|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #645 : Mart 28, 2008, 20:47:53 » |
|
Öğrendim ki, sorunlarımı kimseye anlatmayınca çok mutlu oluyorum. Çünkü sorunlarımı paylaşmayı sevmiyorum İnsanların 'ah, vah vah, yaa üzüldüm.. takma yaa' demelerinden hiç hoşlanmadım, hoşlanmayacağım. Öğrendim ki, illa 'ağladınmı, n'oldu?' diye sorulara cevap vermek gerekmiyormuş. Hayır ağlamadım, demek yetiyormuş Tabi gözlerinizin şişkinliği ufaktan geçmişse... Öğrendim ki, agresiflik çok hoş birşeymiş. İnsan kendine geliyor. Millete bağırıp çağırıyorsun, onlar da üstüne alınmıyorlar sağolsunlar... Eh, onlar agresif yaptılar beni... Ve öğrendiğim son bir şey, arkadaşsız hayat ne hoşmuş! Meğer benim tek arkadaşlarım romanlardaki karakterlermiş. Onlar beni hiç tanımıyorlar, tanımayacaklar ama olsun, ben onları çok iyi tanıyorum... O bana yeter... Vov, ne çok şey öğrenmişim bugün 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #646 : Mart 28, 2008, 21:05:17 » |
|
öğrendim ki suflör olmak aslında zormuş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #647 : Mart 28, 2008, 21:10:18 » |
|
ögrendimki hiç bi zaman sadece kendi hayat hikayenin zor oldugunu sanmıcan.we agır konusmucan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FearLessCriticaL
|
 |
« Yanıtla #648 : Mart 28, 2008, 21:28:02 » |
|
Az önce öğrendimki sanal bir dünyada yaşıorz hiçbirşey gerçek deil.Örnğn ; Aşk,Sevgi ile başlayabilirz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
missmurder
|
 |
« Yanıtla #649 : Mart 28, 2008, 21:37:57 » |
|
Öğrendim ki, 6. sınıftan bir arkadaş atv'de dizi çekiyormuş  Ben kızı hatırlamazken bile kız saman altından su yürütmüş  Gerçi saman altından falan değil, ben kızla pek haşır neşir değildim  Ama ortada iğrenç bir durum var, kız 16 yaşında ve karşısında Kaan Urgancıoğlu oynuyor. O adam 30 yaşında değil mi yahu? Böyle rol bile iğrenç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the__gntl__
|
 |
« Yanıtla #650 : Mart 28, 2008, 22:39:34 » |
|
öğrendimki arkadaşlıkların sonu hep üzüntü veya kazık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #651 : Nisan 10, 2008, 17:09:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar! started a search to no avail a light that shines behind the veil trying to find it and all around us everywhere is all that we could ever share if only we could see it feel there's truth that's beyond me life ever changing weaving destiny and it feels like i'm flying above you dream that i'm dying to find the truth seems like your trying to bring me down back down to earth back down to earth
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #652 : Nisan 11, 2008, 01:34:50 » |
|
ögrendimki derslerim hicte kötü degilmis aslinda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #653 : Nisan 11, 2008, 05:34:18 » |
|
öğrendim ki iki gün internete girmesem ortalıkta dönmeyen halt kalmıyo! Metallica konseri duyrulur da benim nasıl haberim olmaz ya hala sinir içerisindeyim! 
|
|
|
|
|
|
Üçgen gezegenleri meşhur cinayetleri Yine onu vurdular, yine ona bam! Yine geri sar, yine sarhoş Yine benden uzak kalmış Beni terketmedi, beni bırakıp gitmedi!
Bir yanı tura bir yanı yazı, Bir yanı da bana kalmış! Yine ona ne güzel seslendiler... Yine gözü apaçık, gözleri apaçık Birileri bize çok acı çektirdiler!
Guess it wasn't real after all... Bütün bunlardan sonra farzet ki gerçek değildi...
|
|
|
ead watson
Süt
|
 |
« Yanıtla #654 : Nisan 12, 2008, 02:55:46 » |
|
öğrendmke.... herşey sahte dostlar ve asq..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #655 : Nisan 12, 2008, 03:01:27 » |
|
öğrendim ki aslında o beni hiç kırmaya yanasmayan ilk insan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #656 : Nisan 13, 2008, 23:57:13 » |
|
öğrendim ki ben çok şanslıyım...
|
|
|
|
|
|
 AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm
|
|
|
|
Selphie_Tilmitt
|
 |
« Yanıtla #657 : Nisan 14, 2008, 00:33:25 » |
|
Öğrendim ki Aşık olamk bir izdirapmış.. 
|
|
|
|
|
|
"Dile getirip söyleyemediğim Hergün içimde olan sevgin Karşılıksız kalmış tek taraflı Benle yaşayan aşkın var
Bu gönülde yalnız sen varsın Sense benden habersiz gibi Bir başkasına ele bakarsın Bırakta bana senden hatıra Bir karşılıksız aşkın kalsın
Ne umut verdin seni seven gönlüme Ne de bir güler yüz gösterdin Bırak avunsun bu gönül hayalinle Bırak tutunsun hayata özleminle Bir karşılıksız aşkın kalsın Bana senden geriye"
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #658 : Mayıs 11, 2008, 16:45:19 » |
|
Öğrendim ki aşk yaLanmış
|
|
|
|
|
|
 Claire Littleton.....
|
|
|
|
ben_tuncay_slm
|
 |
« Yanıtla #659 : Mayıs 11, 2008, 20:09:41 » |
|
öğrendim ki ben iyice müzik hastası oldum öğrendim ki dostlar arkadan vurunca insan bir daha zor dost buluyo kimseye güvenemiyo
|
|
|
|
|
|
:)GÖZYAŞI PRENSİ VE YANLIZ EFE:)
|
|
|
|