|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #90 : Ocak 23, 2008, 21:47:14 » |
|
zor,zor kadere emanet ettim seni sen benim kördüğümüm,tutamadığım gözyaşım zor,zor bir daha daha da güvenmek bana düşen kabullenmek zor da olsa dönüp gitmek
(nev'in sen gibi ve mühürlü kaderimden sonra en sevdiğim parçasının harika sözleri)
sessizdi durgun suda yosun gibi belirsizdi yeşildeki mavi gibi dur dedim neden dedi sen dedim dinlemedi......
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
|
|
|
sena-1903-rup
|
 |
« Yanıtla #91 : Şubat 08, 2008, 19:58:58 » |
|
Ben uyurken uysalca izliyorsun Ellerim senden başka kimi yorsun Ben giderken gözlerinle dur diyorsun Ben duruken sen neden gidiyorsun
Aynaya sordular güzel miyim diye Dedi bırak yüzünü bak şu gözlere Eğer parıltı varsa,yüreğin çarpıyorsa Bu dünyada senden güzel mi var Bu dünyada her şey güzel bi bak Keyfin kalmamışsa susar bu şarkılar Giyinip boyansan da renkler solar Sebebin kalmadıysa varolmak ızdırapsa Yüzünde maskeyle geçer yıllar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...
|
 |
« Yanıtla #92 : Şubat 09, 2008, 00:24:41 » |
|
Hadi beni güldür biraz
Hadi beni güldür biraz Daha yolumuz var
Daha çocuğuz inan
Hadi beni güldür biraz
Hadi beni güldür biraz Daha yolumuz var
Sonuna kadar dayan
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Öyle bir dem ki ruhum Hiç olayım derken meğer hep olmuşum Kelam edip dertleşip nağmelerle Sana da sebep olmuşum
|
|
|
|
|
|
Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #93 : Mart 11, 2008, 15:37:42 » |
|
oyle bir dem ki ruhum hic olayim derken meger hep olmusum kelam edip dertlesip nagmelerle sana da sebep olmusum
var git sor halim nedir ben olayim derken meger sen olmusum derdi canim soyleyip gezerken sana da sebep olmusum
oyle bir dem ki ruhum hic olayim derken meger hep olmusum kelam edip dertlesip nagmelerle sana da sebep olmusum
---------------------------------------o-------------------------------
önümde ağır bir kapı ardında okyanus var ben zaten suda doğmuşum kapıyı açmam gerek
işte o an biri geliyor tutuyor kulağımdan gözü anahtar deliğinde bak diyor sadece burdan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #94 : Mart 11, 2008, 15:43:23 » |
|
Bırak diyorum o küçücük resmi Yetmez bize bu küçük esinti Nerde törpülendin böyle Olmaz diyor tutup ayak bileğimi Şimdi önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Bir de bileğimden biri çekiyor Benimse kapıyı açmam gerek Bak diyorum koca dünyaya Buradan derhal çıkmak gerek Bari çekme bileğimden Benim her şeyi görüp öğrenmem gerek Bir ileri bir geri Her adım bu kapının ardı demek Sonunda boğulmak olsa da Benim o sularda yüzmem gerek Anahtar deliğinden görünen Bu küçücük manzara Sana yetiyorsa yetsin Benim o sularda yüzmem gerek Yüzmem gerek Şimdi önümde ağır bir kapı Ardında okyanus var Bir de bileğimden biri çekiyor Benimse kapıyı açmam gerek Bırak diyorum o küçücük resmi Yetmez bize bu küçük esinti Nerde törpülendin böyle Olmaz diyor tutup ayak bileğimi
========
Bu gece herşeyden vazgeçtim Bu geceye karışırken kendimden geçtim Dertlerimi karanlığa emanet ettim Gözyaşlarımı gözlerime bana hapsettim
|
|
|
|
|
|
E=mc² Fan ClubKatılmak için.. Tık!.. Japonları seviyorum!
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #95 : Mart 11, 2008, 15:51:15 » |
|
Benim diğer yarımsın Artık yalnızsın Bu şehir sensiz düşman bana Sen benim karanlığımsın -------- sorma derdin nedir diye sorma gel gör halimi gör de anla azar azar içim yanar durur o biçim öl desen ölürüm onun için... 
|
|
|
|
|
|
Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #96 : Mart 11, 2008, 18:42:28 » |
|
Çok seviyorum hem de çok Tam kalbime geldi ok Delisiyim o canina yandigimin Vurgunuyum haberi yok Vay Anam Vay halime Vay Anam Vay.....
_______
Gül teninden oyalanıp süzülde gel Gül bakışlım gözyaşların silipde ge Yarim sızlar yanlızlığı bilipte gel Gül bakışlım gel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #97 : Mart 11, 2008, 18:59:52 » |
|
Erdal abinin en sevdiğim şarkılarından...
