|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #601 : Temmuz 22, 2008, 13:45:23 » |
|
Ne Düşünüyorsun: Bu herşeyi düzenleme takıntısı nereden geldi ya Ne Dinliyorsun:No Artist Ne Hissediyorsun:Sevindiriklik Imageshack açıldı sonunda  Ne Tıkınıyorsun:Sahi bu ne yav,şakşuka mı Ne İçiyorsun:Su Kaç Saattir Nettesin:Yarım saat? Netten Sonra Ne Yapacaksın: İntegral
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #603 : Temmuz 22, 2008, 16:08:05 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Nasıl bir imza yapacağımı Ne Dinliyorsun ?: Greenday-Boulevard of broken dreams Ne Hissediyorsun ?: heyecan  Ne Tıkınıyorsun ?: - Ne İçiyorsun ?:Su Kaç Saattir Nettesin ?:4 saattir Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Cnbc-e yaz ekranına kendimi kaptırıcam 
|
|
|
|
|
|
24.08.2008'e kadar yokum 
|
|
|
|
_SePeT_
|
 |
« Yanıtla #604 : Temmuz 22, 2008, 16:15:36 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Geçmişten nefret ediyorum.Acilen bazı şeyleri unutmam gerek. Ne Dinliyorsun ?:Ferhat Göçer-Çok Sevdim İkimizi Ne Hissediyorsun ?:Sinir,kıskançlık karışımı klasik akrep burcu duygusu Ne Tıkınıyorsun ?: Heçbüşü Ne İçiyorsun ?:alman çayı (Not:Kesinlikle şişman veya balık etli değilim,formda kalmaya çalışıyorum  ) Kaç Saattir Nettesin ?:1.5 Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:Muhtemelen Avatar'ın 3.Sezonunu tam olarak tamamlayacağım.
|
|
|
|
|
|
Yepyeni bir bölümle tekrar sizinle...Resme Tık tık 
Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
|
|
|
ayriz
~Eskici~
Kakao

HPC Yazarlarının Loncası!!
|
 |
« Yanıtla #605 : Temmuz 23, 2008, 20:00:44 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Ne yapacağı mı?
Ne Dinliyorsun ?: Demir Demirkan: Zaferlerim
Ne Hissediyorsun ?: iyi
Ne Tıkınıyorsun ?: -
Ne İçiyorsun ?:Su
Kaç Saattir Nettesin ?:1.5 saat falan Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Bilmem tv izlerim ya da kitap okurum
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2008, 20:01:47 Gönderen: ayriz »
|
|
Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun 
|
|
|
|
Gria_Himonas
|
 |
« Yanıtla #606 : Temmuz 23, 2008, 20:05:46 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Neden beni aradığını.
Ne Dinliyorsun ?: Yasemin Mori - Aslında Bir Konu Var
Ne Hissediyorsun ?: Kötü. Nefes alamıyorum.
Ne Tıkınıyorsun ?: Hiç.
Ne İçiyorsun ?: Su.
Kaç Saattir Nettesin ?: 5 saat olmalı. Boşa geçen bir 5 saat.
Doğrusunu söylemek gerekirse bilmiyorum hiçbir şeyi, yapmamam gereken son şeyi. Ama bu sefer kendime verdiğim sözü tutacağım.
|
|
|
|
|
|
 By Apuscan  Yarım kaldı. Sende kalsın. Kalsın yarım. Tadın kaldı. Bende kalsın, bende tadın... Bir daha dokunursan... Bir kez daha bana dokunursan... Karışırız... Karışır dünle yarın. Bizi üzen neyse burada bitsin...
|
|
|
|
Mls hp
|
 |
« Yanıtla #607 : Temmuz 23, 2008, 20:23:23 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Yarın ne yapsam acaba  Ne Dinliyorsun ?: Bri Derdim var -MVÖ Ne Hissediyorsun ?: Aşıkım aşıksın aşık  Ne Tıkınıyorsun ?: Pasta Ne İçiyorsun ?: Kola Kaç Saattir Nettesin : 7  Netten Sonra Ne Yapacaksın : TV
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2008, 20:23:55 Gönderen: Mls hp »
|
|
~ Cause I Can't Wait To Fall İn Love With You You Can't Wait To Fall İn Love With Me This Just Can't Be Summer Love, You'll See This Just Can't Be Summer Love L-O-V-E
|
|
|
|
-badboy-
|
 |
« Yanıtla #608 : Temmuz 23, 2008, 20:25:03 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Gece olsada dışarı çıksam
Ne Dinliyorsun ?: Faithless - Insomnia
Ne Hissediyorsun ?: Biraz utanç biraz gurur
Ne Tıkınıyorsun ?: Pizza
Ne İçiyorsun ?: kola
Kaç Saattir Nettesin : Sabahtan beri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
felix felicis
müdahelesiz hayat için elele =D
Kakao

