞİİRİ
Kanımı alın, Kefenimi, Ve Ne varsa benden kalanı. Mezar başı yalnızlığında cesedimin, Fotoğrafını çekin.
Dünya görsün, Görsün yargıçlarınız, Vicdanlı insanlarınız, Görsün, Ben ilkeliyim, Hak yemem diyenler.
Dünyanın, tarihin önünde, Çocuklarımın karşısında, Taşısınlar Bu masum canın yükünü. Sözde barışı kollayanların elinde, Bu günahsız canın, Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.
Cuma ed-Dussari
Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #182 : Mayıs 17, 2008, 23:11:44 » |
|
huflepuf fiyukate i yerleştirin (köpekciğim  )
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #183 : Mayıs 18, 2008, 16:54:24 » |
|
Hufflepuff!
Ben?
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #184 : Mayıs 18, 2008, 18:14:31 » |
|
Bana kalırsa ben Slytherin olmanı isterim  Ama sen Gryffindor istermişsin gibi geliyor  Umarım yanılıyorumdur. Ben? 
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #185 : Mayıs 18, 2008, 18:16:02 » |
|
kesinlikle Slytherin! Başka bir şey düşünülemez bile!
Ben ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #186 : Mayıs 18, 2008, 18:17:06 » |
|
Eee sende huflepuff a git desem yanlış mı demiş olurum  nicole kidman
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #188 : Mayıs 18, 2008, 18:21:48 » |
|
Slytherin ! Yaw bir şey rica edeceğim. Öyle her önünüze geleni Slytherin' e atmayın. Çöplük değil bizim binamız. Emre Aydın  ( Tabiki Slytherin  )
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
Blooms
|
 |
« Yanıtla #189 : Mayıs 18, 2008, 18:29:21 » |
|
Gryffindor bence  . . . Kuşum Aydın ?  [asilliğinden dolayı Slytherinde olabilitesi var gibi:P ]
|
|
|
|
|
|

...
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #190 : Mayıs 18, 2008, 18:31:46 » |
|
hayır yok onu almıyoruz okula başka kapıya yaga grifindora gtsin  sawyer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #191 : Mayıs 18, 2008, 18:32:23 » |
|
Gıcıklık sadece bizim binamıza özgü değilmiş demek ki  Slytherin  Kenan Doğulu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #193 : Mayıs 18, 2008, 18:35:17 » |
|
Ondan ancak hademe olur  Jack? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nisa89
Şeker

Lost-Lost-Lost:D:D:D
|
 |
« Yanıtla #194 : Mayıs 18, 2008, 18:36:50 » |
|
Gryffındor  Benjamin? 
|