|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #225 : Mayıs 03, 2008, 17:54:39 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Ne Dinliyorsun ?: Ne Hissediyorsun ?: Ne Tıkınıyorsun ?: Ne İçiyorsun ?: Kaç Saattir Nettesin ?: Netten Sonra Ne Yapacaksın ''' öyle işte 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #226 : Mayıs 16, 2008, 18:42:27 » |
|
Dreams are true while they last, and do we not live in dreams?
|
|
|
|
|
|
~Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi. Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim. Bir TwiLight ParodisiEdward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #227 : Mayıs 16, 2008, 19:01:37 » |
|
"benim boardımı aldığım yer bayaı bi de yardımcı oldular tüm alışverslerimi ordan yapıyorum." ard arda 2 msj atmısım bi stede edit yapmıstım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #228 : Mayıs 17, 2008, 13:42:53 » |
|
Obsessed _____________ Beyonce'nin yapım aşamasında bile olmayan filmi 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #229 : Mayıs 17, 2008, 21:47:13 » |
|
"Draco Dormiens Nunquam Titillandus" söylememe gerek yok sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #230 : Mayıs 18, 2008, 18:11:30 » |
|
Forwardlayin da görün...!puhahahahahahahahah bn çk güLdüm buna xPPPPPPP __________________________ Bir Facebook macerası 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
Green Night
|
 |
« Yanıtla #231 : Mayıs 18, 2008, 18:18:26 » |
|
Well if you wanted honesty, that's all you had to say
Şarkı sözü... Msn için kopyalamıştım da...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #232 : Mayıs 20, 2008, 03:58:59 » |
|
Ateşin denetim altına alınmasından bilinçli üretimine geçiş yüzbinlerce yıl alan büyük bir adımdır. Ateşin yakılabileceği düşüncesini uyandıran ilk kıvılcımın, çakmaktaşını piritlere sürterken mi, yoksa ağaç içinde delik açmaya çalışırken mi çaktığı bilinmemektedir. Avrupa'daki Neolitik yerleşim bölgelerinde çakmaktaşı ve piritlerin yanı sıra ateş delgileri de bulunmuştur. İlkel toplumlarda en yaygın ateş yakma yöntemi sürtmeydi. Bambudan yapılmış küçük bir tüp içindeki havanın sıkıştırılmasıyla ısı ve ateş üreten ateş pistonu Güneydoğu Asya, Endonezya ve Filipinler'de geliştirilip kullanılan karmaşık bir aygıttı. Bundan tümüyle bağımsız olarak 1800'lerde Avrupa'da da metalden bir ateş pistonu geliştirildi. İngiliz kimyacı John Walker, içinde fosfor sülfat bulunan ve sürtülünce yanan kibriti 1827'de icat etti. Modern teknoloji ve bilim tarihi, büyük ölçüde ateşten sağlanarak insanoğlunun kullanımına sunulan enerji toplamındaki sürekli artış olarak nitelenebilir. Enerji üretimindeki artışın büyük bölümü hem miktar, hem çeşit bakımından ateş kullanımının artmasıyla sağlanmıştır. Atom enerjisinin denetim altına alınması, ateş kullanımında atılan son adım sayılabilir.
üsttekinin kelimesini tamamla oyununda ateşle ilgili bilgileri nette araştırırken kopyala yapıştır kullanmıştım da:d
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #233 : Mayıs 20, 2008, 20:51:49 » |
|
1.2.2.2. numaralandırma yapıyodum sanırım bunlar onlar
|
|
|
|
|
|
"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken, ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken, nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?" 'Genç Werther'in acıları' GEOTHE Christian BALE Hayran Kulübü
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #234 : Mayıs 24, 2008, 11:53:02 » |
|
Sırık didi ya (3 smiley ile çözüldüm işi ) -------------------- Kampüs Kulübü alıntı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lyn
Süt
|
 |
« Yanıtla #235 : Mayıs 28, 2008, 00:39:49 » |
|
Cennet, benim dostlarımdan hiçbirinin davetli olmadığı devasa bir partiyse, ben de davetli değilim demektir. Green dayin röportajlarına bakarken bulmuştum beğenip kopyalamıştım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #236 : Mayıs 28, 2008, 00:42:03 » |
|
ƒëαησr | λytαc : biz dün 2 ye kadar konuştuk ve bana daha 3 te cold case var diyordu 
|
|
|
|
|
|
~ Twilight ~
|
|
|
|
|