|
Gria_Himonas
|
 |
« : Ekim 12, 2007, 22:46:23 » |
|
Bir şarkıdan kısa bir bölüm vereceğim ve biri de onu devam ettirecek =) Devam ettiren kişi yeni bir şarkı verirse seviniriz  Ellerin.. Ellerin.. Ellerin cennetimdi benim.. Gözbebeklerinde kendimi görmek, İstedim.. İstedim bir sabah.. Güneş doğarken güneşe gülümsemek.. Güneş batarken başımı omzuna dayayıp, kapamak gözlerimi dünyaya..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 13, 2007, 00:48:45 » |
|
Kapkaranlık bir gece saçların ellerimde, Ay ışığının ışığı yansırken kirpiklerinden yüzüme... Sabaha kadar yanında uyumak isterdim bir gece... Sessizce
Vallahi dünyayı yıkarım başına Kimselere yar etmem seni bakmam göz yaşına Mecbursun mecbursun hiç çaren yok İnadı bırak gel şükredeceksin sonra şansına
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patronus
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 14, 2007, 15:42:09 » |
|
Sen yeter ki sev kulun olayım Bir dile bin yıl kölen olayım Boynuna koynuna dolanayım Mahşere kadar mecbursun-sertap erener
şimdi yalanların kadar kirlendin sen göz yaşlarım kadar temizdim oysa ben şimdi git! defol!
|
|
|
|
|
|
SEV! Düşünmeden, umursamadan, sadece hayatın bir parçası olduğunu bilerek
Unutma!
Belki o, diğerlerinden farklıdır...
bazen sevmek yetmezmiş; bazen hayat yetersiz gelirmiş insana. bazen insan için sadece bazenmiş hiç önemi yokmuş gibi geldiğinde hayat yine hayatlığını gösterirmiş...
Bazen insan yok olmak istermiş; izin verilmeyeceğini bile bile...
|
|
|
patiayak_ecosh
Kakao

SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ'IMMM
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 19, 2007, 18:49:47 » |
|
bulamadım:)))
Toprak kokan şehir Deniz kokan şehir Sevda kokan şehir
Büyüsüyle bekler seni Caddeler ıslak gözyaşlarıyla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 19, 2007, 20:48:44 » |
|
gitmem bu gece gidemem artık olmasanda gitmem bugece olmasanda barış akarsu amasra:)  kara gölzerinden bir damla yaş düşünce güzel yüzün yanakların ıslanır sen ağlama bir damla gözyaşın yeter................
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
|
Sydney
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 19, 2007, 20:52:25 » |
|
sen üzülme gülüm gamzende güllerin biter yollarıma taş koysalar döneceğimm gözlerinden yaşlarını sileceğimmmm(badem- sen ağlama)
bir hayaldin öncesinde adın konmuş aşk dilinde ben senin sadece imkansızındım kelimeler tükendi de sen bitmedin bak içimde...
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
|
Raziel Neith
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 19, 2007, 21:17:05 » |
|
bunu senden beklemezdım hangı yalan hangı sebep cevabın yok bitti demek belkıde bn senın korkularındım zorundayım zorundasın hangı yolun basındasın....
sevemedım ben bu günü sevemedım basından göremedım gectıgını yanıbasımdan..
|
|
|
|
|
|
…. - Şu hayatın ölümle beslendiği klişesi yine... - Diğerleri gibi bir klişe sadece; kendini kanıtlamak için, fırsat kollayan bir klişe.
|
|
|
çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Demleme Çay

Lost!
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 19, 2007, 21:21:00 » |
|
Sevemedim ben bu günü Sevemedim başından Göremedim geçtiğini Yanıbaşımdan, her yanımdan
Gelemedim ben oyuna Gelemedim yaşımdan Kovaladım sevdiğimi Yanıbaşımdan, her yanımdan
Yaşamadım ben bu günü Yaşamadım inadımdan Göremedim geçtiğini Yanıbaşımdan, her yanımdan {ehuehh..}
----
Bir adam düşündü durdu Yüreği kederle doldu ....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 19, 2007, 21:22:03 Gönderen: çatalak06 »
|
|
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 20, 2007, 14:00:10 » |
|
valla bilemedim şarkıyı
dün gece hiç tanımadığım bi erkeğe sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim....
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!KaLbİmİ Ve rUhUmU VeRmİŞtİm GeRi AlIyOrUm!!!!!!!! (Sirius Black ve Çapulcular hayran klübü)
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 21, 2007, 12:03:15 » |
|
Bir adam düşündü durdu Yüreği kederle doldu ....
yanına bir kuş konnca düşünü bir an unutmuştuuu..(duman) gece hiç tanımadığım bi erkeğe sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim....
tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine (leman sam) git gideceksen bekleme farklı değilsin sende..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siriusblack_hedo
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 21, 2007, 23:35:51 » |
|
gideceksen bekleme(emre aydın git)
o melekyüzüm benim güler yüzüm şimdi geçmişim hüzün
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
amelie
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 02, 2007, 00:51:42 » |
|
şarkıyı çıkaramadım hiçbişey söyleme duymam anlamam hayat bir mucize düşer zaman zaman......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 03, 2007, 19:19:15 » |
|
Yardım et ruhum yardım et bana sesini ben duydum çok var hiç duymayan... ( Mor ve Ötesi )
Dışarda düş içimde yaş ağlasam ne olur yanlışım boşa dayanmışım ...
|
|
|
|
|
|
|~|~| |~|~|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 03, 2007, 20:16:13 » |
|
Yardım et ruhum yardım et bana sesini ben duydum çok var hiç duymayan... ( Mor ve Ötesi )
Dışarda düş içimde yaş ağlasam ne olur yanlışım boşa dayanmışım ...
Yanlızım ansızın,kaybetmem ben onu Sanmışım boşa inanmışım(o.sanlısoy) Sen yeter ki sev kulun olayım Bir dile bin yıl kölen olayım Boynuna koynuna dolanayım Mahşere kadar mecbursun-sertap erener
şimdi yalanların kadar kirlendin sen göz yaşlarım kadar temizdim oysa ben şimdi git! defol!
Şimdi yalanların kadar kirlendin sen. Göz yaşlarım kadar temizdim oysa ben(84) neyse Dur tahmin edeyim! Çok mu yoruldun? Çok mu mutsuzsun? Gidiyor musun? Bırak artık bahsetme kaderden filan
|
|
|
|
|
|
Two Sisters Divided for the Love Of KingThe Other Boleyn Girl
|
|
|
|
Patronus
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 04, 2007, 22:55:34 » |
|
biliyorum herşeyi gördüm bu filmi
sessizliği paylaştığımız zamanlardan ya da şimdi burada bu kör kuyuda bırakmadı peşimi bırakmaycakta
kör talih ahh...kör talih kör talih ahh...kör talih(6. cadde)
Zaman ağır ol henüz erken, Demek için güle gülee. Sesini özledim , Özledim çok. Haberim yok , Durmuş dünya niye
|
|
|
|
|
|
SEV! Düşünmeden, umursamadan, sadece hayatın bir parçası olduğunu bilerek
Unutma!
Belki o, diğerlerinden farklıdır...
bazen sevmek yetmezmiş; bazen hayat yetersiz gelirmiş insana. bazen insan için sadece bazenmiş hiç önemi yokmuş gibi geldiğinde hayat yine hayatlığını gösterirmiş...
Bazen insan yok olmak istermiş; izin verilmeyeceğini bile bile...
|
|
|
|