avucumda gökyüzü
|
 |
« Yanıtla #609 : Temmuz 23, 2008, 20:32:02 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: bu konuyu daha önce neden görmediğimi Ne Dinliyorsun ?: hayko- kurtarın beni Ne Hissediyorsun ?:sıkıntı Ne Tıkınıyorsun ?: hiç Ne İçiyorsun ?: çay Kaç Saattir Nettesin ?:yeni girdim Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: tercih klavuzuna gömülücem 
|
|
|
|
|
|
bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum  yaşamak için yazmak yalnızlıkla şeviş karanlığa boşal !!! [/color]
|
|
|
_LİLY_
Ruh İkizliği!? Artık varlığına inanmaya başladım o.O
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #610 : Temmuz 23, 2008, 20:52:17 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Nasıl açıklayacağımı :S napacağımı, kime güvenmem gerektiğini vb. Ne Dinliyorsun ?:Yasemin Mori~Aslında bir Konu var Ne Hissediyorsun ?: :S Bilmiyorum garip olabilir Ne Tıkınıyorsun ?: --- Ne İçiyorsun ?: Su Kaç Saattir Nettesin ?: 1-2 Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Uyuyacağım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #611 : Temmuz 23, 2008, 21:06:41 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Off ne işim var benim burada ya? Ve annem neden dönüp dolanıp o konuyu açıyor? Ne Dinliyorsun ?: Televizyon Ne Hissediyorsun ?: Sıkıntı, yanıkların acısı Ne Tıkınıyorsun ?: Biraz sonra Ne İçiyorsun ?: Hiç Kaç Saattir Nettesin ?: Ne bileyim ya saat kavramı kalmadı valla  Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Otele döneceğim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #612 : Temmuz 23, 2008, 23:53:19 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Başımın ağrısını Ne Dinliyorsun ?: Plain White T's - You And Me Ne Hissediyorsun ?: yorgunluk Ne Tıkınıyorsun ?: - Ne İçiyorsun ?: - Kaç Saattir Nettesin ?: 3-4 Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Uyucam 
|
|
|
|
|
|
|~|~| |~|~|
|
|
|
MonoMino
Şeker

Titanic 'Okyanusun yuttuğu inci' ...
|
 |
« Yanıtla #613 : Temmuz 24, 2008, 14:04:35 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: "oyun ne zaman açılacak yaa?!" Ne Dinliyorsun ?: james blunt-I Realy Want You Ne Hissediyorsun ?: stres Ne Tıkınıyorsun ?: hiçbişi Ne İçiyorsun ?:hiçbişi Kaç Saattir Nettesin ?:1 Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: ingilizce çalışcam
|
|
|
|
|
|
Avatar Son Hava Bükücü Hayran Kulübü~ Royal Mail Ship (rms) Titanic~ Kimse gece yarısı palyaçoları sevmez ... 
|
|
|
Aelita
Şeker

☆మgöя∂üğüη кα∂αяıм уα∂α göяєвιℓι∂ιğιη кα∂αяమ☆
|
 |
« Yanıtla #614 : Temmuz 24, 2008, 22:22:58 » |
|
Ne Düşünüyorsun ? : Hiçbir şey boş beyinle oturuyorum işte öle  Ne Dinliyorsun ?: Jonas Brothers - S.o.S Ne Hissediyorsun ?: Can sıkıntısı  Ne Tıkınıyorsun ?: Bisküvi Ne İçiyorsun ?: Fruko  Kaç Saattir Nettesin ?: 4 saat falan oldu galiba Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Babamla korku filmi seyretmeyi düşünüyorum 
|
|
|
|
|
|
' ..MrS.DoLu..xD ' ' Mr.Mesqu[L]^Mm ' anD ' MrS.yoquN^Mm ' Sizi ChoK SeFiyoRuM DétayLar Aynadır SénLé ßénim Aramızdaki FarKı YaNsıtır, Çünkü ßénim qißi KraLLar iZ ßıraKıR SéniN qißi SoytarıLarda Kıskanır...
|
|
|
|