ead watson
Süt
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 31, 2007, 21:40:34 » |
|
MUTLUYUM ÇÜNKÜ BUGÜN yeni yıl...
MUTLUYUM ÇÜNKÜ arkadaşımın doğum günü....
MUTLUYUM ÇÜNKÜ bugün okul spr geçti.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 31, 2007, 20:23:47 » |
|
Çünkü bugün yengemin doğum günü Çünkü bugün Newww Yeaarrr 
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
barışım_sirius
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 31, 2007, 21:05:58 » |
|
mutluyum çünkü yaşıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eessrraa
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 31, 2007, 21:23:02 » |
|
mutluyum çünkü yarın tatil ve sinemaya gidiyoruz
|
|
|
|
|
|
 yokum,yoksun,yok 
|
|
|
hp-95
ℓ ỉvє ỉи уσυя нρ-95, ρℓαу ỉи συяѕ.
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

SBS'ye gireceğim için çok fazla bilg. açamıyorum
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 31, 2007, 21:29:43 » |
|
mutluyum çünkü önümüzde koskoca bir 2008 var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 01, 2008, 00:18:36 » |
|
mutluyum ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜ daha demin yeni yıla girdim mutluyum çünküüüüüüüüü yazılıya çalışmamıştım anneminde bugün geç kalıcağı tuttu ve okula gidemedim mutluyum çünküüüüüüüüüüüüü yarın yılbaşı olduğu için okullar tatil
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 01, 2008, 19:18:34 » |
|
mutlyum çünküü ; Daha önce hiç konuşamdığım biriyle konuştum
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 02, 2008, 02:15:52 » |
|
mutluyum mu ki? rahatladım desem ben.. öyle bir başlığınız yok mu  neyse kısaca ödevim bitti  ama hala sinirliyim!!!
|
|
|
|
|
|
Tek bir oyun, Sonra kalkıp gidersin.And July 27, 2008...
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #23 : Ocak 03, 2008, 12:41:39 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 03, 2008, 15:55:11 » |
|
mutluyum çünkü yarın okullar tatil olabilir  (ist)
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #25 : Ocak 03, 2008, 15:58:54 » |
|
aynı sebepten dolayı mutluyum ben de. ne büyük mutluluk 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #26 : Ocak 03, 2008, 16:09:53 » |
|
tabi ne büyük mutluluk  ben ömrümde zaten bir elin parmakları kadar kar görmüşüm nasıl sevinmeyeyim neyse mutluyum çünkü bir sürü ssoru var elimde sınavla ilgili bu da bir şeydir.
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
|
|
LİNKİNG
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 04, 2008, 09:09:45 » |
|
mutluyum çünkü kar yüzünden okul iptallllll 
|
|
|
|
|
|
yesterday... Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh I believe in yesterday I believe in yesterday _beatles
|
|
|
|
|
|