şevval
Şeker

Kimseler Görmesin Kimseler Bilmesin....
|
 |
« Yanıtla #630 : Mart 18, 2008, 17:13:07 » |
|
öğrendm ki konu aşk olunca en ii dostuna bile güvenmiceksin 
|
|
|
|
|
|
İmza Falan Yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #631 : Mart 18, 2008, 22:28:33 » |
|
öğrendim ki ödev yaparken, grip olmuşken, OKS stresi varken, başım ağrıyorken ve burada isem kesin uyarı alıyorum  (benim suçum mu, daha sonra fark ettim kuralları  ) not: şu an yukarıdakileri hissediyorum ve kimseye ama kimseye öfke duymuyorum Hayat boş bir sınav kağıdı...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 18, 2008, 22:30:31 Gönderen: *_Duygu_* »
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #632 : Mart 18, 2008, 22:44:44 » |
|
Benim öğrendiklerim arasında en çarpıcı olanı şudur ki, nefret etmeyi öğrendim!Bilmezdim, ne boş bir hayatım varmış meğerse..Hani "hayat sevince güzel" diye bir nakarat vardı ya hayır doğrusu şu olmalı "hayat nefret edince güzel, anlamlı".... gerisini siz uydurun.....!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #633 : Mart 19, 2008, 00:07:53 » |
|
Öğrendim ki; beni anlamak ne zormuş  Haa bir de ne olursa olsun alışılmıyormuş acıya. Ne kadar tecrübeli olursan ol fark etmiyormuş. Not: Lockie^m, bana da öğretsene şu nefret etmeyi ! Bir türlü beceremem biliyorsun.
|
|
|
|
|
|
~ Twilight ~
|
|
|
|
Harley Quinn
|
 |
« Yanıtla #634 : Mart 19, 2008, 03:43:35 » |
|
saat 6:15 e uçak bileti alınırsa gecenin 3ünde banyo yapmak gerekirmiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caerid lock
|
 |
« Yanıtla #635 : Mart 19, 2008, 06:55:47 » |
|
Not: Lockie^m, bana da öğretsene şu nefret etmeyi ! Bir türlü beceremem biliyorsun.
Aslında en iyi yöntem başkasından öğrendiğin değil de içten gelen nefrettir!Kendine özgü, sade ama bu kadar istiyorsan sana elbette yardımcı olurum!Hatta sana bu sanatı bile öğretebilirm, hoş ben de henüz öğrenciyim ya  gelişiyorum, işte zamanla....bakalım neler olacak....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #636 : Mart 19, 2008, 15:58:38 » |
|
öğrendim ki, insana yardım etmeye gelmiyor
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #638 : Mart 19, 2008, 19:02:05 » |
|
öğrendim ki kimse onn gibi olamaycakk! ve ankarya tasınmıss gittikçe yaklasıor bnaa (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #639 : Mart 21, 2008, 00:08:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #640 : Mart 22, 2008, 00:42:42 » |
|
öğrendim ki Bir an önce hikayemin 5. bölümünü yazmalıyım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #641 : Mart 22, 2008, 14:04:16 » |
|
öğrendim ki,hayatımın aşkı ömer beni seviyor...BENİ,İREM'i değil! ve öğrendim ki,emreyle haşır neşir olunca onu hayatının aşkı sanan hilal sinir krizi geçiriyor 
|
|
|
|
|
|
Korkacak birşey yok nefes al gitsin... Hayat güzel şey,neticede... Biri aşk derse önce kalbine sor... Kim ne derse yalan,o ne derse öyle... Feridun Düzağaç
|
|
|
|
Selphie_Tilmitt
|
 |
« Yanıtla #642 : Mart 28, 2008, 20:30:12 » |
|
Öğrendim ki karşılıklı aşk yoktur,sadece karşılıklı sevgi bağı yada hoşlanma vardır,ama karşılıklı aşk asla!Bunun yüzünden bütün aşık olanlar acı çekiyor.. 
|
|
|
|
|
|
"Dile getirip söyleyemediğim Hergün içimde olan sevgin Karşılıksız kalmış tek taraflı Benle yaşayan aşkın var
Bu gönülde yalnız sen varsın Sense benden habersiz gibi Bir başkasına ele bakarsın Bırakta bana senden hatıra Bir karşılıksız aşkın kalsın
Ne umut verdin seni seven gönlüme Ne de bir güler yüz gösterdin Bırak avunsun bu gönül hayalinle Bırak tutunsun hayata özleminle Bir karşılıksız aşkın kalsın Bana senden geriye"
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #643 : Mart 28, 2008, 20:31:08 » |
|
erkek milletini anlamak imkansızzzzzz.bunu çok iyi öğrendim.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
FearLessCriticaL
awRad (LL*) heRüf
Kakao

We are best sin
|
 |
« Yanıtla #644 : Mart 28, 2008, 20:37:04 » |
|
Öğrendim ki Marissa'nın bu aralar aşkla başı belada