|
alessia
|
 |
« Yanıtla #435 : Mayıs 22, 2008, 00:00:57 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Şu tez de bir bitse artık Ne Dinliyorsun ?: No doubt- Don't speak Ne Hissediyorsun ?: yorgunluk Ne Tıkınıyorsun ?: çukulata Ne İçiyorsun ?: vişne suyu Kaç Saattir Nettesin ?: sabah 10 dan beri Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: bir güzel uyku çekicem inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ginevra
|
 |
« Yanıtla #436 : Mayıs 22, 2008, 12:12:57 » |
|
Ne düsünüyorsun? - Laptop kullanmanin ne kadar zor oldugunu hic beklemiyordum birde nerde bu sarj aleti  Ne dinliyorsun? -Evanescence where will you go Ne hissediyorsun? -yorgunluk Netten sonra ne yapicam hmm yemek yemeyi düsünüyorum evimi özledim son olarak 
|
|
|
|
|
|
kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq... herqes haddini bilsin yeter..!
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #437 : Mayıs 22, 2008, 14:06:23 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: Yarınki Matematik sınavını ve düşünmek istemediğim halde aklımdan çıkmayan gelecek haftayı. Ne Dinliyorsun ?: Lindsay Lohan - Take Me Away Ne Hissediyorsun ?: :Cidden endişeliyim. Ne Tıkınıyorsun ?: - Ne İçiyorsun ?: - Kaç Saattir Nettesin ?: 2 falan. Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Ders çalışacağım.
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevî düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #438 : Mayıs 22, 2008, 15:39:13 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:pazartesi gününü 2 sınav arka arkaya olacak  Ne Dinliyorsun ?:--- Ne Hissediyorsun ?:korku Ne Tıkınıyorsun ?:büsküvi Ne İçiyorsun ?:kola Kaç Saattir Nettesin ?:15 dk felan Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:annemin yanına gitcem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
19_emma
Şeker

нαуαт αℓışмαуı öğяєтιя υηυтмαуı αѕℓα
|
 |
« Yanıtla #439 : Mayıs 22, 2008, 15:41:18 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:Sınıfı geçebilecemmi acaba  Ne Dinliyorsun ?:Dejavu - öylesine Ne Hissediyorsun ?:Bilmiorum  Ne Tıkınıyorsun ?:Yemek Ne İçiyorsun ?:Sprite  Kaç Saattir Nettesin ?:10 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:yatıp uyicam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #440 : Mayıs 22, 2008, 16:00:19 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: İngilizce sınavını ve 2 haftalık sınav günlerini  Ne Dinliyorsun ?: Selenanın müziği  Ne Hissediyorsun ?:Mutluluk  Ne Tıkınıyorsun ?: BÖğürtlenli dondurma Ne İçiyorsun ?: - Kaç Saattir Nettesin ?: 22 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:İngilizce çalışacağım 
|
|
|
|
|
|
24.08.2008'e kadar yokum 
|
|
|
AsittiR
Süt
Çok yazık oLdu =((
|
 |
« Yanıtla #441 : Mayıs 22, 2008, 19:15:03 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:Ayhan'ı Ne Dinliyorsun ?:Ayhan merpez|minik sewqiLim Ne Hissediyorsun ?:hissi duyquLarımı aLdırdım Ne Tıkınıyorsun ?: Ne İçiyorsun ?:Nescafe Kaç Saattir Nettesin ?:1 saat civarı Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:Prova yapıcm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joshbsr14
|
 |
