ead watson
Süt
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 31, 2007, 21:40:34 » |
|
MUTLUYUM ÇÜNKÜ BUGÜN yeni yıl...
MUTLUYUM ÇÜNKÜ arkadaşımın doğum günü....
MUTLUYUM ÇÜNKÜ bugün okul spr geçti.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 31, 2007, 20:23:47 » |
|
Çünkü bugün yengemin doğum günü Çünkü bugün Newww Yeaarrr 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 31, 2007, 21:05:58 » |
|
mutluyum çünkü yaşıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 31, 2007, 21:23:02 » |
|
mutluyum çünkü yarın tatil ve sinemaya gidiyoruz
|
|
|
|
|
|
 yokum,yoksun,yok 
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 31, 2007, 21:29:43 » |
|
mutluyum çünkü önümüzde koskoca bir 2008 var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 01, 2008, 00:18:36 » |
|
mutluyum ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜ daha demin yeni yıla girdim mutluyum çünküüüüüüüüü yazılıya çalışmamıştım anneminde bugün geç kalıcağı tuttu ve okula gidemedim mutluyum çünküüüüüüüüüüüüü yarın yılbaşı olduğu için okullar tatil
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 01, 2008, 19:18:34 » |
|
mutlyum çünküü ; Daha önce hiç konuşamdığım biriyle konuştum
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 02, 2008, 02:15:52 » |
|
mutluyum mu ki? rahatladım desem ben.. öyle bir başlığınız yok mu  neyse kısaca ödevim bitti  ama hala sinirliyim!!!
|
|
|
|
|
|
Lanet olsun sana ve senin o her şeyi göze alıp harcatmadığın aşkına. Benim üzerimden oyunlar oynanmaya çalışılmış ve sen izin vermemişsin, nefret ettim senin beni zamanında sevebilme ihtimalinden. Beni sevmenden. Ve sen duruyorsun hala o listede tepkisiz, ben tepkisiz. Ya da kendini tepkisiz olduğuyla kandırmış ve kandırdıklarına inanma hayaliyle yaşayan bir zavallı. O zaman sus son kez. Bir şey söyleyeceğim sana. Zamanında gelmemiştim yanına, şimdi sadece geleceğim ve ufacık bir şey fısıldayacağım kulağına. Seni kendimden hiç olmadığı kadar nefret ettirip nefretlerini kusacağım üzerime tek başıma...
"Teşekkürler."
Ve bir daha asla çalmayacak o şarkı.
24 Haziran 2008'de, görülen bir rüya üzerine yazıldı. Ve sömürüldü tüm anlamı acımasızca.
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #23 : Ocak 03, 2008, 12:41:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti. "Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."* Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez, Ve aileyi kan bağı belirlemez Kopmayan bağlarla sağlamlaşır Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız Sonuna kadar birbirimize sadığız Ne olursa olsun bu andan sonra Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara *  Saving people, haunting things, family business * Twilight 
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 03, 2008, 15:55:11 » |
|
mutluyum çünkü yarın okullar tatil olabilir  (ist)
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #25 : Ocak 03, 2008, 15:58:54 » |
|
aynı sebepten dolayı mutluyum ben de. ne büyük mutluluk 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #26 : Ocak 03, 2008, 16:09:53 » |
|
tabi ne büyük mutluluk  ben ömrümde zaten bir elin parmakları kadar kar görmüşüm nasıl sevinmeyeyim neyse mutluyum çünkü bir sürü ssoru var elimde sınavla ilgili bu da bir şeydir.
|
|
|
|
|
|
Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti. "Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."* Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez, Ve aileyi kan bağı belirlemez Kopmayan bağlarla sağlamlaşır Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız Sonuna kadar birbirimize sadığız Ne olursa olsun bu andan sonra Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara *  Saving people, haunting things, family business * Twilight 
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 04, 2008, 09:09:45 » |
|
mutluyum çünkü kar yüzünden okul iptallllll 
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
|
|