|
QuEeN
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 29, 2007, 15:52:25 » |
|
üsttekinin nesini beğendin die bioyun vardı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 29, 2007, 15:54:28 » |
|
Her ikisi de açılmıştır  Resimli bir oyun vardı yaw hatırlayamadım  Efendim ne oldu? - Griayav ben alıntı yaptım aşağı insin diye entere tıkladım bu mesajı yolladı daha sonra düzenledim ama bilemiycem  üstteki kişi bi kelime yazıyodu örn : elma aşağıdaki elma resmi koyuyodu sonra oda bi kelime yazıyodu aha bunu demiştim Açtım onu şekerim - Büüee iyi o zaman  keine problem keine 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 29, 2007, 16:09:32 Gönderen: inferius »
|
|
|~|~| |~|~|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 29, 2007, 15:54:46 » |
|
Yeni açtım. http://www.harrypottercafe.com/forum/index.php?topic=13743.0 Üsttekinin nesini mi beğendin?  Daha değişik bir öneri yoksa açarız.
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 03, 2007, 23:08:07 » |
|
son harften büyü isimleri
güzel bi oyun olur giibme geliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 04, 2007, 00:30:52 » |
|
Atmasyon mu olacak bunlar?  Yoksa gerçek büyü isimleri mi olmalı? Evet fena fikir değil 
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #20 : Ekim 04, 2007, 23:00:35 » |
|
bir harf vee isim/hayvan/bitki/şehir/artist oyunu olsaydı güzel olurdu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harrydelisi(melike)
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 04, 2007, 23:37:15 » |
|
Atmasyon mu olacak bunlar?  Yoksa gerçek büyü isimleri mi olmalı? Evet fena fikir değil  gerçek büyüler istersek atmada yaparız bir harf vee isim/hayvan/bitki/şehir/artist oyunu olsaydı güzel olurdu  eet buda güzel olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #23 : Ekim 05, 2007, 01:22:30 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 05, 2007, 16:02:17 Gönderen: Gria_Himonas »
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 05, 2007, 19:03:26 » |
|
Örnek ver bakayım  Anlamadım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 05, 2007, 19:26:16 » |
|
örnek: ben diyorum ki hey alttaki dün saat ikide nerdeydin ? oda cevap veriyo alttaki yani  tıkınıyodum  mesela
|
|
|
|
|
|
|~|~| |~|~|
|
|
|
|
geberesice
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 05, 2007, 21:32:55 » |
|
üsttekinin nicki ne olsun ve üsttekinin nickiyle dalga geç en sevdiğim oyunlardı  onlarda olsunnnnnnnnnn lütfeeeeeeennnnnnnnnnnnnn  heyyy cörüya kafatas çabuk ol nolurrrrrrrrrrr  hadi amaaa  yoksa..yoksa sen bu oyunlar beğenmiyor musun  konuyu açana kadar bu mesaja sürekli birşeyler ekleyeceğim 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 05, 2007, 21:44:42 Gönderen: geberesice »
|
|
|
|
|
|
|
|
Nezii
|
 |
« Yanıtla #29 : Ekim 05, 2007, 22:03:26 » |
|
efendim gene ricada buluncam ben  # muhteşem ikili oyunumuzun adı örnek kırmızı-beyaz # üstteki üye forumda olmasa ne olurdu? sorusu ve cvplar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|