« Yanıtla #442 : Mayıs 22, 2008, 19:17:34 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: neden beni kimsein sevmediğini Ne Dinliyorsun ?: ------- Ne Hissediyorsun ?: hüzün Ne Tıkınıyorsun ?: ----- Ne İçiyorsun ?: -------- Kaç Saattir Nettesin ?: 56 dk Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: test çözücem
|
|
|
|
|
|
  Türküz doğruyuz ölümüne Linkin Parkçıyız Anti Lost ve Anti Emma
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #443 : Mayıs 22, 2008, 20:12:21 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:Şarkı söyleyemiyorum! Ne biçim koristim ben!  Ne Dinliyorsun ?: Good Enough - Evanescence Ne Hissediyorsun ?: 1) Çok işim var yine ve bugün hepsini asgari seviyeye indirmem lazım. 2)Alto olmak hırrr  Ne Tıkınıyorsun ?:Hiç Ne İçiyorsun ?:Hiç Kaç Saattir Nettesin ?: Yeni geldim provadan Netten Sonra Ne Yapacaksın ?:Ödev, ders mers, erovüzyonu izleyeceğim ay başka şeyler de vardır tabi ama aklıma gelmiyor şu an 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
holy_solemn
|
 |
« Yanıtla #444 : Mayıs 22, 2008, 21:15:36 » |
|
Ne düşünüyorsun? Bilmiyorum Ne dinliyorsun ? Too lost in you ~ Sugababes Ne hissediyorsun? Umuut  Ne tıkınıyorsun? Albeni  Ne içiyorsun ? Su Kaç saattir nettesin ? ~ 15 dk. Netten sonra ne yapacaksın? Odamı toparlayacağım 
|
|
|
|
|
|
  When You Can Live Forever What Do You Live For? Twilight
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #445 : Mayıs 22, 2008, 21:34:47 » |
|
Ne düşünüyorsun? "Yarın Dil ve Anlatım sınavında n'apıcam?  1 aydır derse merse girmiyorum!" Ne dinliyorsun ? Within Temptation-Blue Eyes Ne hissediyorsun? Bi sürü şey... Ders çalışmadığım için duyduğum suçluluk hissi en ağır basanı sanırım!  Ne tıkınıyorsun? Hiçbi şey... AA! Dolapta sakızlı muhallebi vardı... Ne içiyorsun ? Suu!! Çok sıcak! Kaç saattir nettesin ? 4 saat 41 dk.  Ama bunun 1 saati aktiftir. Valla!  Netten sonra ne yapacaksın? Uyurum heralde 
|
|
|
|
|
|
James 'Sawyer' Ford I'm losing my mind and you just stand there and stare as my world divides!
|
|
|
|
|
|
mirabillis_92
|
 |
« Yanıtla #447 : Mayıs 23, 2008, 16:05:00 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:sınıfı geçip geçmeyeceğimi Ne Dinliyorsun ?:----- Ne Hissediyorsun ?:endişe Ne Tıkınıyorsun ?:kurabiye Ne İçiyorsun ?:- Kaç Saattir Nettesin ?: 20 dakika. Netten Sonra Ne Yapacaksın:ders çalışacam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Smac
|
 |
« Yanıtla #448 : Mayıs 23, 2008, 19:30:40 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?:Yarın dersaneye gitmemek için ne uyduracağımı  Ne Dinliyorsun ?:Yakınlarda düğün var  biri davul çalıyor onu  Ne Hissediyorsun ?:endişe ve mutluluk Ne Tıkınıyorsun ?:yok Ne İçiyorsun ?:yok Kaç Saattir Nettesin ?: 2-3 saat Netten Sonra Ne Yapacaksın:TV izleyeceğim 
|
|
|
|
|
|
24.08.2008'e kadar yokum 
|
|
|
Kapanış Sayfası
Süt
|
 |
« Yanıtla #449 : Mayıs 23, 2008, 19:35:56 » |
|
Ne Düşünüyorsun ?: ne yapsam diye düşünüyorum  Ne Dinliyorsun ?: redd - kirli suyunda parıltılar Ne Hissediyorsun ?: hislerimi kaybettim sanırım, yorgunum  Ne Tıkınıyorsun ?: hiç Ne İçiyorsun ?: oda yok  Kaç Saattir Nettesin ?: 10 dakika oldu be Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: uyuyacağım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|