2586_ şimdi benden ne dememi bekliyorsun..olmaz diyorum sana anlamıyorsun..hayır ben sana her seferinde tamam demek zorunda mıyım ? arkadaşlıkta bir yere kadar..yani sana herşeyimi anlatıyorum tamam elinde değil anlıyorum ama her konuşmamızda da bu söylenmez ki

bana vicdan yaptırtmaya çalışıyorsun biliyorum..çünkü sana önce utangaç olmak lazım demiştim..yavaş olmak lazım demiştim..hepsini ben öğrettim sana değil mi

neden benim üzerimde kullanıyorsun? bak tamam halledicem dedin bir anda oldu tutamadım çok kötüydüm konuşmam lazımdı biriyle ve sadece sen vardın dedin.anlayışla karşıladım ama benimde anlayışımı bir sınırı var di mi

nereye kadar hoşgörü göstereceğim sana..haklısın unutmadım yaptığın hiçbirşeyi unutmadım ama benim kafamı karıştırmaya hakkın yok değil mi

bunları okuduğunu bildiğim için yazdım söylemek zorunda değilsin yaz dedin çünkü..belki o anda değil ama şimdi yazdım..o anda sana istemiyorum artık konuşmak dediğimde bunları söyleyecek gücüm yoktu ama şimdi söyliyorum işte

arkadaşımsan dostumsan bunları neden yapıyorsun

anlatmamamı mı istiosun soruyorum sana? bilmek istiyorum farklısın yalnızca bilmek istiyorum dedin.bildiğinde böyle tepkiler vereceksen anlatmamam en güzeli bence

son bir kez daha mı eh nasıl istersen..başkasına vermedim söyletmedim bu hakkı ama sen farklıydın

doğru kullan bakalım bu seferkini