Ay büyüdü geceleri sen beklerim Ak gerdanda gül kokusu tenin özlerim Çare bilmez dertlerimle yolun gözlerim Gül kokuşlum gel --------
sevmek eski bir yolcu, artık geri dönmeyecek... ayrılık bir şarkı, hiç dinlenmeyecek...
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
Aphrael
Kakao

Bazen herşey birazdan fazladır...
|
 |
« Yanıtla #98 : Mart 23, 2008, 00:10:59 » |
|
aşk eski bir palavra! artık burdan geçmeyecek... inanmak bir yol, kimse yürümeyecek....
hayır, istemem bir başkasını! yalnız da ayağa kalkabilirim... hayır, dokunma! bir başkasına tutunmadan da ayağa kalkabilirim...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
inanırdım duyduğum her söze , bir zamanlar saflık vardı şimdi yerim yok aldanmaya , bir hayat sıradanı kalbim bana bitmeyen bir tek şey söyle , söyle sonsuza inanayım bana nasıl seveceğimi anlat , aşk karlı yokuş yorulmayalım
söz ver , durma öyle bana söz ver , bakışına kanmam artık , söz ver
|
|
|
|
|
|
Seçimlerimiz siyahı beyazdan ayırmak gibi olsa keşke.Turkuazı nasıl anlatabilirim sana ? Gri aydınlık mı karanlık mı ? Nasıl seçebilirim ?
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #99 : Mart 23, 2008, 00:20:23 » |
|
Çok zor soru değil bu, hadi çöz ver, birlikte ölecek miyiz ?
İnanırdım duyduğum her söze, bir zamanlar saflık vardı Şimdi yerim yok aldanmaya, bir hayat sıradanı kalbim Hadi beni biraz heyecanlandır, yüzüm gülmüyor çoktandır Ben kaybetmekten çok korkarım, tüm alışkanlıklar çocukluktandır
Geleceksin belki çok seveceksin Zamanı gelince gideceksin Bir keşkeye daha yer yok kalbimde Birlikte ölecek miyiz ?
Söz ver, durma öyle bana söz ver, bakışına kanmam artık, söz ver Çok zor soru değil bu, hadi çöz ver, birlikte ölecek miyiz ?
====
Dumansız sigaranın Köpüksüz biranın Sensiz bu hayatın Ta a.q....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the__gntl__
|
 |
« Yanıtla #100 : Mart 31, 2008, 20:03:55 » |
|
o şarkıyı dinlemyrm o yzdn ezbermde deil
hep birşeyler içimde kaybolduk sessizce tükendi umutlar yaşanmadan gizlice
bir zehir sardı bedeni öldürmeyen süründüren razıyım artık yeter..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #101 : Nisan 03, 2008, 23:08:15 » |
|
Kayboldum tenimden Ne gelirki elimden Fırlattım tüm yalanları Çırılçıplak kaldım birden. alıntıdır  ----------------------- Bıraksaydın gösterirdim Neler istediğimi senden Üzerinde hep uçarken ben Yere hızla çakılırken Kimse hiç farkımda değil Bu diyarda yaratığım ben...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #102 : Nisan 22, 2008, 12:33:35 » |
|
Ben yalnızım Ben yalnızım
Ah o gözler güzel sözler Bütün bunlar hep yalanmış Sanırım aptalın biriydim Kapında bir artığım ben Duvarında bir lekeyim Bu diyarda yaratığım ben _____________________________
Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzuru Çocukluğumun sesi Senden bana Şimdi zamanı sızdıran
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dubleman
|
 |
« Yanıtla #103 : Mayıs 22, 2008, 17:29:09 » |
|
şımartılmamış aşkın sessizliğe yakın Kimbilir kaç yüzyıldır sarılmamış kolların Sisliydi kirpiklerin ve gözlerin yağmurlu Yorulmuşsun hakkını almış yılların
Elfida bir belalı başımsın Elfida beni farketme sakın Omuzumda iz bırakma yüküm dünyaya yakın Elfida hep aklımda kalacaksın -------------------------------------------------------
Bağışlayın beni sevdalarım Kendimi parçalara (ahh!) ayıramadım Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle okşayın Hiç bir ayrılık yeniden yeniden yaratmıyor artık beni Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle okşayın Ve bütün ayrılıklar sabah olunca alıyor nefesimi ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danielkolik
|
 |
« Yanıtla #104 : Mayıs 30, 2008, 20:57:39 » |
|
kan revan içindeyim gönlümün derdindeyim yerlerin dibindeyim kurtar ne olur kanrevan içindeyim yarimin peşindeyim cennetin izindeyim kurtar ne olur aşk ağır yükler bindirdi küçülen omuzlarıma kalplerinizden kaçtım hep varıp gittim en karanlıklara yağmur ıslak mazeretler yükledi büyüyen yangınıma cehennemden düştüm hep beni hiç görmediler ...
İçine çek beni Kör sarhoş et beni Bir damla zehir ver bana
Ben arıyım uçarım Vazgeçmem çiçeklerden Bir parça aşk lazım bana ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|