|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #165 : Mayıs 13, 2008, 23:17:30 » |
|
Yaşamaktan bıktım; durmadan çalışmaktan, bir şeyler yapmaktan, beklentileri karşılamaya çalışmaktan ve bütün bunları yapmama neden olan şeyden bıktım: İnsanlara aldırmaktan... Bitsin istiyorum ya da insanların beklentileri değişsin istiyorum, "Keşke çevremdekiler anlayışlı olsa..." diyorum ama nafile...
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #166 : Mayıs 15, 2008, 05:01:09 » |
|
Mutsuzum demek şu anki halimin yanında gülünç kalır. Öyle ki biraz daha ulursam tüm ev kalakacak. Ya bir insan sabaha kadar iki proje için çalışıp ikisini de mi yetiştiremez? Al işte yetişmedi. Canımı yakan bu değil. Pembe gözlüklerimin düşmüş olması. Geçen hafta verilen ve perşembeye olan bu ödevden benim çarşamba sabahı haberim oldu. Hoca yarın veriyorsunuz dedi dalga geçercesine. Niye söylemediler bana? Aslında nedeni gayet açık  Hocasına kadar kompleksli hepsi ya! Provaya git dersi kır sora da ödevi yarına ver oo serbest kıyafetle gelmeyi biliyorsunuz bakıyorum. Dışarıdan öyle tabi. Oysa gerçekte provalar yüzünden kaçırdığım dersleri yakalamak için 3 gündür 3'lere kadar ayaktaydım ve artık geldiler yani. Halimden memnundum şu an ama anlaşılan o ki kulenin duvaralrını yükseğe çekmenin zamanı geldi. En tepeye öyle ki seslerini bile duymayacağım. Ancak öyle rahatlarım çünkü artık yüzümün ıslaklığı fayda etmiyor. Notumun düşük olacağı ve sırf bu projeler yüzünden TS tehlikesiyle karşı karşıya olduğumun korkusunu ise eklemiyorum bile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
patiayak_ecosh
Kakao

SENİ ÇOK ÖZLEDİM BARIŞ'IMMM
|
 |
« Yanıtla #167 : Mayıs 15, 2008, 10:07:27 » |
|
mutsuzum cunku fıçı lart bıttıı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #168 : Mayıs 15, 2008, 11:07:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
|
|
iposh
|
 |
« Yanıtla #170 : Mayıs 16, 2008, 08:49:40 » |
|
hayatımın en yalnız doğum gününü geçirdim...
|
|
|
|
|
|
-Kişisel algılama, ben kimseyi sevmem! (Dr. Gregory House) adamım yaa  You can't always get what you want...
|
|
|
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Krema

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3
|
 |
« Yanıtla #171 : Mayıs 16, 2008, 14:00:01 » |
|
mutsuzum çünkü Türkçe sınavından 99 aldım 1 puan veremedi sanki
|
|
|
|
|
|
aslında dostluklarda kardan adam gibidir eriyecekleri bile bile inşa edilir-- ben bunu niye farkedememişim :s
|
|
|
|
Poşet Kız
|
 |
« Yanıtla #172 : Mayıs 16, 2008, 19:15:51 » |
|
Mutsuzum.Çünkü her şey üst üste geldi.Bıktım artık!İlk önce arkadaşımı dövmeye kalkışmaları,sonra sınıfta çıkan kavga ve kavgayı ayırayım derken eskiden kırılmış olan burnunu inciten arkadaşım  Ve bunun üstüne tekrar bişey oldu.Bi arkadaşım birine dostluk dersi verdi  Sonra ben ağlamaya başladım...Çünkü bi an 3 kişi için önemli olan bi günü hatırladım.O günde içimizden bişeyler geçmişti ve onlar işte bugün yaşandı.Keşke bunlar daha önce içimize hiç doğmasaydı..!  Ve o zamanda Cuma günü son 2 dersti..
|
|
|
|
|
|
 - Dean WincHesTer/Jensen AckLes Hastası oLan KişiLik -
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #173 : Mayıs 16, 2008, 19:22:19 » |
|
mutsuzu çünkü şu an kendimi garip hissediyorum ve saclarm sönmüş hrr ve aslında bi kalkpı yüzümü yıkayıym ya böle bi tuhaf 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #175 : Mayıs 26, 2008, 23:05:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_LİLY_
Ruh İkizliği!? Artık varlığına inanmaya başladım o.O
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #176 : Mayıs 26, 2008, 23:07:39 » |
|
Mutsuzum çünkü çok sevdiğim bir dostuma babam yakalamasın diye msn de devap vermeyi geçin konuşma sayfasını bile açamadım. Ekmişe döndüm umarım alınmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demon cleaner*
|
 |
« Yanıtla #177 : Mayıs 27, 2008, 16:14:10 » |
|
mutsuzum çünkü yarın dehşet bir geometri sınavı beni beklemekte. 
|
|
|
|
|
|
William Wallace  Her yer tıklım tıklım ölü Acı boğacak beni Ama suçlu ben değilim Katillerle bir olmadım olmayacağımda Özgür kalacağım, işte böyle bir başıma Ve insanoğluna bundan sonra Ne ölüm dokunacak ne de dirim~
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #178 : Mayıs 27, 2008, 16:16:56 » |
|
mutsuzum çünkü ordan geçmek içi bir bahanem yok
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
_LİLY_
Ruh İkizliği!? Artık varlığına inanmaya başladım o.O
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #179 : Mayıs 27, 2008, 16:22:25 » |
|
Mutsuzum çünkü artık çalışamıyorum, dikkatimi toplayamıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum bu kadar çok beklentinin üzerine ben daha kendimi bile çalışmaya ikna edememişken  ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|